perjantai 23. elokuun 2019

4x miksi?

huivipaita3

Miksi ötökänpuremia ei sais raapia? Tämän kysymyksen äärellä oon ollut viime viikonlousta asti, jolloin sain jostain jalkani täyteen pieniä ötökänpuremia. Ne ötökät on tulleet suoraan saatanasta (tai jostain muusta vapaavalintaisesta pakanapaholaisesta), puremakohdat eivät nimittäin ole pieniä sieviä kohoumia vaan jumalattomia viiden sentin kolikon kokoisia ja värisiä laikkuja, jotka kutisevat aivan vietävästi. Koko eilisen illan taas koitin vastustaa kiustausta raapia koipiani verille (ja jostain syystä olin ihan liian laiska hakemaan lääkekaapista Hydrocortisonia tai Heinixiä), mutta aamuyöllä heräsin siihen, että raavin aivan antaumuksella kaksin käsin jalkojani. Ei sitä lasketa jos ei ollut täysin tajuissaan, eihän? (Ja kyllä, muokkasin näihin asukuviin ne paiseet piiloon..)

huivipaita6

Miksi en saa ikinä aikaiseksi vaihtaa patteria kelloon? En ole saanut aikaiseksi vaihtaa rannekelloihini pattereita vuosiin. Omistan ehkä neljä kelloa, joista on yhdestä toisensa jälkeen hiipunut patterit voimattomiksi. Niin on myös hiipuneet näköjään mun arjenhallintakyvyt marssia sen kelloni kanssa kultasepälle patterinvaihtoon, ja nyt ollaan siinä pisteessä, että mulla ei ole enää yhtäkään toimivaa rannekelloa (ja oon aivan hukassa elämäni kanssa!). Kävin jo kyselemässä naapurissa sijaitsevasta kellosepän liikkeestä että saiskos paljousalennusta, jos tois kellon sijaan sankollisen kelloja patterinvaihtoon (näemmä poikaystäväni on kanssani samaa patterinvaihtovammaista sorttia).. Kuulema sais! Nyt vielä kun sais aikaiseksi kaataa ne kellot sinne sankoon ja viedä ne sinne kultasepälle. Ja toistaa puhelimesta äänite ”kyl sä lupasit alennuksen muistatko hä kuunteleppa tää!”.

huivipaita4

Miksi en ole vieläkään kehitellyt jotain kivaa 30-vuotissynttäreilleni? Synttärit häämöttää jo kuukauden päässä, ja haluaisin hirveästi juhlistaa niitä jotenkin muutoin, kuin tekemällä keittiönpöydälle pellillisen mokkapaloja paperilautaspinon viereen. (Koska tein sen 29-vuotissynttäreilläni.) Jotain erikoisaktiviteettia? Vuokraisko jonkun tilan? Onko missään edes enää saatavilla mitään tiloja vai onko kaikki täynnä rapujuhlijoita? Entä joku teema? Killereitä 30-vuotissynttäri-ideoita otetaan vastaan!

huivipaita1

Miksi olen vielä hereillä vaikka huomenna alkaa työt 6.30? Niin, menis peseen hampaat. Hyvää yötä ja ihanaa alkaa viikonloppua!


Saatat pitää myös näistä:

14 Responses to “4x miksi?”

 1. Avatar Olppa sanoo:

  Itselläni oli kolmekymppiset heinäkuussa, ja sain varattua tilat niihin puolitoista kuukautta ennen eräpäivää, löytyi tältä sivustolta: https://venuu.fi
  Mulla oli varattuna ihana istuskelumesta (karaokella varustettuna), ja siellä oli varaamani tapastarjoilut sekä skumpat + baari. :) Mitään erikoista ohjelmaa ei karaoken lisäksi tarvittu… Lähdettiin sitten vielä jatkamaan Helsingin yöelämään. :D
  Mieheni taas piti viime vuonna kolmekymppiset Megazonessa, sekin oli tosi siistiä. Sielläkin saa vuokrattua huoneen ennen peliä, jos haluaa hengaustilat vielä. :D

  • ia ia sanoo:

   Oo, kuulostaa kivalta! Paljonko tuollainen kombo maksoi? Megazonekin kuulostais yllättävän hauskalta :D

   • Avatar Olppa sanoo:

    Hinta onkin vaikee kysymys… :D
    Mun juhlissa homma toimi myyntitakuulla (paikka oli Karaoke Lounge).
    Se toimii näin: mulla oli 1000 e myyntitakuu koko illasta, eli kaikki mitä illan aikana ostettiin, laskettiin tohon myyntitakuuseen. Jos myynti olisi jäänyt alle 1000 e, niin olisi pitänyt maksaa erotus. Itse tarjosin jengille tapakset + skumppaa, ja jokainen myös osti omia juomia illan mittaan. Noita juhlapaikkoja on tosi eri hintaisia eikä kaikki toimi myyntitakuulla, jotkut taisi olla normaalisti vuokrattavia. :)

    Megazonesta taas ei muistikuvaa, paljonko ne tilat siellä maksoi – vai maksoiko mitään… :D Muuten jokainen osallistui peliin omakustanteisesti. Se oli kyllä superhauskaa! :)

 2. Avatar Maija sanoo:

  Järjestä synttärit jollain teemalla, esim. jostain leffasta :)

 3. Avatar Lottta sanoo:

  Ehdottomasti hoplop synttärit! Ei kai niiden järjestämisessä voi olla ikärajaa :D

 4. Avatar emzi sanoo:

  Ihana asu sulla <3

 5. Avatar Lena sanoo:

  Ihana asu ja upeet punat huulissa :)

 6. Avatar Minttu sanoo:

  Aktiiviliikkujan ratkausu kello-ongelmaan on hankkia ladattava urheilukello. Hipsterin valinta on sit varmaan Apple watch. Sopii myös 30-vuotislahjaksi itselle.

  Mä täytin jo 40, mutta järkkäsin silloin synttärispinningin ja kutsuin kaverit polkemaan. Mun mies on ollut kolmekymppisillä, missä juostiin kilsan lenkki 30 kertaa. Ei ollu mokkapaloja niillä synttäreillä.

  Jos ei suhtaudu urheiluun ihan niin fanaattisesti kuin me, niin esim. Otaniemestä voi vuokrata oman pienen leffateatterin ja korvata ne mokkapalat vaikka poppareilla. Googlaa Kinopoli.

  • ia ia sanoo:

   Haha eikä, synttärispinning ja 1km x 30 kuulostaa aika huikeilta synttäri-ideoilta :D Ehkä kuitenkin taivun mieluummin tuon leffateatterin puolelle, kuulostaapa hauskalta! Kiitos vinkistä ^_^

Kommentoi