maanantai 08. heinäkuun 2019

Bullet Journal update: Layout heinäkuu 2019

Nyt tuntuu, että lomalla on elimistön lisäksi myös mielikuvitus, taidot ja kärsivällisyys.

Mieikuvitus siinä mielessä, että heinäkuuta oli ehtinyt valua jo viikon verran ennenkuin istahdin bujon ja tussien ääreen, ja luovinta, mitä aivot jaksoi suoltaa, oli mereneläviä. Ai kato heinäkuu ja meri ja simpukoita! Mikä mielikuvituksen lottovoitto! En oikein ollut tyytyväinen lopputulokseen, mutta päätin kuvata sen nyt kuitenkin.

bujojuly

bujojul2

Taidot siinä mielessä, että onnistuin tähän merelliseen tehtävääni tuottamaan tasan neljänsorttista merenelävää, joista yksi näyttää enemmänkin dildolta kuin simpukalta.

bujojul3

bujojul4

bujojul5Kärsivällisyys siinä mielessä, että kuvasin sivut uudella kameralla, ja huomasin vasta jälkikäteen, että asetukset olivat aivan metsässä (tai MERESSÄ eheheh) kun aukko oli aivan liian suuri eikä yhdessäkään kuvassa ollut tarkennettuna koko sivu, kuten nyt aika oleellista bujokuvissa olisi ehkä olla tarkentuneen vasemman yläkulman sijaan. Eikä mulla tosiaankaan ollut kärsivällisyyttä ottaa niitä kuvia uusiksi.

bujojul6

bujojul8

Ja kaiken tämän huipuksi otin sitten kuvat kylppärissä! Ajatus pohjalla oli että ai vitsi kun olin kekseliäs, merellistä sinistä joka sopii teemaan, mutta kuvista huokuu vain ja ainoastaan se että jassoo, se on sitten ollut kyykkimässä kameransa ja kalenterinsa kanssa vessan lattialla.

bujojul7

Heijasteleeko tästä kenties se, että mulla on vähän huono päivä tänään? :D No mut hyvää tasapainoa kaikille hilpeille alemmuuskomplekseja herättäville ruissikuplapostauksille!

Nyt mä lupaan rauhoittua ja lopettaa tässä olotilassa kieriskelyn. Itseasiassa ääneen (tai siis näppäimistön kautta) väniseminen vähän auttoi :D Leppoisaa maanantai-iltaa!


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “Bullet Journal update: Layout heinäkuu 2019”

 1. Minttu sanoo:

  Haha, mietinkin parin ekan kuvan kohdalla, että Ai kato, siniseen vivahtavaa värimaailmaa taustalla. Vasta kun sanoit, niin tajusin että Ai joo ne olikin kylppärin saumoja siellä :D mietin ehkä etäisesti vaan keittiön pintoja, että sinänsä kyllä onnistuit hämään mua. Hauska postaus! Jaksatko muuten lomallakin täyttää/käyttää bujoa vai pidätkö kalenterivapaata?

  • ia sanoo:

   Haha, kiva että sain hämättyä :D Ja kiitos kun kommentoit, tästä tuli hyvä mieli <3 Kyllä mä bujoilen lomallakin! Siitä on tullut mulle myös päiväkirja niin kirjoitan kaikki lomapäivien tekemiset sun muut ylös ja pari riviä päiväkirjamaista tekstiä jatkoksi, niihin on kiva palata sitten joskus myöhemmin :)

 2. Nanna sanoo:

  En minäkään olisi kyllä arvannut, että kylppärissä oot kuvia räpsinyt :D
  On monesti täytynyt tulla kommentoimaan, että sulla on kyllä äärimmäisen hauska tyyli kirjoittaa – ootan aina näitä sun postauksia ja hihittelen itsekseni loistaville sanavalinnoille – ne on muutenkin semmoisia hyvän mielen luettavia.
  Oikein kivaa loppuviikkoa ja kesää!:)

  • ia sanoo:

   Ääks miten ihana kommentti, kiitos! Noin kauniista sanoista saa aina kummasti lisäpuhtia bloggaamiseen :) Ihanaa kesää sinnekin <3

 3. E~ sanoo:

  Pakko kommentoida, että tuolle tekstille nuista simpukoista tyrskähdin ääneen, ja sitten pitikin pohtia olenko oikeasti 12v, enkä kohta 26… :D mutta ihan oikeasti piti tulla sanomaan että hurjan kiva ja piristävä postaus, vaikka en itse ole koskaan bujoa edes harkinnut!

  • ia sanoo:

   Haha, no välillä tyhmimmät jutut on niitä hauskimpia :D Vitsit, kiitos kivasta kommentista! Tulipa hyvä mieli :)

 4. Henni sanoo:

  Mutta hei! Kuinka kekseliästä ja uutta on piirtää kalenterikuukauden kuvituksiksi seksileluja! Innovatiivista, uutta ja raikasta. Näkökulma vain eri!

Kommentoi