sunnuntai 14. heinäkuun 2019

leffa- ja sarjavinkkejä koleaan kesälomaan

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa

viaplay4

Viimeisen lomaviikon rippeitä viedään! Kävin tosiaan kuluttamassa siitä puolikkaan kotikonnuilla Kajaanissa, ja otin alleni tuttuun tyyliin junan. Jollain kierolla tapaa rakastan sitä kuuden tunnin junamatkaa ja pakollista paikallaanistumista ilman mahdollisuuksia tehdä mitään sen kummempaa. Vaikka mulla on aina suuret suunnitelmat matkan ajaksi, kangaskassiin on pakattu tusseja bujoilua varten ja työjuttujakin vois koneella saada hoidetuksi, niin matka menee aina puhelimella skrollailuksi ja sarjojen katseluksi, miten pitkälle nyt junan erittäin epävakaa netti sen salliikaan. Yleensä ei salli mun kohdalla kovinkaan pitkälle, mitä skutsimpaan mennään..

viaplay2

Tosin nykyään ei onneksi tarvii stressata siitä netistäkään, nimittäin esimerkiksi Viaplaylta löytyy offline-toiminto, jonka avulla sarjoja ja leffoja pystyy katsomaan offline-tilassa kun ne on vaan muistanut ladata ennakkoon. Ahh, ei enää nettiriippuvuutta ja vuorotellen junan wifin ja oman netin välillä pujottelua että kumman voimalla sitä pystyis katsomaan taas seuraavat 20 sekuntia ennen kuin pätkäisee! Testailin matkan aikana Viaplayn appia sekä tuota offline-toimintoa, ja erittäin sulavasti tomi molemmat.

viaplay3

Heinäkuun Viaplay-uutuuksista mua kiinnostaa erityisesti BlakKklansman (en sitten koskaan saanut aikaiseksi mennä kattomaan sitä leffateatteriin vaikka tarkoitus oli), sekä Glass (sama juttu, piti mennä katsomaan leffaan jatkoa Split-leffalle jossa miehellä on 24 eri persoonallisuutta). Ja vihdoinkin jostain löytyy Desperate Housewifesien kaikki 8 tuotantokautta! Katsoin kaikki täykkärit läpi jo kauan sitten ja jo hetken verran on kiinnostellut aloittaa sarja taas alusta uudestaan. Mielenkiintoiselta vaikuttaa myös uusi lääkärisarja the Good Doctor (Housen luojilta, kertoo autistisesta nuoresta kirurginerosta).

viaplay1

Kokosin alle Viaplayn valikoimista vielä muutamat sarja- ja leffasuosikkini. Suurin osa näkyy ilmaiseksi, muutama näistä on vuokraleffoja.

L e f f a t :

J ä n n i t y s t ä :

 • Memento
 • American Beauty
 • Gone Girl

T o i m i n t a a :

 • Blade Runner 2049
 • Inglourious Basterds
 • American History X

K y y n e l e i t ä :

 • Intouchables
 • Ps I Love You
 • Call Me By Your Name

H y v ä n  m i e l e n  l e f f o j a :

 • Green Book
 • Little Miss Sunshine

N o l o j a  m u t t a  h y v i ä :

 • Devil Wears Prada
 • Mean Girls

viaplayc

S a r j a t :

 • Mr Robot
 • White Collar
 • Greyn anatomia
 • How I Met Your Mother
 • Community
 • Desperate Housewives
 • Weeds

Pitäisi kuulema katsoa kun on niin pirun hyviä mutta en ole vielä ehtinyt ja vähän hävettää:

 • The Handmaid’s Tale
 • Prison Break
 • 24
 • Mad Men
 • Fargo

viaplay9

Jaoitte instagramissa mulle muitakin offline aktiviteetti-ideoita reissaamisen ratoksi, joten muistakaa myös laatuajanvietteet kuten nukkuminen (niskatyyny!!), neulominen, tyhmät puhelinpelit, eväiden syöminen, lukeminen, huvikseen ravintolavaunussa käynti, vaihtuvien maisemien tuijottelu zen-mielentilassa, ristikot..

viaplay8

Pistetään tähän loppuun vielä jakoon 2 kuukautta ilmaista Leffat&Sarjat -paketin katseluaikaa Viaplaylle! Kommentoi alas että mitä sarjaa tai minkä leffan Viaplayn valikoimasta katsoisit just nyt piristäämään koleaa kesälomaa ja oot mukana arvonnassa. Arvonta päättyy 21.7., arvonnan säännöt täällä.


Saatat pitää myös näistä:

34 Responses to “leffa- ja sarjavinkkejä koleaan kesälomaan”

 1. Avatar Joanna sanoo:

  Greyn anatomia toimii aina!

 2. Avatar Sonja sanoo:

  Ah, viaplay kiinnostaa! Kattoisin Handmaid’s talea ellei se olis parisuhdesarja ja tyttöystävä olis 800 kilometrin päässä. :<

 3. Avatar Niina sanoo:

  Siis mitä, täykkäritkö! Ne jäi mulla kesken (joskus kymmenen vuotta sitten), ja pitäisköhän tuo tänä kesänä saattaa sarja päätökseen..

 4. Avatar Elina sanoo:

  Handsmaid’s tale pitäisi katsoa! Aloitin sitä pari jaksoa hbo-sovelluksella, mutta se koko sovellus oli jotenkin ihan kökkö niin oonkin miettinyt sille vaihtoehtoa. Ja p.s., katso myös Unbreakable ennen kuin katsot Glassin (sen Splitin lisäksi!)

 5. Avatar Satu sanoo:

  Katsoisin jotain hyvää rikossarjaa :)

 6. Avatar saya sanoo:

  The Handmaid’s Tale olis mullakin katselulistalla!

 7. Avatar Iida sanoo:

  Greyn anatomia lähtisi ehdottomana ykkösenä katseluun! :)

 8. Avatar Sariskainen sanoo:

  Sarjoista katsoisin Mad menin, meillä ei siihen aikaan näkynyt kuin kanavat 1-3, joten tämä on jäänyt näkemättä. Ajankuva, lavastus ja erityisesti puvustus kiinnostaa! Leffoista Green book jäi näkemättä, kun täällä syrjäkylällä siitä oli vain muutama näytös, enkä sitten päässyt niihin töiden vuoksi…

 9. Avatar Kisu sanoo:

  En katsonut ikinä Täydellisiä naisia silloin kun se tuli telkkarista, mutta viime aikoina jonkun mainoksen nähtyäni olen ajatellut että sitä olisi kiva kokeilla!

 10. Avatar Xeveliina sanoo:

  White Collar-sarja on loistavaa lomakatsottavaa! :)

 11. Avatar Rose sanoo:

  Minulta on vieläkin näkemättä Täykkäreiden _viimeinen jakso_, vaikka koko sarjan muuten aikanaan seurasin telkkarista. Täykkärit katsoisin siis viimeinkin kokonaisuudessaan! :D

 12. Avatar Olppa sanoo:

  Ollaan nyt Italian lomalla, jossa ei myöskään viitsi omaa nettiä hirveästi kuluttaa sarjojen latailuun, ja esim junamatkalla offline-mode olisi ihan huippu. :) Lomalla kaipaa kevyttä katsottavaa, HIMYM sopii sellaiseksi aina. Lempparisarja, joka aina jaksaa naurattaa. <3 Ihan sama, minkä jakson katsoo, kaikki on parhaita. <3

 13. Avatar höpönä sanoo:

  Netflixistä tulee katsottua Frendit aina uudelleen ja uudelleen, joten eiköhän eiköhän Viaplaysta tulisi taas katsottua HIMYM.. Oon huono aloittamaan uusia sarjoja, aloitan vaan ne hyviksi todetut, jo sata kertaa katsotut uudestaan.

 14. Avatar Roosa sanoo:

  Blacklistin viimeisen kauden katsoisin! Jäi niin ovelaan cliff hangeriin että oksat pois :)

 15. Avatar Niina sanoo:

  Täykkärit on mun ja äidin ikisuosikki, jota yhdessä katsellaan silloin tällöin eli ehdottomasti se! :)

 16. Avatar Nanna sanoo:

  Mä kattoisin Mad Menia ainakin!Neuletyö kätösiin ja koivet jalkarahille,iso teemuki vierelle.. :D

 17. Avatar Milla sanoo:

  Oi joo! Jo lätkäpelien aikaan jäi kaivelemaan, ja frendi on suositellut kanssa. No täykkärit eka ja sit toi glass! Kiitos kun muistutit!

 18. Avatar Caranette sanoo:

  No siis, Mean Girls on lajinsa ikivihreä klassikko, että… sen. Eikä edes hävetä :D Myös Paholainen pukeutuu Pradaan on loistava. Tarinan oikea pahis on se ruikuttava poikaystävä, joka ei tue kumppaninsa unelmia. Buu, Nate (vai mikä sen nimi nyt olikin)!

 19. Avatar Sanjana sanoo:

  Buffy the Vampire Slayeriä katsoisin! Netflix on mulla aina, mut sieltä ei löydy. Mulla on kaikki jaksot bokseilla, mut tykkään kattoa sarjoja puhelimella just reissussa tai vaikka kotona ruokaa laittaessa. Joten Buffyä kehiin (pari vuotta sitten katsoin läpi) ja kesän tylsemmät hetket ois pelastettu 😁

 20. Avatar ida ihana sanoo:

  Kiitos vinkeistä!:)
  Me on katsottu nyt poikaystäväni kanssa Netflixistä Frendejä, noin 4 tuotantokautta :D Itse olen katsonut myös tuota Desprated housewifes uudestaan, olin siihen ihan koukussa, kun tuli tv:stä!:) Prison breakin haluaisin myös aloittaa uudestaan. Ja tuo meangirls, niin ihana, nolo klassikko!:D
  Mukavia kesäpäiviä säästä huolimatta
  Ida
  Kotona kaupungissa -blogista

 21. Avatar Larremoi sanoo:

  Täykkärit alusta ois niin parasta mammalomahommaa❤️

 22. Avatar Immu sanoo:

  Tuo the Good Doctor vaikuttaa lupaavalta, sen katsoisin ehdottomasti. Ja mun guilty pleasure on romanttiset komediat, mitä epärealistisempi, sitä parempi. Kunhan on onnellinen loppu! Niin, ja Viaplaylla näyttää olevan paljon Disney-klassikoita, niitä katsoisin myös!

 23. Avatar Riikka sanoo:

  Katsoisin jotakin uutta. Onneksi tuo sovellus osaa ehdottaa hyviä. Telkkarista kun ei tule ikinä mitään katsomisen arvoista.

 24. Avatar Lotta sanoo:

  Täydelliset naiset! :)

 25. Avatar E~ sanoo:

  Katsoisin handmaid’s talen uusimman kauden! Ja tietty niitä nostalgisia (noloja) leffoja :D

 26. Avatar Natii sanoo:

  Tuo Call me by your name kiinnostaa, luin sen vasta kirjana!

 27. Avatar Milla sanoo:

  Greyn Anatomiaa olisi ihana katsoa vuosien tauon jälkeen!

 28. Avatar Emilia sanoo:

  Katsoisin Mad menin pitkästä aikaa. Mahtava tunnelma!

 29. Avatar Mallariina sanoo:

  Täydelliset naiset on aina hyvä! Nyt voisin myös katsoa Vampyyripäiväkirjoja. 😊

 30. Avatar Elina sanoo:

  Tuo The Good Doctor kuulosti hyvältä ja voiko muuta ollakaan jos kerran on Housen kirjoittajien kynästä… Eli sitä katsoisin ja luultavasti sadekelejä tulee tänä kesänä vielä lisää, niin niitä voisi kuluttaa sitten täykkäreiden parissa :)

 31. Avatar Piia sanoo:

  Greyn Anatomia ja The Handmaid’s Tale olis ainakin katselulistalla täällä :)

Kommentoi