tiistai 19. helmikuun 2019

Bullet journal: helmikuun layout 2019

Hei helmikuun layout ennen kuin koko kuukausi ehtii livahtaa ohi!

bujohelmi01

Ajattelin tämän vuoden bujossa kokeilla kuukausinäkymiä numerolistan sijaan tuollaisena ruudukkona. En tajua miksi en ole visuaalisempaa versiota aikaisemmin käyttänyt! Tästä on paljon helpompi hahmottaa koko kuukausi ja nähdä yhdellä silmäyksellä minkä verran aktiviteetteja sitä on onnistunut itselleen kuukaudeksi riipimään.

bujohelmi02

Viikkonäkymissä ei tämän vuoden puolella mitän sen ihmeellisempää, tykkään edelleen jakaa päiväkohtaiset laatikot kahteen: Pienempään boksiin, johon merkkaan työvuorot, muut menot sekä arkiset to do -asiat pyykkien pesusta laskujen maksamiseen, ja isompi tila jää päiväkirjan pidolle.

bujohelmi03

Tämänvuotisen bujon alkuun piirtelemäni teemainspikset osoittautui varsin käteviksi, nappasin siitä suoraan tuon lehtipalluraprintin taustaksi koko helmikuulle ja itseasiassa koko kuukauden layout oli nopeaan piirrelty kun ei tarvinnut olla keksimässä jokaiselle aukeamalle jotain uutta, vaihtelin ainoastaan viikkonäkymäasettelua.

bujohelmi04

bujohelmi05

Kuukauden ainoa erikoisaukeama on kulutrackeri. Ajattelin tosin koittaa jatkaa toissavuonna harrastamaani pienten printtikuvien tulostamista, joista ajattelin koota joka kuukauden päätteeksi pienen ”kuukauden kohokohdat” -aukeaman.

bujohelmi06

Semmoiselta näyttää mun helmikuu! Mikä teillä oli tämän kuukauden teemana?


Saatat pitää myös näistä:

2 Responses to “Bullet journal: helmikuun layout 2019”

  1. Bambi sanoo:

    Moi, näyttää ihanalta! Tuleko sulla bujon kanssa ongelmia siitä, että alkaa kertyä aikatauluja ja menoja tuleville kuukausille, joita et oo vielä piirtänyt? Miten selviydyt? :D

Kommentoi