maanantai 26. elokuun 2019

3 parasta ja yhdet kohtalokkaat seuraukset

rndms1

1. Sunnuntainen Tarantinon uusin eli Once Upon A Time in Hollywood ja tarkoin valittu ylihinnoiteltu karkkipussi. Fun fact: Mun karkkipussista 95 % on suklaata ja 5 % on näennäishedelmäkarkkeja, yleensä peikonmarjoja ja pari mansikkajauhista. Ja ne näennäishedelmäkarkit on aina ne jotka jää pussin pohjalle viimeiseksi ja jotka syödään yleensä kahden päivän päästä äärimmäiseen makeanhimoon kun ei ole enää muutakaan jäljellä.

rndms3

2. Eräänä aamuna työmatkan varrella nähty dogi, joka heräili kans uuteen aamuun. En kestä, kattokaa nyt häntä!

rndms2

3. Ehkä viimeisiä aamuja, kun aurinko paistaa ennen seitsemää.  Kohta se on pimeyttä kahteentoista, sitten tiukat kaks tuntia auringonkurkkailua jonkun tuhnupilven läpi, ja sitten loputonta pimeyttä loppuvuorokausi.

idvitalis5

4, se kohtalokas. Kampanjakuvat, joita otettaessa kiipesin tuolille ja tulin sieltä alas laskien epähuomiossa koko ruumiinpainoni toiselle pakaralle tuolin selkänojan kulmaan. Ja voimalla. Lopputuloksena kaikki osaamani kirosanat kolmeentoista kertaan, kylmäkallella syväjäädytetty kankku ja apteekkireissu mustelmaa häivyttävän voiteen toivossa. Siis tää on niin mun tuuria. Oon lähdössä perjantaina viikoksi rannalle, ja mun toista pakaraa koristaa kahden nyrkin kokoinen mustelma. Miksen voinut könytä vaikka viikko tästä eteenpäin, kun vartalon saa verhota loppuvuodeksi villasukkaan??


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “3 parasta ja yhdet kohtalokkaat seuraukset”

  1. Avatar Maija sanoo:

    Voi ei, onneksi et luita murtanu. Nautitaan alkusyksyn auringosta ja mahtavaa lomaa sulle etelän auringon alle! :)

  2. Avatar Kipa sanoo:

    Hei halusin vaan kommentoida että sun blogia on edelleen 10 vuoden jälkeen kiva seurata. Nämä postaukset missä on ihan tavallisia arkiasioita, muutama kuva ja pohdintaa on ihan mun suosikkeja! Kiitos kun vielä oot mukana blogimaailmassa :)

    • ia ia sanoo:

      Voi kiitos ihana sinä kommentista, vitsit että tuli hyvä mieli <3 (Ja anteeksi että kommentin julkaisu kesti näin kauan, oon ollut vähän lomamodessa viime päivinä!)

  3. Avatar Olppa sanoo:

    Mitäs tykkäsit Once upon a time in Hollywoodista? Oon kuullut paljon erilaisia mielipiteitä, mut kiinnostas mennä kattoo. :D

    • ia ia sanoo:

      No mä sanosin että se oli ihan hyvä :D Varsinkin jos tietää Charles Mansonin tarinan niin siinä on ihan hauska twisti, mutta ei se mun mielestä kyllä Tarantinon paras ollut. Ja ehkä vähän tarpeettoman pitkä.. :D

Kommentoi