sunnuntai 11. elokuun 2019

ajatuksia viikonlopulta

vklpelo2

Perjantaina mietin..

..miksi olin ainoita kuka yritti pukeutua tällä viikolla töissä pukeutumisteeman mukaan? Perjantaina koitin rokata ”päästä varpaisiin samaa kuosia” -pukeutumissääntöä tupladenimillä, mutta yksin tuplasetissä viipottaessa tuli lähinnä olo että kanavoin Britney&Justin powercouple 2000 -lookkia..

Lauantaina mietin..

..miksi juon töissä kahvin aina lasista? Siihen tulee semmoinen kiva latteviba kun sen tunteja termarissa muhineen kahvin juo mukin sijaan jostain läpinäkyvästä, ja heti on nostettu kahvitauko seuraavalle tasolle! Pitäiskö ottaa tulevaisuudessa oma pieni maidonvaahdotinkin mukaan..

..miksi Redin kattoterassi menee kiinni niin aikaisin? Koitettiin käydä vakoilemassa Flown meininkiä, mutta se jäi pikaiseksi visiitiksi kun näkyvillä oli lähinnä telttojen katot ja vessojen sijaintia indikoivat ilmapallot. Okei, on ehkä tämän vuoden surullisin bloggaaja flowhun liittyen :D Ei oo vippietkoja vaan aidan takaa kurkkimista, lol.

..miksi Magnum Helsingissä käyminen jäi viimeiselle päivälle? Koko kesän sitä lähes päivittäin ohikulkiessani tuijottelin ja sanoin ”pitää kyl käydä tänä kesänä” sille kenen kanssa milloinkin siitä ohi satuin kulkemaan. Viimeisenä päivänä jonot oli tottakai 20 minuutin luokkaa, mutta sainhan mä sen överijäätelöni askarreltua! Valkosuklaan päälle lakritsirakeita, värikkäitä suklaakarkkeja sekä granolaa. Musta tosin tuntuu, että niillä oli kaikki fotogeenisimmät päällykset kuten pistaasipähkinät, ilmakuivatut marjat ja ties mitkä vakuumihöyrytetyt kultahiput loppu..

vklpelo

Sunnuntaina mietin..

..että Toy Storyt on itseasiassa aika viihdyttäviä. Alettiin valmistautua henkisesti syksyllä tulevaan Toy Story neloseen katsomalla kaikki kolme aikaisempaa nyt viikonloppuna, mun lemppari oli ehkä tänään sunnuntaina katsottu kolmososa.

vklpelo3

Eli summa summarum, aika tavallinen viikonloppu takana. Mä haluaisin alkaa bloggaamaan vähän useammin! Tahti on lipsunut jo maailman ankeimpaan kerran viikossa -tyyliin, mutta ei mulla tunnu aina olevan mitään sen maagisempaa sanottavaa sen tiheämmällä tahdilla. Musta tuntuu että mulla on kaksi vaihtoehtoa: Joko koitan saada jostain ihan hillittömän inspiraatiopuuskan ja alan tykittää kirjoituksia  aiheesta x (josta päästään kysymykseen: mistä te haluaisitte lukea?), tai sitten madallan kynnystä näiden arkisimpien juttujen jakamiseen.. Hmm! *Mietteliäs emoji sormet kolmiona leuan alla*


Saatat pitää myös näistä:

23 Responses to “ajatuksia viikonlopulta”

 1. Avatar Maija sanoo:

  Aloitan tänään kosmetologiopinnot, joten olis kiva kuulla sun lempikosmetiikkatuotteista! Sulla on ollu mukava viikonloppu :)

 2. Avatar Saija sanoo:

  Mulle kolahtaa postausaiheista eniten se itse kuuluisa arki! Ihan vaan peruskuulumisia kuvineen on mukava lukea. Toki jos syvällisempiäkin aiheita löytyy, niin niitäkin ehdottomasti. :)

  Kirjoitustyylisi on nimittäin niin huippu, että lukisin sun kirjoittamana vaikka männynkävyn elämästä. :D

  • ia ia sanoo:

   Aaw, ihana kuulla että perusarkeakin jaksaa lukea! Ihanasti sanottu, ehkä mä vielä joku päivä kirjoitan männynkävyn muistelmat :,D

 3. Avatar lusene sanoo:

  Arkiset jutut on aina tervetulleita! Vois myös olla hauska lukea vaikka jotain ”kuinka piristää arkea”-vinkkejä, kun siusta tulee sellaiset vibat, että osaat keksiä pieniä kivoja juttuja joilla päivästä tulee vähän hauskempi :D

  Miulla oli vielä aidan takaa kurkkimistakin surullisempaa meininkiä viikonloppuna, kun Rammstein soitti kilometrin päässä ja pidin parvekkeen ovea auki, että kuulisin edes jotain :,,D Maailman paras fiilis kun tunnisti vielä biisinkin aina välillä.

  • ia ia sanoo:

   Eikä miten söötti idea, laitan ehdottomasti talteen! :D No oho, aika hyvin jos kilsan päästä biisit tunnistaa! Eikä parvekkeelta kyttääminen mene edes surullisen puolelle, siinähän sitä kaiken muun tekemisen ohessa vahingossa tulee kuunneltua ^_^

 4. Avatar Jutta sanoo:

  Arkiset postaukset on ihan best, ei tarvi olla mitään kummempaa :D jotain juttuja, joista oisi kiva kuulla:
  -lempiarkiruoat ja -viikonloppu-/vapaaruoat (mitä valmistat ittellesi, mitä syötte yhdessä poikaystävän kanssa)

  -kiinnostaisi kuulla lemppariravlat/shoppailupaikat/drinksupaikat/hengailupaikat Helsingissä. Oon ite uuden työpaikan perässä muuttanut vain tunnin päähän Helsingistä, aikaisemman kolmen tunnin matkaamisen sijasta :D

  -kasvikuulumisia

  • ia ia sanoo:

   Kiitos kun kommentoit! Mä otin kaikki sun ideat ylös :) Itseasiassa just oon laittamassa pitkästä aikaa ruokapostausta tänään :D Harmi kun kasvikuulumisia ei oo liiemmin kerrottavaksi, mulla on elossa enää vain kaksi palmuvehkaa ja yksi kaktus eikä mikään niistä ole osoittanut pitkään aikaan kasvun merkkejä.. Plääh. Ja onnea uudesta kodista muuten!

 5. Avatar lottae sanoo:

  Arkijutut parhaita, niitä lisää!

 6. Kahvi lasista on ihan parasta! Oon myös varma että se maistuu asteen jännemmälle. Tai sit se on vaa se mun Clasun termari, joka pitää lämpösenä 4h ja hitaana kahvinjuojana mullahan se kestää sen 4h :’D

  Mun ehkä surullisen keikkaelämys oli muutama vuosi sitten kun olin kattomassa aidan takana Metallican keikkaa rekan katolla :’D ei näin.

  • ia ia sanoo:

   Haha :D Mullakin oli monta vuotta palvellut pieni vaaleanpunainen Clasun termari, tärkein ikinä! Kunnes sen lukkomekanismi meni rikki. Haha, no mut hei sulla oli sentään jonkinlainen näköyhteys sinne? :D

 7. Avatar Heli sanoo:

  Arjen kuulumiset, elämää helpottavat niksit, uusien kampauksien kokeilu ja helpot reseptit vois olla kivoja! Lukisin mielelläni sun juttuja useamminki :)

 8. Avatar Salkko sanoo:

  ”Old school”-blogiaikojen tyyppiset postaukset on aina kivaa luettavaa, tyyliin päivä kuvina (ja tekstit, sun kirjoitustyyli on paras!) ja päivän asu ja kuulumiset :-D Youtubessa törmäsin ”my style evolution” videotagiin jossa vloggaajat poimi kuvia menneiltä vuosilta ja kertoi oman tyylin muovautumisesta. Sua pitkään seuranneena se muutos on tietysti jo ollut nähtävissä, mutta idea toimisi postauksessakin :-) vaatejutut yleensäkin kiinnostaa kun kesän jälkeen saa kohta pukeutua muuhunkin kuin kesätyöpaikan vaatteisiin.

  • ia ia sanoo:

   Päivä kuvina vois olla pitkästä aikaa ihan symppis! :D Tyylievoluution piikkiin menee ehkä ne ”asu elokuulta vuodesta 2008”-postaukset, mutta kyllä senkin aiheen ympärille vois jotain kehitellä.. Kiitos Salkko kun kommentoit ^_^

 9. Avatar Riikka sanoo:

  Kiinnostaisi näin Kajaanilaisena kuulla sun lempparipaikat ja -tekemiset täällä. Lukisin mielellään myöskin sisustusjuttuja ja jotain vaatekaapin sisällöstä. Matkustussuunnitelmat voisi myös olla kiva idea.

  ..Ja näin arkeenpaluun kunniaksi myös urheiluteema ja lisää terveellisempiä herkkuvaihtoehtoja olisi myös paikallaan. 😂 Ihana blogi, mielellään luen myös arkijuttuja!

  • ia ia sanoo:

   Vitsit, pitäis kyllä kaivella että mitä kaikkea tekemistä Kajaanista nykyään löytyy! Musta tuntuu että siellä on niin moni muuttunut sitten sen kun mä siellä vielä asuin :o Ja urheiluteema sekä terveellisemmät herkkuvaihtoehdot laitetaan ehdottomasti korvan taakse, täällä kovasti koitetaan päästä eroon kesältä päälle jääneistä herkuista :D Kiitos, ihana kuulla että tykkäät!

 10. Avatar Kati sanoo:

  En tiedä että kuuluuko sun tapaan kirjoittaa, mutta mielipiteet kiinnostaa; kuluttamisesta, parisuhteesta, ilmastonmuutoksesta, lapsista ja lapsettomuudesta, kasvissyönnistä, työelämästä, rahasta.. noin muutaman teeman mainitakseni ,😅

  • ia ia sanoo:

   Mielipidekirjoitukset on kyllä aina olleet jostain syystä mulle vähän vaikea juttu, koska en jotenkin halua mennä liian henkilökohtaisuuksiin :D Mutta mä laitan nämä korvan taakse!

 11. Avatar Heli sanoo:

  Äikänope sanoi aina, että inspiraatiota on turha odotella jos sitä ei sillä hetkellä ole :D eli tämmöiset arkiset postaukset ovat oikein tervetulleita! Asuntoesittely voisi myös olla kiva, ehkä myös videoita? :)

  • ia ia sanoo:

   Noni, pidetään tämä mielessä :D Oon kyllä itekki huomannut että parasta kirjoittaa vaan aina kun siltä tuntuu, ei siitä väkisin vääntämällä tule mitään. Vitsit, videoita en oo kyllä tehnyt ikuisuuksiin!

Kommentoi