torstai 02. toukokuun 2019

toukokuisia asuja 2009-2018

Torstaimoi! Pakkasin tuossa just koko tekstiiliomaisuuteni jätesäkkeihin ja poimin läjästä erilliseen matkalaukkuun talteen vaatekappaleita, joita ajattelin käyttää tulevan muuttoviikonlopun aikana. Eli parit eri collegehousut sekä mainos-t-paitoja.. Joten asukuvat saa odottaa ainakin sen hetken, kunnes olen saanut jätesäkit taas purettua uusien kaappien uumeniin ja asuvalintaa ei määritä se, että missä on kaikista mukavin kävellä sata rappusta ja nuohota hinkkaamassa jotain lattialistoja. Mutta ei ole asukuvapula tämännäköinen! Meillähän löytyy blogista uljaat 10 vuotta asukuvia, joten miksei kaiveltaisi uuden kuukaudenkin starttaamisen kunniaksi vähän toukokuisia asuja aina vuoteen 2009 saakka.

2018
toukok2018

Viime keväänä oli violetin tukan aikakausi! Voi mikä tuska siihen oli löytää sopivia värivalintoja. Heitin muuten tänään nuo kengät roskiin, nimittäin olin kirjaimellisesti kävellyt ne puhki: Toisen kengän pohja oli haljennut päkijän kohdalta kokonaan. Rip Vagabondin Dioonit, ainoat korolliset kengät joilla meikävanhus jaksoi kävellä..

2017
toukok2017

2017 mulla oli avaruusnutturavaihe!

2016

toukok2016
Lappuhaalarit näyttää pitkästä aikaa yllättävän kivoilta, oliskohan aika comebackin..

2015

toukok2015

2015 oli helmat niin lyhyet ettei paljon kengännauhoja solmittu. Kuvauslokaationa toimi tuolloin hyvin usein Kajaanin Lyseon piha!

2014
toukok2014

Niin, niistä helmojen pituuksista puheenollen, mites sitten tää.. Ja voi kukkaklipsejä, noita sitä tuli tikattua nuttura täyteen!

2013
toukok2013

Vuonna 2013 tukka oli punaisempi kuin palokunnan kalusto ja ballerinojen väri matchattiin asuun.
2012
toukok2012

Ahaha, musta tuntuu että kaikilla oli tähän aikaan farkkushortsit mustien sukkahousujen kanssa! Tuota paitaa en muuten vieläkään raaskinut heittää mäkeen vaan pakkasin sen muuttokuormaan.

2011
toukok2011

Voi mikä polkkatukkavauva!
2010
toukok2010

Mites sitten tää rintaruusuvaihe?! Yhtä vahvana elementtinä värikkäät sukkahousut! Musta tuntuu että niitä ei ole ollut kaupoissa sitten tuon vuoden 2010 jälkeen mutta silti niitä jaksetaan kysellä. Vahva veikkaus että ne tulee kuulkaas takaisin ihan näillä näppäimillä..

2009
toukok20092
Semmonen loikka matchaavissa ballerinoissa siitä vielä loppuun 10 vuoden takaa!

Voimia räntää tihkuttavaan toukokuun starttiin! Toivottavasti ette ollu yhtä optimisteja kuin minä joka oli erittäin lähellä pakata villakangastakin jo syvimpään kaninkoloon.


Saatat pitää myös näistä:

6 Responses to “toukokuisia asuja 2009-2018”

 1. Avatar Pgdn sanoo:

  Muistan kaikki nämä asut! Oon siis näemmä seurannut sun blogia jo vajaat 10 vuotta, toivottavasti jatkat vielä ainakin toiset 10 vuotta perään ;)

  • ia ia sanoo:

   Eikä, vähänkö ihanaa! Mahtavaa että oot vieläkin messissä <3 ja anteeks kun vastasin sun kommenttiin viikon viiveellä 😳

 2. Avatar Sanjana sanoo:

  Ihania asuja ja oi mikä nostalgiatrippi! Montaa noista asuista muistan ihastelleeni :D ja samaistun lyhyisiin helmoihin, nykyää ei ilkeis enää lähtä, mutta teininä pyöräillessä näkyi pakarat kun hame ei yltänyt kunnolla satulan yli 😂 voi kamala, oi aikoja oi tapoja.
  Shortsit ja sukkikset näyttää kyllä freesiltä taas, oiskoha se shortsien metsästyksen aika tässä rännän keskellä! Villakangastakit jo syvällä kaapissa, hrrr.

  • ia ia sanoo:

   Haha, oi niitä aikoja! Lyhyimpien hameiden alle onneks tajusin laittaa jotain turvashortseja muuta liian lyhyiltä ne silti näytti :D mä en ole vieläkään luopunut villakangastakista! Kevätaurinko hämää kuules !

 3. Avatar E~ sanoo:

  Hui, tuolta 2010-11 paikkeilta roikuttu viikoittain mukana, sillon olin vielä itse pieni lukiolaistyttö kainuusta :’) sulla on niin omaperäinen tyyli kirjoittaa, että postaus aiheesta kuin aiheesta jaksaa aina piristää mieltä. Hurjasti tsemppiä muuttoon, täällä sama edessä parin kuukauden päästä!

  • ia ia sanoo:

   Kiitos hirmuna ihanasta kommentista ja anteeksi että vastaus viivähti! Mutta jospa toi muuttoruljanssi on siihen ihan hyväksyttävä syy :D ihana kuulla että oot pysyny messissä näin pitkään! Kiitti tsempistä ja bumerangina sitä samaa takas sulle!

Kommentoi