perjantai 22. maaliskuun 2019

safaria ja sisiliskoja

Tässäpä pari kuvaa eiliseltä, kun jaksoin virittää kameran jalustan keittiöön ja virittää vielä ittenikin sen kameran eteen, ennen kuin rojahdin vartin voimatorkuille sohvalle. (Siis oli muuten varmaan elämäni eka kerta kun ne vartin voimatorkut jäi vartin mittaiseksi!)

safari1

Olin asettanut meidän työtiimille pukukoodin ”safari” vasta julkaistun Studio-malliston kunniaksi, ja osallistuin itse nykäisemällä ylleni koko-okrat. Ensiksi vähän läpällä että lierihattu vaan puuttuu kun oon lähdössä seeproja bongaileen heh, mutta päivän loppupuolella kokoruskea look alkoikin tuntua kumman kivalta!

safari2

Olin muuten eilen odottamassa hissiä töistä palatessani alakerrassa kun huomasin, että naapuri oli just tulossa kans alaovesta rappuun. Aloin tsemppaamaan hissiä ravihevosen lailla että noni tule tule tule jotta olisin ehtinyt livahtaa hissiin ilman sitä kevyen kiusaantunutta 30 sekuntin hiljaista matkaa naapurin kanssa, mutta hissin saapumisessa kesti just sen taktisen puolikkaan sekuntin liian kauan minkä jälkeen mun sisiliskomainen hissiin luikahdus naapurin silmien edestä olisi ollut vaan noloa. Niinpä moikkasin reippaasti naapuria, huhuilin käytävän päähän että ootkos hissillä tulossa ja mihin kerrokseen, ja ilahtunut naapuri sanoi että ”kiitos kun odotit, välillä huomaa kun ihmiset oikein luikahtaa sinne hissiin ettei vaan tarvitse kohdata naapuria.” Ja mä siihen että ”Juu’u, niinpä, on se kyl.” Että tota.. Tämän pienen omatuntopistoksen jälkeen lupaan odottaa ensi kerrallakin hissikamua sisiliskoilun sijaan.

safari3

Ihanaa alkavaa viikonloppua!


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “safaria ja sisiliskoja”

 1. Aivan ihanan värinen asu!
  Ja pääasia että odotit lopulta naapuria, vaikka olisitkin ehtinyt liskomaisesti livahtaa :D

 2. Avatar Raisa sanoo:

  Voi pakko kysyä että mistä toi paita on? Onko raidat yhtään keltaiset vaiko ihan ruskeat sittenkin? <3
  Oon nyt puoli vuotta yrittänyt jostain löytää tuollaisen raitakauluspaidan jostain muualta ja ehkä vähän järkevämpään hintaan menemättä Marimekko-osastolle...!

 3. Avatar Salkko sanoo:

  Kolmannessa kerroksessa asuvana käytän tosi harvoin hissiä, mutta kerran naapuripariskunta suorastaan pakotti mut ja kaverin pikkuruiseen, kolmelle henkilölle tarkoitettuun hissiin vastusteluista huolimatta. Siellä sit seistiin tiiviisti kun naapurin mies päätti keventää tunnelmaa klassisella ”tässä on 260kg painorajoitus, vaimohan on jo melkein puolet tuosta” läpällä :D selvittiin onneksi kolme kerrosta ilman henkilövahinkoja

  • ia ia sanoo:

   Haha voi ei, mä en kestä :,DD Toivottavasti vaimo otti huumorilla eikä tullut mökötysilta!

 4. Avatar Saija sanoo:

  Haha, niin tuttua tuo sun hissikohtaaminen. :-D Itse olen pahimmillaan vastaavassa tilanteessa saattanut suosiolla pujahtaa portaiden kautta omaan rappuun ja jättänyt hisseilyn välistä… On kyllä vähän nolo!

  • ia ia sanoo:

   Hahhah siis oon kyllä itsekin valinnut portaat sinne 8. kerrokseen parikin kertaa jos joku toinen on ollut odottamassa hissiä.. Ei luoja meitä :,D

Kommentoi