sunnuntai 07. huhtikuun 2019

5x sunnuntain saavutukset

Mulla on kaksi heikkoutta bloggaamisessa, ja tässä postauksessa yhdistyi molemmat. Asioiden turha listaaminen ja numerointi, sekä niin paha fiksaatio alkusointuihin, että siinä kärsii jo faktapohjakin. Eli tässä 5 juttua jotka oon saanut aikaiseksi tässä loppulomaviikon aikana, mutta se oli joko SunnuntainSaavutukset tai LoppulomanLeiskautukset niin valitsin nyt sitten sen vähän vähemmän väkisinväännetyn kuuloisen fiktiivisyyden uhallakin.

aprilc4

1. Lenkkikausi korkattu. Öö morjens miten kivalta näyttää aurinkoinen Töölönlahti! Perjantai-iltapäivänä pitkästä aikaa tuttua polkua puuskuttaessa tajusin, että mä kävin viimeksi lenkillä varmaan joskus marras-joulukuussa?! Olikin jo aika aktivoitua ulkoilman säännöllisempään nauttimiseen muulloinkin, kun juostessa alaovelta sporalle aamuisin. Aloitin vähän iisimmin heittämällä pitkän kävelylenkin, ja testasin joidenkin lyhtypylväiden välien verran että miltä juokseminen a. muutamassa kuukaudessa surkastuneella kunnolla ja b. puolessatoista kuukaudessa surkastunella (murtuneella) varpaalla onnistui. Ihan hyvin se onnistui, ens kerralla vois juosta hilppasta jo taas vähän pidemmän välin.

april6

2. Sähköpotkulaudat testattu. Bongasin itse asiassa sillä samaisella perjantaisella lenkillä ekat sähköpotkikset, ja ne jäi sen verran tanakasti takaraivoon kummittelemaan, että tänään ne piti testata, kun eteen sattui juuri sopivasti pari lautaa matkalla keskustaan. Laudat kiihtyi kyllä pelottavan herkästi aika vinhaankin vauhtiin, ja mä en pystynyt siinä viileättessä lopettamaan virnuamista just tikkarin saaneen lapsen tavoin koko kahdentoista minuutin matkalla. Miten hauskaa! Ja kallista, 12 minuuttia kustansi 4 euroa. Mutta aion silti potkistella vielä ehdottomasti uudestaan. Ja ole hyvä, ennen et edes tiennyt että joku voi käyttää niin raivostuttavaa sanaa kuin ”potkis” ja ”potkistella” ja nyt se aiheuttaa sulle vilunväristyksiä. Kuvituskuvana kiviukkelit hienoissa kevätkukkapannoissaan, joiden valvovien silmien alle potkikset potkistelun päätteeksi parkkeerattiin. (Hei nyt juulia oikeesti..)

idaprilc2

3. Mustaan ulkotakkiin tympäännytty. Vahva kevään merkki kun yhtäkkiä olo on kuin kuolonsyöjällä kun yllä on mustaa samaan aikaan, kun aurinko koittaa myrkyttää sut happyhappyjoyjoylla. Lauantaina koitin valjastaa käyttöön jo jokakeväisen lempparin eli Kenzon kääntötakin, mutta jotenkin kaikki se väri tuntui vielä ihan ylenpalttiselta, joten sunnuntai piileskeltiin vielä mustan villakankaan suojissa. Kiva kun tarkeni kuitenkin väläytellä alta vähän keltaista leoa!

aprilc3

4. Äänestys hoidettu. Mä seuraan loppujen lopuksi hävettävän vähän politiikkaa, mutta halusin silti toteuttaa kansalaisvelvollisuuteni ja äänestää, vaikka oman ehdokkaan löytäminen olikin melkoisten siirtolohkareiden alla. Kiitos kuitenkin Ylen vaalikoneelle, onnistuin löytämään ehdokkaan jonka kanssa meni ajatukset yksiin.

aprilc1

5. Pääsiäisen odotus aloitettu. Istutettiin rairuohoa muutama päivä ennen kuin lähdin Unkarin reissulle, ja pelkäsin jo tappaneeni ne rairuohonjyväset kun multa ei osoittanut minkäänlaisia vihertämisen merkkejä ahkerasta sumuttelukastelusta huolimatta. Mun reissun aikana ruoho oli kuitenkin ottanut kasvuspurtin, ja saanut tuon miehen ihan selkeästi pääsiäismodeen, sillä ruohokori oli saanut kaverikseen kunnon tipuarmeijan ja suklaamuniakin oli ripoteltu olohuone täyteen. Aaws! Mutta niitä suklaamunia ei saa kuulema syödä vaan koristeet pitää pitää pääsiäiseen saakka.. Mä en tunne yhtään tällaista käsitettä. Harkitsen suklaanhimoissani tekeväni täällä salassa paperimassasta munien näköisversioita ja kääriväni ne suklaan sijaan takaisin värifolioihin.

april10

Tsemppiä uuteen viikkoon!


Saatat pitää myös näistä:

2 Responses to “5x sunnuntain saavutukset”

  1. Oon tammikuusta lähtien miettinyt tuota Marimekon laukkua (ja mallaillut työkaverin vihreää vastaavaa laukkua), ja nyt viimeset kaksi viikkoa se tuntuu vilahtavan ihan jokaisella vastaantulijalla ja nyt vielä nää kuvat, eiiii! En osaa siis päättää tykkäänkö siitä tarpeeksi vai en (lähinnä se koko ja hinta, nyt siitä on tullu pienempi versio!).. :’D

    • ia ia sanoo:

      Se on kyllä kokonsa puolesta ihan täydellinen jokapäivän laukku! Sain sen kaksi joulua sitten joululahjaksi jolloin olin bongannut laukun ainoastaan Marimekon liikkeestä ja ihastunut siihen saman tien, mutta sen jälkeen oon bongaillut laukkua katukuvasta melkein ärsyyntymiseen asti :D Käy vielä hiplailemassa liikkeessä ja koita olla välittämättä vaikka sitä näkyy kaikkialla, haha!

Kommentoi