perjantai 12. heinäkuun 2019

5x mitä tein viime viikon?

lomanvikoi8

Käytin viikon aikana enemmän villapaitoja kuin viime talven aikana yhteensä. Ei sattuneet säät ihan kohdilleen mun Kainuun kesälomareissun kanssa, joten matkalaukkuun pakattiin kesähepenien sijaan ihan reippaasti villaa. (Tai no okei, toi yks villapaita kun ne vie ihan hitosti tilaa, ja sen lisäksi niitä kesähepeniä koska olin optimisti. Lopputulos: Olin koko viikon tuossa hiton keltaisessa villapaidassa, ja kesämekot säilyi samoilla näteillä rullilla siellä matkalaukussa koko reissun ajan!)

lomanvikoi11

Söin hyvin. Sen tietää mitä siitä tulee kun lähtee kotikotiin ja mamman ruokapöydän ääreen.. Tehtiin muun muassa kaksikin kertaa lounaaksi lohimedaljonkeja uusien perunoiden kanssa (kiitos Marttojen youtube-kanavalle hyvästä medaljonkientekovideosta :D).

lomanvikoi10

Ostin säiliösiveltimen. Perus päähänpistoja kun oot 600 km päässä kotoa ja vesivärivarastojasi, joten sen säiliösiveltimen lisäksi piti sitten ostaa vesiväripalettikin, joita kyllä olis kotoa löytynyt.. Mutta onpa vinkeä väline!

lomanvikoi9

Tein feikkipavlovan. Ensin oli tarkoitus tehdä ihan peruspavlova ja ostin siihen jo kaikki tarpeetkin, mutta kun pääsin ohjeessa kohtaan ”paista marenkia uunissa 1,5 tuntia”, niin kävin juoksemassa kaupasta valmismarenkipohjan ja löin täytteet sen päälle 1,5 minuutissa. Tämä oli muuten eka pavlovani ikinä, mutta ehkä se maku jätti vähän toivomisen varaa..? Tosin, saattoi johtua sitten siitä valmispohjastakin, malttamattomasta päästä kärsii koko makeanhimoinen ruumis. Makeanhimoinen ruumis kuulostaa muuten elokuvalta, joka on saanut IMDB:ssä 3,7 sekä neljä jatko-osaa.

lomanvikoi7

Join iltapäiväkahveja ja otin päiväunia, ja nukuin päikkäreistä huolimatta yli 8 tunnin yöunia. Loma, voitko jatkua vielä toiset 3 viikkoa?


Saatat pitää myös näistä:

4 Responses to “5x mitä tein viime viikon?”

  1. Avatar ida ihana sanoo:

    Oi, kuinka ihania pieniä tärkeitä juttuja ja hyviä hetkiä!<3 Tätä lukiessa tuli hyvä mieli!:) Marttojen ohjeet ja avut on kyllä ihan parhaita, se heidän uusi keittokirjakin kyllä kiinnostaisi mua!
    Ida
    Kotona kaupungissa -blogista

  2. Avatar emzi sanoo:

    Ihanan rennon kuuloista :)

Kommentoi