keskiviikko 14. elokuun 2019

kolme kuvaa keskiviikkoaamulta

Huomenta! Keskiviikko ja iltavuoro, eli kello soimaan kasilta (”ihan varmana herään tänään superaikaisin että saan vaikka mitä aamulla aikaiseksi!”), ja ylösnouseminen puoli kymmeneltä. Puolentoista tunnin torkutuksen jälkeen. Kuka muu kykenee nukkumaan aivan onnellisesti vaikka vuorokauden läpi viiden minuutin välein soivan herätyksen? Kyllä mä katson tämän ihan semmoiseksi superkyvyksi minkä vois vaikka CV:seen lisätä.

keskiviikko1

No ei mulla tämän aamun agendalla ollut sen kummempaa, kuin alebikinien katselua netistä reissua varten! Oon tyyppiä ”kerran kesässä rannalle koska pakko käydä edes kerran kesässä rannalla”, minkä seurauksena mun bikinikori näyttää aika surulliselta. Viime vuonna ostin sinne setin josta kumpikin osa maksoi jotain 3 euroa, ja sitä edeltävät bikinit ostin aikakautena jolloin narujen päästä roikkuvat perhoset oli se valinta minkä tein. PERHOSET?!

keskiviikko2

By the way, on kahdentyyppisiä ihmisiä. Enkä usko että tältä väliltä on olemassa yhtään mitään. Joko oot niitä, jotka nettiä plärätessä tekee yhden asian loppuun, ja aloittaa seuraavan. Ai mitkä välilehdet? Ja sitten on niitä, jotka tekee seitsemäätoista asiaa yhtä aikaa ja viime viikoltakin on viisi juttua joihin ajattelit vielä palata. Kaikki omissa välilehdissään yhtä aikaa. Arvatkaa kahdesti, kumpaan leiriin mä kuulun..

keskiviikko3

Pakko vielä näyttää mun lempparikotipaita. Skamhysteria 2017 never forget :D

Kivaa päivää!


Saatat pitää myös näistä:

16 Responses to “kolme kuvaa keskiviikkoaamulta”

 1. Avatar lusene sanoo:

  Haha, oon vähän samanlainen rannallakävijä. Tänä kesänä kävin uimassa kaksi kertaa, molemmat samana päivänä :D Oon silti selannut bikinejä eri sivustoilla koko kesän ja Zalandolta viimein löytyikin tosi kivat, mutta eivät sitten sopineetkaan, nyyh. Olisi vaan aika päivittää, kun edelliset on ehkä vuodelta 2014 eivätkä meinaa pysyä päällä. Onneksi on myös söpö pallollinen kokouimapuku :—)

  Kuulun myös välilehtileiriin!

  • ia ia sanoo:

   No hei nyt on just oikee aika bikiniostoksille, ainakin H&M:n netissä oli tosi hyvät alet! Tilasin sieltä viisi settiä sovitukseen khrm.. :D Mutta yksi niistä on pallollinen, pallot forever! Ja välilehdet forever :,D

 2. Avatar Krisse sanoo:

  Onko ihan hirveen väärin olla edelleen vähän kateellinen tosta Skam-paidasta, vaikka Skamhysteria2017 jäi sinne vuodelle 2017 (ja okei ehkä vähän vielä 2018)? :D Muistan kuinka käänsin koko netin läpi tuon takia mutta tietenkään sitä ei enää mistään saanut. No, sain kuitenkin toisenlaisen Skam-paidan (joka muuten on paras kotipaita ikinä), mutta olishan toi nyt ollu makee :D

  • ia ia sanoo:

   Haha :,D Mä muistan että tilasin ekaa kertaa ikinä Gina Tricotin nettikaupasta mitään kun tää paita tuli myyntiin! Ja fun fact, mulla on myös toinen Skam-paita.. :,DD Mutta onneks kotipaitoja ei voi koskaan olla liikaa!

 3. Avatar Sofia sanoo:

  Ihanaa miten tiheästi oot postaillu! Ite kans nukun onnellisena torkutusten läpi vapaapäivinä. Poikaystävä arvostaa tätä hyvin paljon. :D

 4. Avatar Saija sanoo:

  Tuosta heräämisestä ja torkuttelusta tuli myös mieleen, että miten vaikeaa voikaan olla unirytmin kääntäminen vapaiden jälkeen takaisin normaaliksi! Esimerkiksi kesälomalla illat ja aamut venyivät luonnollisestikin hyvin pitkiksi, joten ajattelin alkaa hyvissä ajoin kääntämään rytmiä ennen töihin paluuta, niin katinkontit… Torkutuksista en välittänyt pätkääkään ja aina se sama ajatus ”mutku ei tarvi herätä mihinkään!”.

  Eikun vaan maanantaiaamuna töihin muutaman tunnin yöunien jälkeen, yyh! :D

  • ia ia sanoo:

   Haha joo en oo mäkään tainnut koskaan onnistua siinä tietoisessa ”nytpä käännän unirytmin!”-touhussa :D Tosin mä en myöskään tunnu saavan käännettyä luontaista unirytmiäni sitten millään: Keho haluaa valvoa yli puolen yön ja herätä yhdeksän/kymmenen maissa. Tämän takia kolmas peräkkäinen aamuvuoro seiskaan alkaa tuntua jo niin infernaalisen pahalta että oon ihan rikki, ei onnistuis ikinä työ joka olis pelkkää aamuvuoroa :D

 5. Avatar E~ sanoo:

  Meillä poikaystävä on se supertorkuttaja (itse en yhtään ymmärrä), näytti niiin syylliseltä kun luin sille tän postauksen ääneen :D kiva lukea sun arkikuulumisia!

  • ia ia sanoo:

   Haha, terkut poikaystävälle, hän ei todellakaan ole yksin torkutuksensa kanssa! :D Ihana kuulla että tykkäät :)

 6. Avatar Minttu sanoo:

  Välilehdet huudettu, täällä hep! Olen nyt onnistunut pitämään kännykän välilehdet alle 100, mutta mies ihmettelee silti niiden määrää. En tajua, miten hän ikinä voi olla selvillä mistään asioista, jos hän ei avaa useita eri välilehtiä samalle netti-istunnolle. Tunnustan kuitenkin, että en aina tajua itseäni, miksi en lue niitä jemmaamiani välilehti-juttuja koskaan…

  • ia ia sanoo:

   Haha, on myös todellista sankaruutta jos tietää miltä näyttää puhelimen selain kun niitä välilehtiä on se yli 100 (silloinhan se ei näytä enää numeroa vaan siinä on vaan ”:D”-hymiö!) Mutta joo, tietokoneen välilehdet on ehkä semmoinen hyvä väliaikainen turvasatama kun tietää että pitäis lukea tää artikkeli mutta enpäs luekaan vielä vaan jätän sen tonne muhimaan, ja sit se unohtuu kun vahingossa onnistut viikon päästä sulkemaan koko selaimen ja kaikki välilehdet :D

 7. Avatar Mju sanoo:

  Ja iskee aina paniikki, kun kone jostain syystä päättää käynnistää itsensä uudelleen ja saa jännittää, palautuvatko ne tallentamattomat välilehdet enää.

  • ia ia sanoo:

   Hahah niin totta :D MUTTA toisaalta se puhdistava tunne kun et saakaan palautettua enää sitä vanhaa istuntoa ja eteen lävähtääkin tyhjä selain! Tulee vähän semmoinen ”ai tältäkö uusi alku tuntuu” -olo :D

 8. Avatar hop sanoo:

  Hei!

  Päädyin vuosien jälkeen lukemaan blogiasi. Ilahduin suuresti, kun huomasin että olet ehkä viimeisiä bloggaajia, jotka oikeasti vastaa kommentteihin. Se on varmasti myös syy, miksi niitä edelleen saat tässä nykyajan blogimaailmassa. Oot ihana <3

  Tuo lukijoiden kunnioittaminen ja heidän äänen kuuleminen on mulle yks isoimpia tekijöitä blogimaailmassa. Keskustelun puuttuminen bloggaajan ja lukijan väliltä tuhoaa kyllä mielenkiinnon aika nopeasti. Harva jaksaa huudella tyhjään metsään kauaa, jos kukaan ei vastaa.

  Palaan tänne useamminkin nyt kun löysin sinut taas!

  -Kaenuusta

  • ia ia sanoo:

   Wää, itte oot ihana! Mulle kommentteihin vastaaminen on erityisen tärkeää just siksikin koska niitä jätetään nykyään niin hemmetin harvoin, että haluun henkkoht jollain tapaa kiittää jokaista joka sen kommentoinnin vaivan jaksaa nähdä :) Ja vuoropuhelu lukijoiden kanssa on muutenkin aina erittäin hedelmällistä, että kyllä niitä kommentteja voisi tulla aina enemmänkin! Ihana että löysit tiesi tänne, tervetuloa kommenttiboksiin toistekin <3 Ja terkkuja Kainuuseen!

Kommentoi