sunnuntai 30. kesäkuu 2019

eka lomaviikko: Check!

Eka lomaviikko hurahti ohi ihan liian nopeasti, mutta oon mä kaikenlaista ehtinyt tehdäkin! Kuten:

lomavkk2

√ Hyvä tyttöystävä -pistesaldon kartuttaminen ja lettupinon paistaminen valmiiksi kun toinen tulee töistä kotiin. Ihan ilman sitä taka-ajatusta, että seuraavana aamuna poikaystävän lähtiessä töihin mä jään aamutakissani syömään jämälettuja aamiaiseksi kjeh..

√ Ystävän kanssa iltapäiväkahvit. Hän poikkesi töistä palatessaan mun luona tuoden mukanaan vaniljamunkit ja mä keitin kahvit. Aivan parasta, kun uuden kotilokaation myötä parin korttelin säteellä asuu parit parhaimmat kaverit, eikä näkeminen vaadi aina massiivisia aikataulujen yhteensovittamisia!

lomavkk6

√ Nukkuminen ilman herätyskelloa ja herääminen ulkona mesoaviin lintuihin. Siis mä olen ihan varma että kohta ollaan jonkin Hitchcock-kohtauksen äärellä, noi mustat korpitmitkälie tuntuu lisääntyvän aamu aamulta..

√ Parvekepiknik ystävien kanssa. Oltiin sitten sovittu deitit viikon sateisimmalle päivälle, mutta hätä ei ollut sennäköinen: Pyöräytettiin salaatti ja paistettiin uunissa pasteijoita, ja levitettiin eväät sekä piknikviltti meidän parvekkeen lattialle. Ja mikä parasta: Ei kuumottavia lokkeja, ja vessa sekä jääkaappi ennennäkemättömän lähellä.

lomavkk1

√ Tädin luona vierailu ja perinteiseen tapaamme kummallisen asioiden ihmettely: Milloin bongataan käännöskukkasia tv-sarjoista tai asiavirheitä uutisista, tällä kertaa kohteena oli varsin ristiriitainen paketin saapumisilmoitus. Poistanko vai enkö poista, what do you want!!

lomavkk3

√ Pride-kulkueen seuraaminen ja puistojuhlat. Otin mukaani tusseja sateenkaarilipun väreissä ja taiteilin niillä halukkaille asiaankuuluvat asusteet!

√ Parvekekalusteiden hankinta. Iskettiin perjantaina alennusmyyntiapajille enkä suostunut poistumaan huonekaluhelvetistä ennen kuin saatiin tehtyä jonkinlaiset ostokset. Ylimääräisiä sydämentykytyksiä meinasi aiheuttaa se kun olin joutua pakettiauton rattiin, mutta tunnin mittaisen hyperventilaation ja pienen itkukin tihrustamisen jälkeen pakulle saatiin joku toinen kuskiksi. Pitäskö mun päästä yli tästä ajopelostani niin olisi sillä ajokortilla muutakin käyttöä kun lähikaupassa saunajuoman ostossa..

√ Parvekekalustehankinnan juhlistaminen sushi/kinkkibuffalla.

lomavkk5

Tervetuloa lomaviikko numero 2!


Saatat pitää myös näistä:

27 Responses to “eka lomaviikko: Check!”

 1. Avatar Olppa sanoo:

  Ihanan kuuloinen viikko. :) Nukkuminen ilman herätyskelloa on niin parasta lomassa! Normiviikonloppuna itse meinaan viritän herätyskellon, ettei mene unirytmit sekaisin. :D T. Ihanjuurikolmekymppinen

  Missä muuten nykyään asutte? Meni ohi…

  • ia ia sanoo:

   Joo kyllä se mullakin usein meinaa lipsahtaa hukkaan heitetyn vapaan puolelle jos en laita kelloa soimaan, nukun helposti nimittäin puolille päivin :D Mulla on vieläkin päällä ihme yksityisyydensuoja näissä asioissa joten en viitsi suoraan sanoa missä asutaan, mutta muutettiin parinkymmenen kilsan päähän edellisestä osoitteesta :)

   • Avatar Olppa sanoo:

    Okeei, en tajunnut että yksityisyydensuojakin voi olla, haha :’D Parvekekuvasta vaan näytti maisema tutulta, ehkä asutaan samoilla hoodeilla. :D

    • ia ia sanoo:

     Haha aijaa :D No mut tuu moikkaan jos törmätään! ^_^

     • Avatar Olppa sanoo:

      ..en kuitenkaan uskalla, asioin jopa kerran yllättäen sinun kassalla, mutta perus suomalaisena pitäydyin vain siinä ostosasiassani. :D

     • ia ia sanoo:

      No voi höh! Sun pitäis antaa jotkut tuntomerkit itsestäsi niin mä koitan bongailla sua :D

     • Avatar Olppa sanoo:

      Joo no olen sellainen tavallisen näköinen, vaaleahiuksinen ja 30 v (eilen) täyttänyt naishenkilö. :D Suomessa hyvin harvinaiset tuntomerkit…

     • ia ia sanoo:

      Haha voi ei, luulen että voi tulla parit hutimoikkailut tämän seurauksena :D Ja onneksi olkoon synttäreiden johdosta!! <3

     • Avatar Olppa sanoo:

      Jee kiitos! x)

 2. Avatar Maija sanoo:

  Kuulostaa mukavalta! Itse kävin tänään pitkästä aikaa kesäteatterissa kavereiden kanssa ja sää suosi loistavasti! Mukavaa loman jatkoa : )

 3. Avatar saya sanoo:

  Kivoja kuulumisia! Mä oon ajellut porukoiden pakettiautolla melko paljonkin, sieltä on melkein parempi näkyvyys kuin henkilöautosta. Niin kauan kaikki on hyvin kun ei tarvitse parkkeerata tai peruutella kovin ahtaaseen koloon :D Mutta olisin kyllä itsekin tihrustanut itkua tuossa tilanteessa: en kyllä ikinä suostuis ajamaan Helsingissä! Olin hiljattain apukuskina kun napattiin kaveri keskustasta ja siinä sai jo ihan riittävät adrenaliiniannokset :D

  • ia ia sanoo:

   No kun niin ne puhuu että paku olis jopa henkilöautoa helpompi just sen näkyvyyden takia?! :D Mutta kun kyseessä ei ollut Kainuun korven autiot kadut niin en mä vaan uskaltanut :D

 4. Avatar ida ihana sanoo:

  Piknik, sushibuffet, ystäväkahvit, letut, ihania, ihania herkullisia kesältä maistuvia jttuja!:)
  Kiitos postauksesta ja ihanaa loman jatkoa!<3
  Ida
  http://wwww.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 5. Avatar Saija sanoo:

  Mun maanantaiaamun aivojen piti hetki prosessoida tuota ”kotilokaation”-sanaa.. Mietin vaan, että mikä ihme on kotilo_kaatio! :D Ian uusi kotiloarmeija?

  Mutta sitten tajusin, ahhaha. :’D

 6. Avatar Joa sanoo:

  Hyyyi pakulla ajaminen ja vielä isolla kirkolla! En suostuis. Mulle riittää et pääsisin manuaalivaihdepelon yli nii ei tarvitsisi jännittää niin simona joka kerta kun ajaa :D

  • ia ia sanoo:

   Mutta eiks autokoulu ole pakko käydä manuaalilla, mikäs pelko niissä? :D

   • Avatar Joa sanoo:

    Autokoulu oli mutta jos välissä on 10 vuotta hyvin vähän ajamista ja sekin vähä automaattivaihteilla, niin ei oo enää mitään lihasmuistissa.

    • ia ia sanoo:

     Aivan, totta :) Tosin mulla ei ole lihasmuistissa varmaan minkäänlaisen vaihteiston kanssa toimiminen :,D

 7. Avatar Copper sanoo:

  Tosta tarrasta on tarkoitus poistaa toi ylä ja alaosien suojapaperi, eli siis toi tarra tarraa siihen paperiin kiinni vaan ylä ja alaosista. Tohon keskiosaan jää se taustapaperi kiinni ja siinä on katkoviivat, et sen voi repästä siitä pois (se on samalla saapumisilmoitus). Ja ne ylä ja alaosa jää vielä kiinni siihen pakettiin. Tajuskohan tästä :D

  • ia ia sanoo:

   Uskon että tajusin.. Mutta minkä ihmeen takia se pitää askarrella noin, mitä funktiota se palvelee? :D

   • Avatar Copper sanoo:

    No kun se jonka voi repiä siitä, on samalla saapumisilmoitus, niin kuski voi repästä sen ja tiputtaa postiluukusta. En oo kyllä koskaan nähny et niin olis tehty, aina niillä on ollu ne omat postin lappuset.

 8. Avatar emzi sanoo:

  ihana viikko sulla ollut :)

Kommentoi