maanantai 22. heinäkuu 2019

asukuvien arkirealismia

Asukuvat. Miten näitä edes kuului harrastaa?? Ennen kamppeita valitessa mielessä saattoi olla vain se että mikä näyttää kivalta kuvissa, ja ulos lähdettiin mukakävelylle, eli ulkoilun todellinen agenda selvisi pahaa-aavistamattomalle seuralaiselle vasta viiden minuutin kävelyn jälkeen. ”Hei kun tässä on tää yks kiva seinä niin oisitko ihan nopeesti voinu ottaa musta kuvat?”, jota seuraa jämerän kamerakaluston iskeminen seuralaisen kouraan ja vähintään sadan ruudun kuvienräpsimissessarit. Kuvien oton jälkeen kiinnostus kävelyyn kokee melkoisen inflaation ja pian käännytäänkin jo kotiinpäin.

Tältä kävelyreissulta ei kuitenkaan palattu kotiin kuvasaaliin vaan Harry Potter -saaliin (ai minkä? Lue täältä) sekä iltapalasaaliin kanssa, joita pääasiassa lähdettiin metsästämäänkin. Siinä puolivälin paikkeilla vähän ennen S-markettia ajattelin että ai hitto, en oo kuvauttanut kerrastoani taas viikkoihin, ja sen kun edelleen tahtoisin pitää olennaisena osana tätä bloggailumeininkiäni, niin siihen sitten pynttäsin itteni pyykkitelineen kupeeseen että otas nyt sit sillä puhelimella nyt pari. Mun pitää ihan oikeesti skarpata tässä..

stranger1

Mutta tässä olkoon arkilookkini raakarealismia ilman yhtään etukäteisharkintaa asukuvia ajatellen: Pitkä hulmuhelmainen hame ja puuvillainen t-paita solmunykeröllä on kyllä ollut helteisten työpäivien vakiosetti. Tosin töissä saattoi olla tukka ihan nätisti auki suoristettuna, mutta hetken kotona möyrimisen jälkeen heitin sen kauppaan lähtiessä donitsilla epämääräiseksi läjäksi päälaelle. Hame on pari vuotta vanha H&M:n hame, paita puolestaan H&M:n miesten puolelta. Kuukausi sitten lanseeratussa Stranger Things -mallistossa ne naisten version printtipaidat oli ihan mälsiä, miesten versiossa oli demogorgonien kitoja!

Ihanaa helleviikkoa, muistakaa juoda vettä!


Saatat pitää myös näistä:

2 Responses to “asukuvien arkirealismia”

  1. Avatar emzi sanoo:

    Ihan sika makee toi paita :D

Kommentoi