maanantai 18. maaliskuun 2019

kunnankirjaston lukusalin lattia -lookalike

Kun värjäsin hiukset tummaksi, olin yhtäkkiä ihan ihme vaatekriisin äärellä. Siis minkäväriset vaatteet toimii ruskean tukan kanssa? Pro tip: Kaikki.. Mutta jotenkin olin tuon vastavärjätyn fledani kanssa ihan hukassa, ja tulin näköjään hiustenvärjäystä vastaavana iltapäivänä siihen lopputulokseen, että mun sävyt on sitten kunnankirjaston lukusalin lattia.

tummatupla

Vaikutelmaa oikealla lailla kororstamassa harmahtavan kitinvaalea tiiliseinä. Sävy sävyyn harmaata kalmankelmeää elinvoimaa hehkuvan naamani kanssa!

Okei, ihan selkeästi tämä päivätolkulla jatkunut 50 shades of grey -ilmasto vaikuttaa myös pukeutumismentaliteettiin. Parin pesun jälkeen tukasta puskee se tuttu lämmin sävy (jota vastaan ostin ruskean värihoitsikan, mutta oon nyt kummasti pantannut sitä jo viikon..), ja ehkä mä alan vedellä sitä lämmintä pitkin poskia vaikka aurinkopuuterinkin muodossa.

Että helkkarin harmaata maanantaita vaan kaikille! Kyl se hei vielä tästä riemuks muttuu, nyt on kuule käsillä ne viimeiset hetket kun saa duunipäivän päätteeksi nykäistä kollarikerraston ylle ja sukeltaa sohvalle :D Kohta se lenkkipoluille painostava aurinko sieltä kuitenkin tulee kurkkimaan. Mutta sitä ennen, otan pakastimesta suklaatuutin ja laitan seuraavan jakson Yökylässä Maria Veitolaa.


Saatat pitää myös näistä:

6 Responses to “kunnankirjaston lukusalin lattia -lookalike”

 1. Nimetön sanoo:

  Ihana uusi tukka! Ehkä hieman lilasävyinen eikä täysin ruskea? Voi myös johtua vain näistä kuvista. Joka tapauksessa en malta odottaa että näen enemmän asuja sinulta noilla hiuksilla :)

  • ia sanoo:

   Ehkä tuo kylmä ruskea puskee vähän lilaan! Thanks, pitääpä laittaa lisää asukuvia tulemaan :)

 2. Saija sanoo:

  Tuo tukka sopii sulle kyllä tosi hyvin. <3

  Mua kiinnostaisi tietää, että mistä saat inspiraatiota sun tyyliin? Seuraatko jotain sovelluksia, esimerkiksi Pinterestiä, saatko inspistä muiden bloggaajien asuista, somesta ylipäätään vai käytätkö ihan omaa luovuuttasi? :-)

  • ia sanoo:

   Voi kiitos! :) Mä en itseasiassa seuraa mitään pinterestejä tai muita sen kummemmin joista hakisin tyyli-inspistä, oon mieltynyt tietyntyyppisiin väreihin ja kuoseihin joita tulee sitten hankittua ja käytettyä. Pukeudun juttuihin jotka vaan syystä tai toisesta miellyttää silmää :D

 3. Taru sanoo:

  Olet ihan mielettömän kaunis näissä kuvissa! :)

Kommentoi