maanantai 29. huhtikuun 2019

huhtikuisia kuulumisia

Terveisiä muuttokaaoksen keskeltä! Kodin läksiäiset tuli vietettyä pääsiäisviikonloppuna, minkä kunniaksi leivoin keittiön kaapeista tyhjäksi parhaani mukaan vehnäjauhoja, tomusokereita, kaakaojauhoja, voita, leivinjauhetta ja nomparelleja. Minkäs muunkaan, kuin ultimaattisen bravuurini mokkapalojen muodossa :D Tämän viikon ruokavalio on muutenkin koostunut kaikenlaisista ”haluun tyhjän jääkaapin” -ruuista kuten jo neljä päivää kestäneestä wokista, kun mulla oli kolmen avatun wokkivihannespussin jämät pakkasessa. Juu, kolmen..

aprkuul1

Siisti koti on enää muisto vain, nyt jokaista nurkkaa kansoittaa pahvilaatikot. Olin jo unohtanut miten kamalaa tämä voikaan olla.. Korkeammille voimille kiitos siitä käsittämättömästä siivouspuuskasta joka muhun iski talvella, minkä seurauksena oon roudannut jo pari kuukautta sitten jätesäkkikaupalla tavaraa kämpästä kiertoon, mutta noita lujaa tahtia täyttyviä laatikoita katsellessa en Carrie Bradshawin tyyliin couldn’t help but wonder, että miksi hitossa en heittänyt tuplakamaa tavaraa menemään. Toisaalta on ihana leikitellä ajatuksella siitä että koko omaisuus mahtuisi matkalaukkuun (tai no kenelle me valehdellaan, sanotaan nyt vaikka että viiteen laatikkoon :D), mutta sitten taas toisaalta rakastan mun maapallolamppua, peltipurnukkakokoelmaa ja koriste-esinekavalkadiani.. Nooh, yhden rykäisyn se muutto aina verottaa, kyllä tämä vielä tästä. Tänään löysin ilokseni meidän lasinkeräyspisteeltä ”saa ottaa” -hyllyn, ja jätin sydänpahvilaatikollisen drinkkilaseja odottamaan toiveikkaina uutta omistajaa lasinkeräyskohtalon sijaan! Nyt tuntuu myös hieman helpommalta luopua Trendin ja Avotakan vuosikerroista, kun aion laittaa ne paperinkeräyksen sijaan kiertämään naapureille luettavaksi.

aprcoll4

Sunnuntaina kävin tädin luona simahakureissulla, ja sain mukaani myös kassillisen kuplamuovia. Tänään työpäivän jälkeen urakkavuorossa oli mm. meikkilipasto ja kynsilakkalaatikko.

aprkoll3

Oon mä muuttoähinöiden keskellä ehtinyt huomata myös kirjaimellisesti yhdessä yössä keväistyneen ympäristön! Taisin älähtää ääneen kun huomasin etupihan puun puhjenneen ihan varoittamatta vaaleanpunaiseen kukkaan. Vihertävän maiseman lieveilmiönä tosin on taas vuotavat silmät ja nenä minkä seurauksena näytän 24/7 siltä, kun olisin just kattonut Titanicissa Jackin uppoavan pinnan alle..

muuttoo3

Ainiin, muuttosaavutusten lisäksi sain vihdoin päätökseen myös urakan nimeltä Marvel-elokuviin sisäänpääsy. Oon poikaystävän puolipakottamalla taistellut nyt läpi viidentoista Marvel-leffan, ja urakka huipentui viime viikolla kolmetuntiseen Avengers End Gameen. Kaksi asiaa joista olen eniten ylpeä: 1. tunnistin kaikki hahmot ja viittaukset, ja 2. en nukahtanut kertaakaan!! Nyt mä en halua nähdä yhtäkään supersankarielokuvaa vähintäänkään valovuoteen. Tai kuulema kesällä tulee joku Spiderman 2 jota ennen mun pitäis nähdä ykkönen.. Ei luoja.

aprkuul2

Kivaa uutta viikkoa!


Saatat pitää myös näistä:

14 Responses to “huhtikuisia kuulumisia”

 1. Avatar Moona sanoo:

  Itsellä on sama urakka edessä pian, ja oon yrittänyt aloittaa tavaran karsimisen kerrankin ajoissa… Miten vähän yli 30 neliöön saa edes mahdutettua näin paljon tavaraa :D Ja kun aina jää miettimään että ”entä jos mä sittenkin tuun tarviimaan tätä vielä, sitten harmittaa että laitoin pois nyt”..

  Tsemppiä muuttoon!

  • ia ia sanoo:

   No sano älä muuta, mä en ymmärrä miten sitä tavaraa mahtuu pieniinkin nurkkiin niin hemmetisti :D Hurjasti tsemppiä sulle kans muuttovalmisteluihin! Ota semmonen hyvä nyrkkisääntö että jos et oo kahteen vuoteen kaivannu niin tuskin tuut kaipaamaankaan! Jos uskallat :D

 2. Avatar Iina / MouMou sanoo:

  Marvelin leffat on niin hyviä, mutta voi hitto, sitä spin offien määrää! :D

  • ia ia sanoo:

   No siis jep, jotkut Potterit on vielä semmoinen käsiteltävissä oleva kokonaisuus mutta ei hitto kun nuo Marvelit sikiää joka suuntaan :,D

 3. Avatar Iina sanoo:

  Tsemppiä muuttokaaokseen muuttokaaoksen keskeltä! Meillä vaihtuu tänään osoite Mikkeliin ja vaikka eilen vietiin suurin osa tavaroista uuteen kämppään, niin tottahan vielä jäi vähän roinaa haettavaksi, huoh.Tänään kävin vielä rutistamassa ulos yhden opintoihin liittyvän maturiteetin ja nyt istun autossa yhden kuorman keskellä…. Mä kans innostuin aikoinaan konmarittamaan, joten onneksi olin jo hieman käynyt tavaraa läpi, mutta siis mä omistan mm. kolme isoa kirjahyllyllistä kirjoja ettäettä…. Tunnen niin tuon muuttotuskan ja samaistun kyllä ihan täysillä!! Kyllä se onneksi tästä, ainakin oletettavasti :D

  • ia ia sanoo:

   Kiitos ja bumerangina samat tsempit sinne takaisin! Varsinkin toiseen kaupunkiin muuttaminen on kyllä melkoinen rutistus. Ja yhdistäpä siihen vielä sit jotain paineistavia koulu- tai työkuvioita.. Hei kyllä me tästä vielä selvitään! Luvataan molemmat tulla tänne raportoimaan sitten kun ollaan voiton puolella, eiks nii :D

 4. Avatar mmagic sanoo:

  Muutto on täälläkin yllättäen edessä joskus tässä kesällä, joten I feel you, muuttokaaosta odotellessa!

  • ia ia sanoo:

   Ai sullakin! Hei hurjasti tsemppiä muuttoon ja onnea uuteen kotiin! Kyllä me nää kaaokset selätetään :D

 5. Avatar Ida ihana sanoo:

  On siinä muuttamisessa hommaa, mutta musta se on niin ihana, kun tulee kaapit siivottua kaikesta turhasta kun on käytävä jokainen esine läpi yksitellen :)

  Aurinkoista vappupäivää!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • ia ia sanoo:

   No niinpä! Ja sit vielä jos tän pakkausrumban olis aloittanut sen verran aikaisemmin että olis ollut aikaa tutkailla jokaista tavaraa eikä vaan sullo kamaa laatikoihin koska pakko saada kaikki äkkiä pakattua :,D Toivottavasti sullakin oli ihana vappu!

 6. Avatar EmiliaKatariina sanoo:

  Ihanaa, kohtalotoveri! Mun mies on Marvel-hullu, oon nähnyt jokaikisen elokuvan niihin liittyen ja useimmat moneen kertaan (tänään kuulemma katotaan Antman kertauksen vuoksi) ja ton uusimman Avengersin pääsin kattomaan ensi-iltaan tietysti.:D Eilen tuli myös ilouutinen että Guardians of galaxy ilmeisesti jatkuu uusilla leffoilla… Joskus herään aamulla ja huomaan et oon koko yön nähnyt unia jostain Thorista ja Captain Marvelista ja kumppaneista. Voisin osallistua johonkin Marvel-tietokilpailuun ja menestyisin varmaan ihan mukavasti mikä on hieman häiritsevä ajatus… :D

  • ia ia sanoo:

   Hahhah eikäää :,D Kuulostaa niin tutulta! Täälläkin oli Avengersiin ostettu liput kuukausi ennakkoon :D Mutta hei, meillä on äärettömän hyvä valttikortti sit kun halutaan saada noi miehet kattomaan jotain Täydellisiä Naisia 10 kautta tai jotain muuta vastaavaa!!

 7. Avatar NENNNA sanoo:

  Oon aina ollu tosi huono kokki ja mut on aina häädetty pois keittiöstä kun en saa siellä muuta kuin tuhoa aikaan. Kokeilin viime syksynä ekaa kertaa sun respetillä mokkapaloja ja ai saakeli että lenteli kehuja! Nyt maaliskuussa uskalsin tehä toisen kerran ko saatiin kavereita enemmän kylää, niin yks kavereista halus viiä niitä vielä kotiinsaki! Oon muistanu kehuskella tällä jo monta kertaa :D Että kiitos vaan parhaasta reseptistä <3

  • ia ia sanoo:

   Hahaa, ihana kuulla että mokkikset on ollut sielläkin menestys! Se resepti on niin killeri että meinasin jemmata sen sukureseptin tyyliin ja olla julkaisematta, mutta ehkä jaettu leipurionnistumisilo on kuitenkin se paras ilo :D

Kommentoi