torstai 21. maaliskuun 2019

5x parasta hotelliasumisessa

Kaupallisessa yhteistyössä Holiday Inn Helsinki – Expo

hotelinnready15

Matkustan loppujen lopuksi melkoisen vähän: Keskimäärin kerran vuodessa ja joskus ei sitäkään, joten hotelliasuminen on mulle kyllä harvinaista herkkua. Mutta joka kerta sitäkin ihanampaa! Tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellin kanssa, kun pääsin tutustumaan yhden yön verran täysin uudistuneeseen Messukeskuksen kupeessa sijaitsevaan Holiday Inn Helsinki Expo -hotelliin.

Listasin 5 asiaa, joiden vuoksi hotelliasuminen on niin kivaa! Kuvituksena toimii uudistuneesta hotellista napsaistut kuvat.

hotelinnready8

hotelinn23

1. Joku siivoaa asumuksesi puolestasi. Se tunne lähdet aamulla liikenteeseen jättäen taaksesi petaamattoman sängyn, märän pyyhkeen kylppäriin ja hammastahnaroiskeita pesualtaan reunalle, ja palatessasi vastassa odottaa pedattu sänky, roiskeeton kylppäri, puhtaat pyyhkeet ja nätisti kolmioksi taiteltu vessapaperin kulma. Noice.

hotelinnready7

Pisteet hotellille erityissöötistä sisustuksesta: Esimerkiksi vanhoja messujulisteita löytyi hotellihuoneista käytäviin ja aulaan asti.

hotelinnready4

2. Vaatteiden valitsemisen helppous. Siis ikinä ei ole niin nopeasti valmis liikenteeseen kuin hotellista herättäessä: Arkirutiinit sujuu nopeammin kuin ikinä, koska sulla on reissussa mukana tasan joku 6 vaatekappaletta, eikä vaatevuoren edessä tuskaan hukuttautuminen ole edes vaihtoehto.

hotelinnready2

Hotelli-illan agendassa oli mm. hotellin ilmaisen kuntosalin testaaminen, jossa saatiin kattoa telkkarista Huutokaupan metsästäjiä ja polkea pyörällä sekä juosta juoksumatolla ihan ylhäisessä kaksinaisuudessamme.

hotelinnready3

Käytiin testaamassa myös hotellin uudenkarheat spamaiset saunatilat!

hotelinn47

3. Koko pienen matkaomaisuuden levittely nätisti tyhjiin kaappeihin ja miniatyyripesuaineiden asettelu kylppärin reunustalle ja hetken verran siinä haavekuvassa eläminen, että olispa minimalistin elämä näin pienellä omaisuudella ihanaa.

hotelinnready1

hotelinnready12
Salin, saunan ja kasvonaamiohetken jälkeen käytiin vielä alakerran olohuonemaisessa Open Lobbyssa nauttimassa iltabisset ja yöpalaksi grillatut kolmioleivät. Yösnackmenu oli tarjolla läpi yön!

hotelinn13

hotelinnready16

4. Kun aamiaiseksi ei tartte imeä sitä samaa smoothieta jota imet joka arki-aamu, ja kuinka lomaillessa syötyjä ruokia ei koskaan lasketa mihinkään kiintiöihin, vaan croissant nutellalla on yhtä tärkeä osa aamiaista kuin se puurokin.

hotelinn41

hotelinnready5

5. Kun on enemmän kuin sallittua hautautua hotellin lakanoihin vaatteet päällä kattomaan tunniksi ostos-TV:tä ennen kuin on ihan pakko kirjautua ulos.

hotelinn48

Uudistunut Holiday Inn Helsinki Expo tarjoaa kyllä ihan hitsin nätit puitteet yöpymiseen. Hotelli sijaitsee aivan Messukeskuksen vieressä joten jos sinne suuntaat niin hotellivalinta on ihan ehdoton, ja hotelli on kyllä hyvällä paikalla noin muutenkin: Matkaa Pasilan rautatieasemalla on 500 metriä, ja aivan hotlan edestä viistää ratikat suoraan keskustaan. Iso suosituspeukku mikäli majoitus Helsingistä on hakusessa!


Saatat pitää myös näistä:

9 Responses to “5x parasta hotelliasumisessa”

 1. Maija sanoo:

  Ihanat puitteet lomailla! Hieno hotelli :)

 2. Satu sanoo:

  Tuijotin ihan älyttömän kauan ensimmäistä kuvaa hotellihuoneen ovesta. Että miten voikin olla niin pieni oviaukko ja miten ihmeessä ovi aukeaa ja miten siitä mennään sisään, kun heti vieressä on nojatuoliryhmä. Kunnes tajusin kuvan olevan kuvapari.. että näin.

  Hotelliyöt on kyllä ihan parhaita ja pitäisi raaskia enemmänkin käydä vaikka ihan vaan yhden yön ajaksi täällä pk-seudullakin. Ja hotelliaamupalat, oijoijoi!

  • ia sanoo:

   Haha eikä :D Nyt kun menin itse tuijottamaan kuvaa uudestaan niin cannot be unseen! Jep, omassa kotikaupungissa hotelliyöpyminen on kyllä yllättävän virkistävää, välillä ei tartte lähteä edes naapurikaupunkiin asti pienelle irtiotolle :)

 3. mennika sanoo:

  Itse kävin just aiemmin tällä viikolla hotelliaamiaisella muutaman ystävän kanssa – MIKSI MÄ EN OLE TAJUNNUT TÄTÄ AIEMMIN!! Okei, parikymppiä pelkästä aamupalasta on paljon, mutta ku saat naamarin eteen sen buffan ja mahdollisuuden puristaa sun appelsiinimehun käsin ja paistaa oman vohvelinkin ja kahvia pannu pöydässä ja saat liata niin monta lautasta ku kehtaat ja SO WORTH IT.’
  No halusin näköjään kertoa oman kokemukseni pitkästi ni kommentoin nyt sun kokemusta lyhyesti ja ytimekkäästi, että vaikuttaapa erittäin jees mestalta, eikä semmoselta liian ”hienolta” :)

  • ia sanoo:

   Hei niin tämä!! Käytiin joku vuosi sitten ystävän luona Jyväskylässä vieraillessani just kans pelkällä hotellin aamupalalla, ja siinä kolmatta kahvikupillista viiden lautasen lajitelman äärellä ryystäessä sitä pohti että miks hitossa tätä ei ole harrastanut aikaisemminkin :D Kiitti ku kommentoit ihana Mennika! Joo fiilis oli tuolla kyllä just sopivalla tapaa rento :)

 4. kejer sanoo:

  Just oltiin yötä täällä kun käytiin viimeksi Suomessa! (pienen passiepisodin vuoksi jäätiin siis sunnuntai-iltana rannalle ruikuttamaan laivasta) ja tää hotelli valikoitui parin minuutin jälkeen. Ei tietenkään tiedetty että olivat just kaks päivää aiemmin aukaisseet uudistetut ovet, ihmeteltiin vaan että vitsi kun on kaikki niin siistiä ja onpa hiljaista ja MITEN tää netti toimii näin hyvin. Jälkikäteen harmitti kun ei tajuttu pitkän päivän jälkeen käyttää saunatiloja, oltaisiin varmaan oltu ainoat ja melkein ensimmäiset käyttäjät :D

  • ia sanoo:

   Joo siellä oli muistaakseni gigan netti, toimi kyllä vilkkaasti :D Joo saunatiloille kyllä ehdoton peukku, ei siellä tuolloinkaan ollut mun lisäksi kuin kaksi saunojaa joten aika ihanan zen! Ens kerralla sitten :D

Kommentoi