tiistai 21. toukokuu 2019

4 ihmetyksen aihetta

arkee1

Milloin tämä siitepölyallergia loppuu? Mun ominaisääni on nykyään semmoinen naksahdus. Naksahdus syntyy siitä, kun hinkkaan kielellä kutiavaa kitalakea, ja kieli lasahtaa alas. Siis niiden söpöjen pikku aivastusten sijaan mä hinkkaan kitalakeani kielellä suu auki retkottaen kuin mielipuolella (naamioin sen usein haukotukseksi), jo on imartelevat allergiaoireet.. No kyllä täältä sen kitalaen kutiamisen lisäksi löytyy myös niitä väkivaltaisia aivastuksia ja niin vuotavia silmiä että aamujunassa sain osakseni huolestuneita katseita että haluutsä jutella kun painelin paperilla silmäkulmiani.

Miten oon jaksanutkin tätä tukkaa näin pitkään? Huomenna mulla on vihdoin kampaaja, edellisestä kerrasta onkin viivähtänyt jo 3 kuukautta. Viime viikonloppuiseen euroviisustudioon suunnatessa piti huijata huomio pois tukasta huiviviritelmällä ja migreenin lailla välkkyvällä raitapuserolla. (Ps. Ei tämä ruskea taidakaan olla mun juttu.. Taidan palata takaisin tutumpaan punaiseen. Tähän se mietteliäs whatsapp-hymiö jolla on sormet kolmiona leualla!)

arkee2

Miten voikaan ihmisolennon aivot tottua oikeastaan ihan mihin vaan? Ehdin jo tottua pahvilaatikoista kyhättyyn tv-tasoon ja superalastomaan tekstiilittömään olkkariin niin, että parin viime päivän sisällä hankitut tv-taso ja matto tuovat yhtäkkiä aivan älytöntä runsautta askeettisena kaikuneeseen kämppään. Vielä kun kokonaisuuteen ymppää verhot niin mä varmaan tunnen olevani normaalin olohuoneen sijaan himohamstraajissa.

Miten kivet voi maksaa niin paljon? Siis KIVET?? Ajateltiin ostaa meidän kiukaaseen pari lisäkiveä ettei tartte vettä nyt ihan suoraan niihin punaisina hehkuviin vastuksiin paiskoa, mutta opinpahan taas, että jos saunakiulut kalliita niin jumaleissön saunakivet ne vasta onkin. Piti oikein ottaa kuva kun kädessä lepäsi kolmellakympillä kiviä. Siis jep, kolme kiveä, kolmekymppiä. KYMPPI kivestä?!

Edit. Vielä yksi ihmetys. Miten voi olla niin idiootti että katsoo kivien laatikkohinnan tarkoittavan kappalehintaa.. Taidan mennä luolaan häpeämään. 

 

Tällaisilla kummasteluilla kohti keskiviikkoa!


Saatat pitää myös näistä:

20 Responses to “4 ihmetyksen aihetta”

 1. Avatar ida ihana sanoo:

  Teidän olohuone näyttää mukvan kodikkaalta, ja tv-taso ja sohvapöydät hyviltä :)
  Rentouttavaa kampaamokäyntiä!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 2. Avatar kejer sanoo:

  Voi apua, mitähän erikoiskiviä sulle on kaupattu (apina-emoji kädet silmillä)

  Ite oisin ottanut laatikon (20kg) uusia kiviä (hinta 8,95e!) ja vaihtanut samalla vähän syvemmälle niitä uusia sitten. :D

  Se on kyllä hauskaa miten silmä tottuu, me ootettiin nyt taas viime syksyllä se 2,5kk meiän muuttokuormaa Kanadasta ja kun vihdoin saatiin olkkariin muutakin kuin väliaikainen matto ja kaksi parveketuolia niin meinasi iskeä ahdistus muka sen tavaramäärän keskellä! Nyt kun tavarat on olleet paikoillaan sen puolisen vuotta niin alkaa taas tajuamaan, ettei sitä tavaraa niin paljoa olekaan onneksi.

  • ia ia sanoo:

   Tän kommentin jälkeen menin vielä vähän googlailemaan ja selvisi että laatikkohintahan se kymppi oli lol… :D Mutta oon vuorenvarma että siellä kaupassa luki 9,95e/kpl ja kiviä oli irrallaan laatikosta!! Haha :D Mutta samalla sitä hoksaa että miten vähällä loppujen lopuks tulisi toimeen!

 3. Avatar Saija sanoo:

  Mietinkin, että voiko oikeasti yksi kivenmurikka maksaa kympin?! Niitä kun saisi tuolta ulkoa ihan ilmatteeksi kilokaupalla… :D Haha, hyvä sinä!

  • ia ia sanoo:

   Joo se oli kans mun eka kommentti että mennäänkö vaan hakeen ne kivet tuolta metsästä.. :D

 4. Avatar lusene sanoo:

  Hahaha, kerrankos sitä erehtyy hinnasta :,D Mutta onko sitten pakko ostaa koko laatikollinen kiviä? Noita voisi punnita niin kuin hedelmiä ruokakaupassa.

  Miunkin allergiaoireet on tosi viehättäviä. En yleensä pahemmin kärsi siitepölystä, mutta toinen (vain toinen) silmä on nyt jotenkin hermostunut, joten joudun alvariinsa rapsuttelemaan vesirajaa tosi hurmaavasti. Tekee varmaan hyvää.

  • ia ia sanoo:

   Joo haluaisin semmosen karkkikaupan kivistä, eri muotoisia ja värisiä joista sit valita kiitos! Nyt joku rautakauppa ottamaan tästä koppia :D Auu tiedän sen tunteen kun sitä silmän vesirajaa kutittaa, se on niin ärsyttävä.. Mikähän sitä sun oireetonta silmää sit oikein vaivaa? :D

 5. Avatar Roosa sanoo:

  Tää siitepölykausi on kyllä jotain niin järkyttävää, huumori alkaa loppua. Mulla pahin on silmät, tuntuu siltä kun ois kilo sitä siitepölyä tuolla luomien alla :( Toivottavasti tää alkais nyt mennä ohi! Ai vitsi että näyttää muuten kivalta teidän olohuone, jossain vaiheessa pliis kämppäkuvia kunhan saat rauhassa laitettua uutta kotia?

  • ia ia sanoo:

   Voi ei, toivottavasti tää pian loppuu! Silmätippakuuria vaan siihen asti. Voi kiitos paljon! Taatusti tulee kuvia sitten kun alkaa kaikki olla paikoillaan :)

 6. Avatar Maija sanoo:

  Kivalta näyttää teidän olkkari! Toivottavasti allergia helpottaa!

 7. Avatar Mju sanoo:

  Kivet jäivät vissiin ostamatta? Olisin halunnut myös nähdä myyjän ilmeen, kun joku vie kolme kiveä kassalle. :D

 8. Avatar jenska sanoo:

  Oon viimels lukenu sun blogia, kun sulla oli se postaus missä etit vuokralaista sun vanhaan kämppään. Arvelin, että oot jonkun kanssa varmaan yhteen muuttamassa, mut en sen enempää asiaa jääny pohtimaa. Äsken tulin pitkästä aikaa kattomaan mitä sulle kuuluu, ja luin otsikon ”neljä imetyksen aihetta” 😊😊😊😊

  Hupsis.

 9. Avatar Milla sanoo:

  Mistä toi tv-taso ja matto on ostettu?! :-)

Kommentoi