torstai 22. elokuun 2019

3x just nyt

Tänään olen..

toilta4

..jaksanut taistella kahden kuukauden kuvasaaliin bujoon liimailua varten printteristä ulos. Polaroidin oma printteriapp on niin järisyttävän huono, että sen kanssa on nyt kikkailtu ilta jos toinenkin. Se on automaattikäännetty suomeksi tyyliin ”Painike tästä aloita” ja ”tulostus kuva nyt”, joudun käyttämään kuvat toisen sovelluksen kautta jotta saan rajattua kuvat sopiviksi, ja kirsikkana kakun päällä sovellus on viimeisimmän päivityksen jälkeen kaatunut joka jemeksen kerta kun sen käynnistän. Yksi tulikivenkatkuinen sähköposti tukeen (mikä oli appissa varmaan nimetty ”ottaa yhteys painike tästä”), josta sain ohjeistuksen poistaa sovelluksen, vaihtaa puhelimen englanninkieliseksi ja asentaa sovelluksen uudestaan. Okei, lukijan kiinnostus lakkasi varmaan jo tokan rivin puolessa välissä mutta oli pakko vuodattaa! Pitäis palata takaisin aikaan jolloin kuvat otettiin filmikameralla, filmi vietiin valokuvausliikeeseen, ja kuvat tuli viikon päästä postiluukusta. Lisää vain liimapuikko.

toilta3

..hyökännyt vihdoin uusimman Trendin kimppuun ja syönyt viikonlopun jäätelönjämät. Multa on jotenkin täysin mennyt ohi tällaisten itsensähuijaamisjäätelöiden olemassaolo! Tuossa kanelipullanmakuisessa kauraklustereita (!) sisältävässä jäätelötonkassa on kaloreita 340, ja vertailun vuoksi mun rakkaassa Ben&Jerry’sin Peanut Butter Cupissa niitä on 1400. Maku oli oikeesti hyvä, ne klusterit tekee yllättävän paljon! Mitähän makua kokeilis seuraavaksi, onko teillä lemppareita?

toilta2

..sovitellut jäätävän kasan alesta tilaamiani bikineitä tulevaa viikko-vaakatasossa-rannalla-reissua (ja no yleisesti kesäelämistä) varten. Lemppareiksi muodostui korkeavyötäröiset alaosat mallia ”mummosi alushousut näyttäisi stringeiltä näiden rinnalla” (ja itseasiassa noiden ruskeiden värikin mätsää mummon alusvaatelaatikkoon).

Kivaa torstaita!


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “3x just nyt”

 1. Avatar appelsiini sanoo:

  onpa ollut mukava lukee näitä sun minikuulumispostauksia! :-)

 2. Avatar hannavuo sanoo:

  Uu, en tiennytkään tollaisten proteiinijätskien olemassaolosta! Täytyy ehdottomasti testata, jos vois vähän paremmalla omallatunnolla herkutella :)

  Noista bikineistä mun sydämen vei selkeästi noi oikean yläkulman pilkulliset <3

  • ia ia sanoo:

   Joo testaa ihmeessä! Mun mielestä sai kyllä ihan yhtä hyvin jäätelönhimon tuollakin talttumaan :) Harmi että noi pilkulliset oli ehkä epäsopivimmat, byää!

 3. Avatar s sanoo:

  Ai että rakastan sun tyyliä kirjottaa,älä vaan koskaan lopeta! Mies kattoo taas ihan tyhmänä,kun tyrskin ääneen ”painike tästä aloita” 😂

 4. Avatar larremoi sanoo:

  Mitä mää just luin, 1400?!?!?!? En tietoisesti katso herkuista useinkaan kalorimääriä, sillä ajattelen, että jos olen päättänyt herkutella niin se tieto vain lisää tuskaa, enkä voi näin ollen nauttia kunnolla, MUTTA TUHATNELJÄSATAA?!?!?! :D En pääse yli tästä…

  • ia ia sanoo:

   Anteeksi kun pilasin tämän sulta 😂 mutta mä olin kans aivan järkyttynyt kun luin ton, ei sitten käytännössä paljon muuta tarvii päivän aikana syödä 😄 (koska ei tietenkään ole vaihtoehto syödä vaan vähän kerralla vaan se on koko purkki tai ei mitään!)

 5. Avatar Aino sanoo:

  Ostin itse keväällä noi vasemman laidan korkean alaosan, jossa on halkiot sivussa, ja noi on ollut parhaat alaosat mitä oon ikinä ostanu! Mukavat päällä, peittää hyvin ylimääräsetkin mahan muhkurat mut halkiot tekee noista vähän erikoisemmat paljastamatta liikaa. Yritin ostaa myös noi oikeen alakulman alaosat, mutta ne oli mulla täysin venymätöntä kangasta vyötäröltä eikä menny reidestä ylöspäin :D Mut kaikki tosi kivannäköisiä!

  • ia ia sanoo:

   Joo noi halkiolliset on kyllä melkein semmoset että tuntuu kuin ois kokouikkari päällä, ihanan turvalliset :D Noi ruskeat on ehkä taas mun lempparit näistä kaikista! :)

Kommentoi