lauantai 13. huhtikuun 2019

kolme kuvaa lauantaiaamulta (=keittiönpöydältä)

Huomenta! Huh kun teki pitkät yöunet hyvää. Ja se, kun herätyskellon jälkeen sai jäädä makoilemaan tasan niin pitkäksi aikaa sänkyyn kuin huvitti. (Ja mikä salaisesti parasta, ulkona ei paistanut saman tien ulkoilmareippailuun syyllistävä aurinko..)

laulau3

Meitsi on nyt istunut kolme tuntia tässä keittiönpöydän ääressä. Ensimmäisenä seuraani liittyi viikon eka posliinikupista nautittu aamukahvi. Kyllä se kummasti teräkseen ja muoviin käärityn arkiaamujen termariversion voittaa.

laulau1

Ei ole eka kerta eikä toinen eikä kolmastkaan, kun keittön pöydällä mua tuijottaa kukat, jotka olis pitänyt heittää roskiin viikko sitten. Mulla on tuoreita kukkia kodissa loppujen lopuksi niin harvoin, että sitten siitä random kimpusta haluaa pitää kiinni niin kauan kuin vain mahdollista. Pitää ostaa ens kerralla neilikoita, ne on vähän kuivahtaneinakin ihan nättejä! Nuo tulppaanit alkaa näyttää pikkuhiljaa alienin kidalta.

laulau2

Oon myös täytellyt tässä istuksiessa bujoa! Paras hetki bujoilussa on se, kun oon saanut kuvattua uuden layoutin ja pääsen täyttämään tyhjät sivut kaikilla menoilla. Erityistä mielihyvää saan kuukausiaukeaman täyttämisellä: Sen lisäksi, että kirjoittelen sinne kuukauden tulevia menoja työvuoroista leffanäytöksiin, niin merkkaan sinne myös jälkikäteen kaikkia pieniä kivoja asioita, kuten kevään eka sähköpotkulautailu tai eka terassilla nautittu olut. Mulla on joskus ollut semmoinen ihan höhlä ”tyhjän elämän kompleksi” kun katsoo sosiaalisessa mediassa, kuinka muut suorittavat elämäänsä kiitämällä matkakohteesta, pressitilaisuudesta tai most coolest megapartyista toiseen, kun oma elämä pääasiassa rakentuu ihan vaan sen perusarjen ympärille. Kuun lopuksi on jotenkin ihana katsoa sitä kalenterin kuukausinäkymää jossa ihan konkreettisesti näkee, että vitsit, oonhan mä tehnyt vaikka ja mitä kivaa tämän kuun aikana, eikä sen tartte aina olla mitään kirjastokäyntiä suurempaa. (Niin, ja tottakai sitten tämän mahtipontisen puheenvuoron kuvituskuvassa on se vuoden varmaan ainoa ulkomaanmatka merkattuna :D)

Okei NYT mä nousen tästä, koska viimeinenkin tekosyynripe (eli blogin kirjoittaminen) olla nousematta alkaa olla loppusuoralla. Ihanaa viikonloppua!


Saatat pitää myös näistä:

5 Responses to “kolme kuvaa lauantaiaamulta (=keittiönpöydältä)”

 1. Avatar Ida ihana sanoo:

  Ihana postaus!! Hieno ja aito tilannekuvauksen, tuo bujontäyttelyn tuoma mielihyvä kuulosti niin tutulta :)

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 2. Avatar Maija sanoo:

  Mulla ollu kans rötväysviikonloppu:)
  Uunijuuresvuoka oli hyvää, mutta tein ilman aurajuustoa, kun mies ei niin juustosta välitä. Täytyy kokata vuokaa uudelleenkin!

Kommentoi