tiistai 26. helmikuun 2019

5x mielen päällä just nyt

Koska haluan julkaista nuo pari päivää sitten ottamani asukuvat mutta päällä on hillitön kirjoitusblokki, niin olkaatte hyvät, kuvien täytteenä 5 asiaa jotka mulla on mielen päällä just nyt. Oliskin jotain diipimpää kuten politiikka ja ilmastonmuutos, mutta lähinnä mietityttää viime yön sukulaku-unet ja mysteeriksi jäänyt jättistuuttipappa.

keltapilkui4

1. Näin viime yönä unta, että löysin jostain kaupasta aivan äärettömän tuoreen ja kiiltävän Suku Lakun. Semmoisen perus patukankokoisen, mutta niin pehmeän, että se lähti taipumaan kaarelle kun nostin sen. Jäi turhauttamaan, kun en kerennyt unessa kassalle asti ja syömään sitä.

2. Oon nyt törmännyt tämän talven aikana kolme kertaa lähikauppani edustalla vanhempaan pariskuntaan, josta pappaosapuoli syö naama hymyssä ilmeisesti juuri ostamaansa isoa vanilja-Jättistuuttia. Miksi kukaan syö jäätelöä ulkona pakkasella? Ja miksi se pappa valitsi aina Jättiksen? Miksei rouva ottanut mitään jäätelöä, vai syökö rouva sen sitten vasta kotona? Syökö Jättiksiä enää kukaan muu kuin se pappa?

3. (Spoiler alert, sisältää Oscar-voittajia! In case joku on tässä vielä yhtä neuroottinen kuin minä.) Katsottiin eilen illalla Oscar-gaalaa. Välttelin koko maanantain asiasta uutisointia kuin appelsiinimehua hampaiden pesun jälkeen: Töissä lounashuoneessa aloin älistä kesken kahvipöytäkeskustelun ÄLKÄÄKERTOKOÄLKÄÄKERTOKO kun puhe kääntyi voittajiin, ja jouduin julkisella paikalla avoinna oleviin tv-uutisiin törmätessäni näyttämään vähintäänkin epäilyttävältä, kun peitin korvat kahdella kädellä ja katselin varpaitani muutaman minuutin ajan. Selvisin spoilereitta iltaan asti ja lähetyksen kahlaamiseen Yle Areenasta. Erityisesti mua ilahdutti Green Book ja Mahershala Ali, mutta pompin riemuissani kuin pikkutyttö kun Rami Malek voitti parhaan miespääosan Oscarin! Oon fanittanut Ramia mr. Robotista lähtien, ja vähintään nyt on kyllä pakko päästä katsomaan Bohemian Rhapsody.

keltapilkui1

4. Miksi Antti Holmalta ei ilmesty enempää podcasteja? Oon kuunnellut tässä lähiviikkoina kaikki ilmestyneet jaksot, ja muun muassa suorittanut kaksi viikkosiivousta ihan kivutta ilman ainoatakaan kirosanaa ihan vaan Holman jutustelun ansiosta. Ja se jos mikä on iso saavutus, koska tätä ennen viikkosiivous ei vaan ole ollut edes olemassa oleva käsite..

5. Pitäis varmaan viedä tuo olohuoneen nurkassa jätessäkissä majaileva joulutähti varastoon.

Kivaa tiistaita!


Saatat pitää myös näistä:

18 Responses to “5x mielen päällä just nyt”

 1. Avatar Laura sanoo:

  Oon täysin samaa mieltä neloskohdan kanssa! Antin podcasteja on ihan parasta kuunnella lenkillä. Oon yrittänyt kuunnella muitakin mutta huomaan olevani podcast-nirsoilija.

  Söpöt pilkut!

  • ia ia sanoo:

   Joo sama homma, mikään muu podcast ei ole vielä tähän mennessä uponnut! Kerro jos löydät jonkun hyvän :D Kiitos!

 2. Avatar Herkku sanoo:

  On täysin ok, että blogiteksti ei sisällä pohdintaa politiikasta tai ilmastonmuutoksesta (vaikka toki tärkeitä asioita ovatkin), mutta just ihanaa kun kirjotat ihan arkisia juttuja joihin voi samaistua! Nimimerkillä laitoin mun joulukuusen pois esiltä vasta viime viikolla. Eikä se ollut edes jätesäkissä, vaan siinä kaiken kansa katseiden alla.

  Ps. Kiva mekko! Ja paita. Ja panta. Eli siis koko asu on kiva (myös sukkahousut natsaa oikein kivasti).

  • ia ia sanoo:

   Olipa kivasti sanottu :) Haha, mä en ainakaan tuomitse vaikka olis ympärivuotinen joulukuusi, tiedän sen poislaittamisen hankaluuden :D Voi kiitoksia paljon!

 3. Avatar Joa sanoo:

  Anttia kaivataan täälläkin. Meni monet kävely- ja bussimatkat kivasti Holman viisaita – mutta ah niin hauskoja – jaaritteluja kuunnellen. Millä täyttää tyhjiö?

 4. Avatar Marsa sanoo:

  Ihana toi keltainen mekko! Mistä on peräisin? Auta Antti oli kyllä paras podcasti hetkeen! Aloitin jo uudestaan kuuntelemaan niitä jaksoja, koska niitä kuuntelemalla alkoi aina työpäivä hyvin kun kuunteli bussimatkan ajan edes vähäsen. Tiesithän että Holmalta löytyy myös Radio Sodoma,?Tosin, se on huumoripainotteinen podcasti joka jakaa mielipiteitä. Sen huumori vältisti ei uppoa kaikkiin.

  • ia ia sanoo:

   Se on H&M:n mekko :) Pitää ehkä antaa tuolle Radio Sodomalle mahdollisuus, niin paljon jäi Antin juttuja ikävä :D Ja jos ei uppoa niin sitten pitää varmaan aloittaa uusi kierros hah!

 5. Avatar Kisu sanoo:

  Harvoin kommentoin mihinkään, mutta nyt oli pakko, oli nimittäin aivan huikeen piristävä postaus! Nauroin ääneen Sukulakulle, voi mikä harmi että uni loppui liian aikaisin :D Ja tuo asukin on jotenkin ihanan klassikko-Iaa <3 ihanaa viikon jatkoa sulle ja jatkathan samaan malliin!

 6. Avatar Roosa sanoo:

  Rami Malek <3 Ihan sen takia piti herätä Oscar-gaalaa katsomaan, että näkee jos Rami voittaa :D Fiilikset oli yhtä hyvät kun sillon kun Leonardo DiCaprio voitti, hahhah. Kannattaa ehdottomasti katsoa Bohemian Rhapsody, todella hyvin tehty leffa ja varsinkin loppukohtaus on huikee! Freddie Mercuryn tyylistä voi myös saada yllättäviä asuinspiksiä... :D

  • ia ia sanoo:

   Haha, yllättävät asuinspikset Freddie Mercurysta kuulostaa sen verran hyvältä että pakko katsoa leffa :D

 7. Avatar Sariska sanoo:

  Mä en taas tiennyt et Antilla on joku toinenkin podi ku toi sodoma, ja olin vähän ihmeissäni, että sitäkö oot kuunnellut ja ikåvöit :D en siis oo kuunnellut sitä itsekään, mutta joskus Antin instasta ehkä saanut viitettä millanen se ois, ni siks aiheutti hämmennystä. Pitääpä itsekin tsekata toi toinen, jos se sattuis enemmän omaan makuun ku sodoma!

 8. Avatar Jenniina sanoo:

  Podcast vinkkinä Suplasta Parisuhdekriisi, jotenkin samaan aikaan tosi kevyttä ja viihdyttävää mut silti sisältää asiaa 👌

Kommentoi