tiistai 09. huhtikuun 2019

bullet journal: huhtikuun layout 2019

Se ois huhtikuun bullet journal -sivujen aika! Taisin saada jo jostain pääsiäisyliannostuksen kun huhtikuun sivuille ei tehnyt mieli piirtää tipun tipua eikä rairuohon rairuohoa, vaan tämä kuukausi mentiin todella epäkeväisesti avaruusteemalla.

aprilbujo1

aprilbujo2
Lomaviikon vuoksi eka kuukausi huhtikuuta ehti hurahtaa ohi ihan hujauksessa, joten en tehnyt siihen enää jälkikäteen omaa aukeamaa ja yksi viikko jäi uupumaan. Mutta eipä se onneksi niin justiinsa ole.

aprilbujo3

aprilbujo4

aprilbujo5
Kokeilin ekaa kertaa perusboksien lisäksi vähän epämääräisempää viikkonäkymää, saas nähdä miten tämä toimii täyttyessään.

aprilbujo6

Ja sitten vielä loppuun ne perinteiset eli kulutracker, sekä vähän uudempina kokeiluina brain dump ja muistosivu. Ensinmainittua käytin viime kuussa muun muassa reissusuunnitelmia varten, ja koska viikkonäkymissä ei juurikaan ole ylimääräistä tilaa epämääräiselle päivämäärättömälle haahuilulle, niin tuommoinen koko kuukauden kaaossivu on osoittautunut ihan toimivaksi. Muistosivulle mä puolestaan printtaan kuun päätteeksi minikuvia kivoista hetkistä kuukauden varrelta. Tosin tällä hetkellä on printtaamatta kuvat helmikuusta lähtien.. Argh tätä aikaansaamattomuutta aina välillä.

aprilbujo7

Semmoiselta näyttää mun huhtikuu! Milläs teemalla siellä mennään?


Saatat pitää myös näistä:

6 Responses to “bullet journal: huhtikuun layout 2019”

 1. Ida ihana sanoo:

  Ihana avaruusteema!:) ehkä lisään omaan bujooni myös muistosivun, aika kiva idea tallentaa kuun parhaita hetkiä :)

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 2. Nora sanoo:

  Epäkeväinen tai ei, layoutisi on tosi söpö! Muistosivu on ihana idea. Pitäisi laittaa printteri toimintakuntoon, niin voisin lainata tuota ideaa sinulta. :) Tällaiset postaukset inspiroivat itseä vähän panostamaan omaan bullet journaliin ja keksimään jotain kivoja teemoja layouteihin. Nyt olen mennyt vain ihan vain värikkäillä suherruksilla ilman sen kummempia teemoja.

  • ia sanoo:

   Voi kiitti! Joo mä lupaan kans ottaa kunnon printterisession ja laittaa rästikuvat kuntoon seuraavana vapaana :D Mun teemapähkäilyn pelasti se kun vuoden alussa piirtelin 24 erilaista teemaa hirveen brainstormailun lopputuloksena, ja koko alkuvuoden oon vaan poiminut niistä valmiista ajatuksista vain mieluisimmat!

 3. ida sanoo:

  ihana!!

Kommentoi