perjantai 15. maaliskuun 2019

Bullet Journal update: maaliskuun sivut

Olisko taas pari sivua bujoa! Joka ikinen kerta bujojuttujen äärellä tekee mieli määkiä se sama virsi että kiinnostaako ne itsetuherrellut kalenterisivut ketään, mutta kerta toisensa jälkeen siellä on aina pari kivaa kommenttia joilla mä oikeutan itselleni jatkaa näiden tuhertelujen jakamista. Joten mennään taas sillä verukkeella!

marchbujo4

Mun mittapuulla maaliskuu oli ehdottomasti jo vihreää puskeva kevätkuukausi, vaikka se mitä tällä hetkellä pusketaan on lähinnä räntää vaakatasossa.. Teeman poimin taas bujon alkusivujen tuherteluista, ja tykitin koko kuukauden supersimppeleitä kaktuspökäleitä täyteen. (Pahoittelut sanavalinnan aiheuttamasta mielikuvasta.)

marchbujo2

Käytin myös ensimmäistä kertaa kunnolla valkoista geelikynää. Senkin hankkiminen oli tuttuun tapaan pitkällisen googlausprosessin takana, sillä eihän mulle tietenkään kelvannut mikään perus Tigerin versio vaan se piti olla taas joku the very bestest joka pitää tilata jostain hiton Ebaysta.. Valitsin Uni-Ball Signo Broad White Gel Penin, joka ei onneksi muutamaa hassua euroa enempää maksanut. 1.00 mm kärki tuntuu tosin turhan paksulta, saiskohan näitä ohuempinakin..? Vähän suttua meinasi tulla kun koitin kirjoittaa kuukausinäkymän palluroihin numeroita, mutta viikkonkäymissä vähän laajemmalla pinnalla ja mustalla taustalla valkoinen geelikynä toimi tosi nätisti.

marchbujo1

marchbujo5

Ebaysta tilaamani Crayolan Supertipsit oli muuten myös ekaa kertaa kunnolla käytössä, ja olin kyllä jälkeen tyytyväinen! Ei nuo kuulla läpi sen pahemmin kuin muutkaan tussit (tosin kirottu Leuchtturm ja liian ohuet sivut, tekis mieli keulia koko kirja täyteen että sais ostaa jonkun paksumpisivuisemman..) Ja paketissa oli joku seittemän vihreää mistä valita se just oikea kaktuspökälesävy, ah. Viikkonäkymissä vaihtelin päivänäkymiä vähän samaan tyyliin kuin viime kuussakin.

marchbujo3

Tahtoo tietää millä teemalla te ootte menneet maaliskuun. Ootteko yhtä etukäteiskevälilijöitä kuin mäkin?

 


Saatat pitää myös näistä:

24 Responses to “Bullet Journal update: maaliskuun sivut”

 1. emzi sanoo:

  Noi kaktuspökaleet on tosi söpöt :D

 2. Jonna sanoo:

  Nää on ihan parhaita! Ihailen aina näitä sun bujojuttuja. Oon itse pari kertaa yrittänyt tehdä kalenteria ja pääsen aina vaan helmikuuhun asti ennen kuin unohdan. Tänä vuonna päädyin sitten tekemään vaan seinäkalenterin. :D

  Unelmoin vähän bujo-kerhosta, joka kokoontuisi kerran kuussa piirtelemään. Ryhmäpaine sais ihmeitä aikaan :’D

  • ia sanoo:

   Voi kiitti! Kiva jos näistä on jotain iloa :) Haha joo itelläkin on aina välillä vähän haasteita kun havahtuu siihen että oot jo puolimatkassa seuraavaa kuukautta kun edellinenkin on vielä levällään :D Osallistun aivan ehdottomasti bujokerhoon jos sellaisen vireille laitat!! :D

   • Jonna sanoo:

    Nyt aloin oikeasti miettimään, että pitäskö kerhoilla. Mulla on ollut askartelukerhomaisia iltoja kaverin kanssa ja ne on ihanan rentouttavia. Nyt tässä on ongelmana vaan se, että eihän kalenteria voi keskeltä vuotta aloittaa. :’D

    • ia sanoo:

     No ihan ehdoton suosituspeukku kerhoilulle, count me in! Ihan hyvin sen kalenterin voi keskeltäkin aloittaa, tekee vaikka menneistä kuukausista sellaisen yhteenvedon jos alkuvuoden puuttuminen häiritsee :D

 3. Nimetön sanoo:

  Ihania aukeamia!

 4. Joanna sanoo:

  Täällä tykätään kans bujoilujutuista! En ite bujoile, harkinnassa on mut jotenkin epäilen et riittääkö kärsivällisyys :-D

  • ia sanoo:

   Haha :D Ehkä se ongelma on siinä että miten saada oma kärsivällisyys ja omat odotukset bujon ulkonäöstä kohtaamaan :,D Koska tätähän voi harrastaa vaikka kuinka karvalakkimallina!

 5. Iina sanoo:

  Toi täydellisen, valkoisen geelikynän metsästys ei muuten oo ihan pieni juttu… Nim. Ite Metsästän Edelleen. Ja jännä toi miten eri tavalla leuchtturmiin suhtaudutaan, itseä kun viehättää just se pieni läpikuultaminen :D

  • ia sanoo:

   Muakaan se ei oo ennen haitannut, kaksi täyttä bujoa Leuchtturmia takana, mutta tää synttäriedition on jotenkin vielä sen ratkaisevan aavistuksen verran läpikuultavampi ja nyt mulla menee hermot vaikka aikaisemmin ei oo ollut mitään ongelmaa!

   • Iina sanoo:

    Joo, voin vaan kuvitella. En tiiä käviskö itellä sama… Ehkä se selvinnee joku päivä :D onneks on maailma vihkoja pullollaan, mulle se ratkaisevin tekijä on et aukeeko vihko silleen kokonaan tasaisesti. Joa ei niin se on nou nou for me…

    • ia sanoo:

     Aijaa! Vihkon tasaisesti aukeamista voi olla kyl semisti haastavempaa selvittää etukäteen :D

 6. LauraL sanoo:

  Nää sun bujoilut on aina yhtä kivoja ja inspiroivia, eli jatka toki! :)
  Omat bujoilut on vähän jäissä, mutta olisin varmaan ottanut teemaksi jotain vihreällä tai keltaisella.
  Ja kiva kuulla kommentteja erilaisista tusseista ja muista kynistä.

 7. Anne sanoo:

  Heippa! Ihania aukeamia jälleen ja itse ainakin kuulun siihen kastiin, jota kiinnostaa bujojutut kuukausi toisensa jälkeen. Mulle on kertynyt bujoiluvuosia nyt kaksi ja edelleen into piukeena koristelen sivuja ja fiilistelen uusia kuukausia. Juuri sain huhtikuun aukeamat valmiiksi ja teinpä itseasiassa itsekin siitä postauksen omaan blogiini. :) Ihanaa kun mennään kevättä kohti ja saa bujossakin luvan kanssa käyttää kunnolla värejä. ♥

  https://justsayinghianne.blogspot.com/

  • ia sanoo:

   Voi miten söötti toi sun pääsiäiskuukausi!! Pitää ottaa itekin huhtikuu piakkoin työn alle ^_^

 8. anni L sanoo:

  Mulla maaliskuu on vaaleenkeltanen/vaaleenvihreä, huhtikuu on kirkkaan keltainen ja toukokuu kunnon vihreä :D Kaktusteema on ihana! Onko Ebay toiminut ihan hyvin ostellessasi bujo-juttuja? :)

  • ia sanoo:

   Huhtikuu on kyllä minunkin mielestä just nimenomaan keltainen! :D Mulla ei oo koskaan ollut ebayn kanssa mitään ongelmia, tilailen tuotteita vaan myyjiltä joilla on paljon hyviä arvosteluita ja kun ei tilaa kovin suurella arvolla kerrallaan niin tulliinjäämisen riskikin on ihan häviävän pieni. Aina on tullut paketit kotiovelle asti ihan moitteetta :) Paitsi itseasiassa kun tuon uuden bujon tilasin niin kulma oli ottanut aika ikävästi osumaa.. Mutta harvoin niille kynille mitään tapahtuu :D

 9. Hanna sanoo:

  Ainakin bujokuningatar Amanda Rach Lee vannoo nimenomaan tuon 1mm kärjellä olevaan valkoiseen geelikynään. Ilmeisesti sillä saa mustalle peittävää jälkeä. Mulla itsellä on joku ohuempi, ehkä 0,5 kärjellä, ja se kyllä kuultaa mustan päällä läpi. Toki kerrostamalla saa sitten puhtaan valkoista :)

  • ia sanoo:

   Joo Amandalta mä taisin tuon kynävinkin itseasiassa ottaakin :D Täysin peittävää jälkeä tällä kyllä saa aikaan! Mutta vois kyllä hommata myös sen 0,5 -version ja vaikka sit kerrostaa.

 10. Tiinuska sanoo:

  Ihan super ihana teema, maaliskuun menin nappi-teemalla.😊

Kommentoi