keskiviikko 29. toukokuu 2019

hetkiä toukokuulta

Tämän postauksen piti alun perin olla vain asukuvapostaus, mutta kun kuvasaaliiseen kurkatessa haavin pohjalla räpiköikin vain pari surkeaa yläviistosinttiä, niin eihän niiden ympärille nyt vaan kehtaa kokonaista postausta pyöräyttää. Joten otetaan aseeksi jälleen kerran myös kaikki muut lähiaikoina puhelimeen tallentuneet otokset!

ttoukojee6

Häivähdys kesästä. Pari päivää kestäneet kesää muistuttaneet lämpötilat sai hetkeksi mielen ekstra-aurinkoiseksi! VALHE. Valitin koko kaks päivää kun kämpässä oli kuuma ja junassa oli kuuma. Voi ny jumalauta muija, ikinä ei kelpaa. Mutta kolean takaisinhiipimisestä olin taas salaa iloinen kun päälle sai laittaa sukkikset ja takin. Mä oon niin syksyihminen.. Mutta okei, voidaan me tuo kesä nyt kattella tästä alta pois eka.

ttoukojee1

Kampaajakäynti. Vaikka ylimääräistä rahaa ei tämän muuttohässäkän mukanaan tuomien lisäkustannusten myötä ihan hirveästi olekaan, niin en kyllä kadu koskaan euroakaan jonka jälkeeni kampaajan penkkiin jätän. Arkiaamuna kaksi tuntia aikakauslehtiin uppoamista samalla kun joku levittää viileää värimassaa päähän (tukan hiplailu best!), kahvi nätistä ja joka kerta erilaisesta kupista, päähieronta samalla kun hoitoaine vaikuttaa pesualtailla hiuksissa ja se Loreal-mainoskasvofiilis kun huiskit menemään kadulla uuden tukkasi kanssa, valo heijastuu hiuksistasi sadan auringon voimalla (vaikka olis pilvistä) ja sulla on olo että kaikki vastaantulijat ihastelevat uutta upeata olemustasi! Todellisuudessa kampaajakäyntiäsi ei huomaa edes työkaverit koska se on kuitenkin joka kerta enemmän tai vähemmän samanlainen.. Oh well :D

ttoukojee3

Sadesään fiilistelyä. Sunnuntaisena aamupäivänä kävin kävelyllä uusilla kulmilla nauttimassa sateenraikkaasta ilmasta, minkä jälkeen palasin kotipartsille viltin (ja villakangastakin) mutkaan selaamaan läppärillä sadatta kertaa Suomen yöpöytätarjontaa läpi. Siis ihan oikeesti, mä tiedän kaikki tässä maassa tarjolla olevat huonekalut, verhot ja valaisimet läpi jo unissanikin. Spoiler alert: Suomessa ei ole tarjolla kohtuuhintaisia kivoja yöpöytiä. Eikä 270 cm pitkiä verhoja joissa on vihreää ja keltaista. Eikä semmosia kivoja valaisimia niille yöpöydille. Tai no mitä mä niillä valaisimilla KUN EI OLE NIITÄ YÖPÖYTIÄ.

ttoukojee2

Lapsuusfläsärit. Viime viikolla sai kyllä tupla-annostuksen nostalgiaa: Ensin käytiin katsomassa uusi Pikachu-elokuva. Mulle on olemassa vain ja ainoastaan ne 150 ekaa Pokemonia joten puolet hahmoista meni vähän ohi.. Mutta leffan jälkeen löydettiin sieltä Redin Cinnamonin tiloista tanssipelilaite!! Oon joskus kertonutkin että junnuna tuli tanssipelailtua jonkin verran ja väärissä kohdissa olleista painikkeista huolimatta (niiden kuuluu olla edessä ja takana eikä tolleen kulmissa?!) tamppasin riemulla kolme biisiä läpi. Saako tästä tehdä urheiluharrastuksen, jos meen töiden jälkeen salin sijaan tuonne tanssimaan?

ttoukojee4

Kultajuhlat. Torstaina vilkuiltiin sivusilmällä Suomi-Ruotsia, lauantaina katsottiin jo ihan sohvalla istuen Suomi-Venäjä ja sunnuntaina mentiin jonottamaan pubin edustalle Suomi-Kanada -ottelun alkua. Maanantaista aamuvuoroa uhmaten voittomeininkiä täytyi mennä ihmettelemään öiselle torille asti, ja tiistaista aamuvuoroa uhmaten täytyi olla yksi niistä viidestäkymmenestätuhannesta siellä Kaisaniemen puistossa (vaikka enhän mä siellä ihmispaljoudessa lyhyyteni kanssa nähnyt oikeastaan muuta kuin kanssakansalaisten takaraivoja ja taivasta). Univelkoja on sitten kerrytetty aika mehevä potti, ja tämä keskiviikkoinen arkivapaa tulee niiiiin tarpeeseen. Mun suunnitelmat on NUKKUA. Ja ottaa päikkärit jossain välissä.

ttoukojee7

Musta on toisaalta ihan hauskaa miten tämä bloggailu aina vähän muuttaa muotoaan: Välillä mulla on ollut kausia kun jaksan tykitellä niitä päivän riepuja yllättävänkin aktiivisesti ja todella paljon laadukkaammalla kalustolla kuvattuna, ja nyt tuntuu että mulla on meneillään satunnaiskuulumiskausi, kun joka kerta tekee vaan mieli kaataa teidän niskaan saavista kaikkea mahdollista pientä ja turhaa. Tässäpä siis tämän päivän annos, halusitte tai ette :D


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “hetkiä toukokuulta”

 1. Avatar Caranette sanoo:

  Minun mielestäni on kiva lukea välillä blogauksia, jotka eivät ole niin viimeisen päälle siloiteltuja. Tuo kivaa tasapainoa kiiltokuvien rinnalle ja muistuttaa, että blogaajakin on vaan ihminen, joka elää tavallista arkea. :)

  • ia ia sanoo:

   No niitä siloittelemattomia postauksia täällä kyllä riittää, tuntuu ettei mun energiat enää riitä kiiltokuviin :D Mutta ihana kuulla että tällainen sisältö on tervetullutta ^_^

 2. Avatar Laura sanoo:

  Satunnaisotokset best! Uusi postaus ilahduttaa ihan joka kerta, oli sisältö sitten mitä vaan. Meikä kuuluu niihin kiekkokansalaisiin joka tyytyy taivastelemaan torimeininkejä vaan omalta kotisohvalta!

  Kiinnostais tietää, millaset yöpöydät sulla on mielessä? Oon ite kattellu täydellistä kirjahyllyä, eikä sellanen oo vielä tullu vastaan. odottavan aika on pitkä!

  • ia ia sanoo:

   Jee, kiva kuulla! Joo jälkikäteen arvioituna sieltä kotisohvalta olis voinut niistä kultajuhlista saada vähän enemmän irti kun olis nähnytkin jotain :D Mun toiveissa oli Kartellin Componbilit mutta tuo toinen ei lämmennyt niihin yhtään, niin koitin hakea jotain samantyylistä pyöreää, tai sitten jotain kevyempää neliskanttista jossa ois kuitenkin säilytystilaa.. Päädyttin nyt hankkimaan Ikean Vikhammerit kun luovutin :D Ne on kans ihan kivat, säilytystilaa edes jonkin verran ja semi kevyenoloiset! Toivon sulle onnea ja menestystä kirjahyllymetsästykseen :D

 3. Avatar ida ihana sanoo:

  Ihania kuvia taas!!:) Mulla kampaajallakäynti on kanssa sellainen, josta en suostu tiukempinakaan aikoina tinkimään, se on niin ihana kokemus ja sen jälkeen on niin kaunis fiilis.
  Mukavaa helatorstaita, postauksiasi on aina ilo lukea1:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 4. Avatar Noora sanoo:

  Just hyviä tälläset ”kaikkea pientä turhaa”-postaukset :D

 5. Avatar Kisu sanoo:

  Mä en oikein osaa edes sanoiksi pukea miten paljon arvostan tätä sun blogia, ja erityisesti näitä arkikuulumisia. Jotenkin outoa, että voin viihtyä tuntemattoman ihmisen (vaikka oonkin sun blogia monta vuotta lukenut) arkijuttujen parissa näin hyvin, vaikka omat, hyvin vastaavat kuulumiset tuntuu vain siltä että mulle ”ei kuulu mitään”. Toivon että jatkat samaan malliin, mä ainakin oon täällä aina lukemassa, vaikka harvoin kommentoinkin :) Pidän sua myös vaate- ja sisustustyylisi puolesta inspiroivana henkilönä, joten senkin takia tykkään käydä täällä. Ja lisäksi kirjoitat niin mukavasti!

  En tiedä tykkäätkö huonoa vai hyvää, jos sanon että tää sun blogi tuntuu yhä sellaiselta kuin blogit silloin ”bloggauksen kulta-aikaan”, mutta mulle se on ehdottomasti pelkästään hyvä asia! Täällä on jotenkin niin kivaa ja kotoisaa, etkä ole ”myynyt itseäsi” niin kuin monet muut bloggaajat.

  Oot kiva! <3

  • ia ia sanoo:

   Kääks miten ihana kommentti, ihan häkellyin! Ja tykkään ehdottomasti hyvää, mä itse nautin kaikista eniten blogimaailmasta silloin 2010-luvun alkupuolella kun meininki oli enemmän just sitä perusarkea eikä kaupallisuus ja järjestelmällinen sisällöntuotanto kaikkiin mahdollisiin kanaviin ollut vielä se juttu. Mä itse myös tykkään tuottaa tällaista sisältöä kaikista eniten joten aivan ihana kuulla että tällekin vielä lukijakuntansa löytyy! Säkin oot kiva <3

Kommentoi