keskiviikko 05. kesäkuun 2019

3 innon aihetta

Herranen aika, milloin lie viimeks oon julkaissut ihan oikealla kameralla otettuja kuvia?! Tässäpä viime sunnuntailta kameralle tallentunut vaateparsi kun ulkona oli hintsun verran liian lämmin takille, ja hintsun verran liian kylmä t-paidalle. Eli just semmonen täydellinen ”kolme kertaa vuodessa” -sää kun voit laittaa päälle villapaidan ja tuntea olevasi jotenkin erityisen chic.

Mitäs tähän kuvien väliin sit keksisi? Numerolistat ei petä koskaan, joten oisko vaikka kolme asiaa joista olen tällä hetkellä innoissani!

tidi4

1. Lähestyvä kesäloma. Jään juhannukselta kolmeksi viikoksi lomalle aijaijai! Siellä se jo työvuorolistoissa näkyy kun vedän itselleni iloisesti tyhjää riviä! Tosin niin lähestyy myös se lomaa edeltävä juhannus, jonne ei ole muuten sitten minkäänlaisia suunnitelmia. Koko kevät on eletty semmosessa juhannushypessä että ”tehdäänhän sit kans jotain, mennään jollekin mökille jollain isolla porukalla”, mutta se vaan olis vaatinut sen, että olis ollut se joku joka ottaa kopin jostain mökin hankkimisesta ja porukan kasaamisesta. Ja vähän veikkaan, että näin kolme viikkoa ennen juhannusta taitaa olla kaikki mökit jo varattuja. (Ne oli kyllä varmaan varattuja tälle juhannukselle jo kolme viikkoa ennen juhannusta 2018..) Saas nähdä havahdutaanko sitä juhannusaattona siihen että haetaan lähikaupasta sähkögrilli (tai no, viidenneksi lähimmästä kaupasta kun neljästä ekasta ne on loppu), ja kehitetään jotain parvekkeelle.. Eii, vielä on aikaa! Vielä on toivoa!

tidi5

2. Koti alkaa vihdoin olla kuosissa. Kaikki akuuteimmat huonekaluhankinnat saatiin viimein viime viikolla pakettiin, ja suurimmat puutteet on enää parvekkeella ja saunassa (no edelleen se pahamaineinen löylykiulugate..) Se tarkoittaa sitä, että pikkuhiljaa vois alkaa väläyttelemään blogiinkin kuvia uudesta kodista! Olohuoneen verhojenkin kanssa on tehty miltei rauha: Tultiin siihen lopputulokseen, että jos niitä ei viikonloppuna löydy naapurimaastakaan, niin sitten antaa olla, ja me ollaan trendikkäitä verhottomia. Ainakin siihen saakka, kunnes raaskitaan marssia Eurokankaaseen teetättämään määrämittaiset verhot.

3. Black Mirrorin uusin kausi! Hetki on eletty tv-tyhjiössä kun tempparit loppui, Asuntokaupat Sokkona loppui ja Game of Thrones loppui (merkittävyydessään tuossa järjestyksessä :D), ja ruoka on pitänyt syödä melkein, luoja paratkoon, ilman tv:tä. Black Mirrorin eka jakso ennätettiin jo ahmia, ja olihan se tuttuun tapaan yhtä aikaa hyvä ja hiton outo. Harmi että kaudessa on vain kolme jaksoa, pitäis jotenkin malttaa säästellä niitä..

tidi3

Ihanaa loppuviikkoa, nautitaan nyt tuosta lämmöstä että on jotain minkä puutteesta valittaa talvella!


Saatat pitää myös näistä:

17 Responses to “3 innon aihetta”

 1. Avatar Maija sanoo:

  Jaksamista töihin! Ei enää montaa viikkoa lomaan :)
  Ihanan kesäiset ilmat!

 2. Avatar Lotta sanoo:

  Vinkkinä, vaikka ehkä tiesitkin jo: Eurokankaassa on aina välillä sellainen tarjous, että verhojen ompelun saa kaupan päälle kun ostaa verhokangasta! Itsekin tuskailin aiemmin kun mistään ei löytynyt ekstrapitkiä pimennysverhoja sopivan värisinä ja päädyin teettämään ne tuota tarjousta hyödyntäen.

  • ia ia sanoo:

   Joo tiedän! Olin superlähellä laittaa yhdet verhot tilaukseen just viime kampanjan aikana mutta sitten aloin piheillä kun haluamani kankaan metrihinta oli kuitenkin melkoinen ja ajattelin että löydän vielä jostain valmiit. No enpä löytänyt.. :D Seuraavaa kaupanpäällistarjousta odotellessa siis!

 3. Avatar Olppa sanoo:

  Heips! Vinkkinä tv-sarjasta: tykästyttiin Billions:iin, siinä aika paljon juonittelua, tulee ihan GOT mieleen. :D

  • ia ia sanoo:

   Kiitti vinkistä! Itse asiassa tuommoinen enemmän todellisuuteen sijoittuva maailma on mun mieleen kuin GoT, se oli mun makuun vähän liian eeppinen :D

 4. Avatar Sanjana sanoo:

  Heiii, ei aina teetetyt verhot oo esmes Vallilaa kalliimpia :) mä teetin pellavasta ja kahdelle 240cm pitkälle verholle hintaa tuli se 50e noin.

  • ia ia sanoo:

   Mun verhojen pitäis olla 270 cm, byää! Laskeskelin budjetin niin että kankaan metrihinta sais olla kympin, eikä kyllä siihen budjettiin löydy yhtään mitään :D

 5. Avatar Saija sanoo:

  Ootan jo niiin paljon, että saan nähdä kuvia teidän asunnosta! Sulla on niin inspiroiva sisustustyyli.

 6. Avatar Satu sanoo:

  Mikä ihana hame <3 Niin täydellinen kevään ja kesän hame <3

 7. Avatar ida ihana sanoo:

  Blogiasi lukiessa tulee aina niin hyvä mieli, kiitos kun levität iloa!:)
  Kivoja kesäpäiviä t. Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa
  Ps. Ihana vekkihame!<3

 8. Avatar Silja sanoo:

  Hei! Tuli mieleen, että oothan käynyt tarkistamassa esim. Kontin tai kierrätyskeskusten valikoimat, jos siis ei oo etsinnässä ihan joku tietty malli? Nimittäin just vasta bongasin Kontissa käydessäni useemmankin kiuluyksilön n. kympin hintaan (joo, saatoin käydä vilkasemassa niitä lähempää ihan vaan koska olin just lukenu täältä löylykiulugatesta – ei mulla ole edes saunaa :D). Tosin en pääkaupunkiseudulla, mutta varmasti sielläkin on kodittomia saunakiuluja etsimässä uutta omistajaa! :D

  • ia ia sanoo:

   Pääasia että se olis tarpeeks iso ja ei-muovinen :D Kiitos vinkistä, enpä oo koskaan kirppari/kierrätyskeskuskäynneillä tajunnut edes etsiä!

Kommentoi