sunnuntai 18. elokuun 2019

Tänä viikonloppuna..

 

elovklp1

Haikailin kanttarellien perään. Ollaan oltu nyt varmaan kohta kuukauden päivät ihan hilkulla ostaa pussillinen aina kun ollaan kuljettu torin läpi. Viime syksynä poikaystävä onnistui taikomaan aivan törkyisen hyvää kantarellikeittoa, ja nyt kun noita sieniä taas saa, niin mulla kutittelis saada uusi annos keittoa! Mä vaan pahoin pelkään, että poikaystävällä ei ole mitään muistikuvia että millä reseptillä sen keiton meille aikoinaan pyöräytti.. Mutta niitä kanttarelleja siinä nyt ainakin oli, eli jos nyt lähdettäis vaikka niistä.

elovklp6

Puhdistin aivan helvetillisen määrän marjoja. Tai ainakin siltä se tuntui, kun käytin yhteensä varmaan neljä tuntia punaherukka-astioiden äärellä. Harmi kun tänä vuonna mustikat jäi reppanasadon vuoksi poimimatta, mutta nyt on pakastinlokerossa sentään edes herukkapussi poikineen talven varalle. Noilla c-vitamiinimäärillä en suostu kyllä tänäkään talvena tulemaan kipeäksi!

elovklp4

Pysähdyin kuvien äärelle. Oltiin Taiteiden Yönä matkalla Oodin pihalle pystytettyyn Arboriaan, ja matkalla sinne oikaistiin Sanomatalon läpi jossa oli juuri avattu World Press Photo 2019 -näyttely. Loppujen lopuksi näyttelyn kuvat jäi verkkokalvoille kummittelemaan pidemmäksikin aikaa, siinä missä sen ihme Arboria-pomppulinnainstallaation ympäri luikerteli niin pitkä jono että oltais odotettu vuoroamme vielä taiteiden yönä 2020.

elovklp5

Ihastelin läkähdyttävän kauniita korviksia. Teurastamo Night Marketin kojulla iski sitten valtava valinnanvaikeus ja kompromissina en ostanut yksiäkään. Ja nyt kaduttaa.

idelovklp2

Löysin unelma-ammattini. Siellä samaisella Teurastamo Night Marketilla oli saippuakuplataiteilijoita. Niin siistiä! Olisko sitä tämän syksyn yhteishaussa jossain kupla-artistin perustutkintoa? Ehkä alan varmuuden vuoksi treenaamaan tuolla Muumi-kupliksella jonka ostin eurolla Tokmannista!


Saatat pitää myös näistä:

2 Responses to “Tänä viikonloppuna..”

  1. Avatar ida ihana sanoo:

    Ihana postaus, kiitos!:) Tuonne Teurastamolle on kyllä mentävä ensi taiteiden yönä!
    Ihanaa viikkoa, ja hei, pistä ohjetta blogiisi, jos muistatte sen täydellisen kanttarellikeiton ohjeen!;)
    Ida Kotona kaupungissa -blogista

Kommentoi