sunnuntai 02. kesäkuun 2019

Bullet Journal update: kesäkuun layout 2019

Bullet journal -aika! Kesäkuu on tottakai tykitettävä täyteen jotain mahdollisimman kesäistä. Inspiraationhakureissulla takaraivoon tarttui muun muassa Amanda Rach Leen pastelliset värivalinnat. (Suosituspeukku hänen kanavalleen jos on bujoinspiraatio kateissa, toinen vakkari on etsiä Instagramista joku sillä hetkellä erikoiskivalta näyttävä kuva #bulletjournal -hashtagilla, ja sitten selata siitä alaspäin  avautuvia samankaltaisia kuvia!). Valitsin siis väripaletiksi pastelliset mintunvihreän ja vaaleanlilan Zebran Mildlinereistä sekä Grandi-mehjään keltaisen ja vaaleanpunaisen Crayolan supertipseistä.

kesäbujo1

Ripottelin sivut täyteen jäätelöitä tekemällä ensin rivistön erivärisiä puikuloita ja sen jälkeen rajaamalla ne vähän ohi mustalla kynällä ja lisäämällä pieniä yksityiskohtia. Näin vältti näppärästi mustan kynän leviämisen, mikä tapahtuu poikkeuksetta aina, kun yritän värittää mustien ääriviivojen sisältä.

kesäbujo2

Viikkonäkymät syntyi tosi nopeasti viime kuukausina jo rutiiniksi muodostuneeseen tyyliin, eli tekemällä neljään viikkoon yhden pysty-, vaaka-, ja laatikkoaukeaman.

kesäbujo7

kesäbujo3

Huhtikuussa kokeilin viimeisenä viikkoaukeamana ilmavaa planeettarivistöä ja se toimi aika hauskasti, joten tein kesäkuuhun samanlaisen jäätelötiskiversiona.

kesäbujo4

kesäbujo5

Ja vielä loppuun tuttu kulutracker ja muistot sekä brain dump -sivu johon voi kaataa kaiken satunnaisen kuukauden varrelta.

Aika tiettyyn kaavaan tämä mun bujoilu on tässä parin vuoden aikana loksahdellut, mutta toivottavasti tästä saa inspistä edelleen vaikka mun sivut aika samoja kaavoja kuusta toiseen noudattaakin!

kesäbujo6

Mikä oli teidän kesäkuun bujoteema?


Saatat pitää myös näistä:

16 Responses to “Bullet Journal update: kesäkuun layout 2019”

 1. emzi sanoo:

  Ihanat värit! Ja noi jätskit on söpöt! Melkein tekee mieli alkaa itsekin leikkimään taas :D

 2. ida ihana sanoo:

  Oi, kuinka ihana layout!<3 Mä innostuin taas palailemaan bujoilun pariin, koska onhan kaikkien kesäsuunnitelmien tekeminen ja merkkailu vaan niin ihanaa!:)
  Mukavaa alkanutta kesäviikkoa ja aurinkoa!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • ia sanoo:

   Kiitos! Jep niinpä, paras hetki on se kun layout on valmis ja sitä saa alkaa täyttämään kaikilla merkinnöillä :D Voi kiitos sitä samaa sinne! ^_^

 3. Sinisumu sanoo:

  Toimiiko sinulla tuo brain bump iha vaan ku on yks sivu sille varattuna? Oon iha varma että mulla tulisi se sivu heti täyteen 😅

  • ia sanoo:

   Se vähän riippuu! Joskus se jää kokonaan tyhjäksi ja joskus ei meinaa riittää, sit pitää vaan tehdä semmoinen vol 2 – sivu seuraavalle tyhjälle sivulle :D

 4. Kasuuu* sanoo:

  I-ha-na!! En kestä :3

 5. Heli sanoo:

  Näyttää tosi kivalta! :) Ootko tykänny piirtämisestä ym ihan pienestä pitäen vai onko tää taito hankittu vasta vanhemmalla iällä?

  • ia sanoo:

   Voi kiitti :) oon mä kyllä tykännyt pienestä asti puuhailla kynien kans, etenkin kirjoittaa! Piirtelin myös mutta lähinnä vaan kaikkea pientä ja söpöä :D mutta ei noi pikkupiirrokset sen kummemmin taitoa edes vaadi :)

   • Heli sanoo:

    Ai, ei muka vaadi! Kyllä sie jotenki eri tavalla niitä kyniä pidät kädessä kuin mie :D ehkä jos joskus malttais harjotella enemmän ku kerran niin vois alkaa luonnistuu jotkut tommoset pienet ja yksinkertaset kuviot :D

    • ia sanoo:

     Aijaa :D No hei sitten vaan harjoittelua ja mallista piirtämistä, siitä se lähtee luonnistumaan! ^_^

 6. Sanna sanoo:

  Hei apua mun on kohta palattava bujoilun pariin kun nä sun layoutit on niin hienoja :D

 7. Hemppe sanoo:

  Onpa ihanan näköinen! :)

Kommentoi