lauantai 31. elokuun 2019

kolme kuvaa perjantailta

Meitsillä alkoi viimeinen kesälomaviikko! Aika kiva kun tuo viimeinen viikko oli jemmattu syyskuun puolelle, aamuisin on alkanut tuntua jo niin uhkaavasti syksyltä että vielä yksi lisäkesäviikko tuntui ihan tarpeelliselta.

vamos1

Reissuun lähdössä parasta on..

..pakkauslistan laatiminen ja sen perusteella pakkaaminen. Just siihen raivostuttavaan Frendien Ross-tyyliin: Check, check, check!

..asioiden typistäminen miniatyyripurnukoihin ja ihmetteleminen, että minne kaikkien purkkien korkit aina katoaa. Ei ollut eka eikä toinenkaan kerta kun jouduin teippaamaan jotain epämääräistä pienoishiuslakkapullon yläosan ympärille.

..vaatteiden rullaaminen pikkuburritoiksi ja kaiken organisoiminen matkalaukkuun. (Kyllä, burritoin väkisin myös poikaystävänkin laukun.)

vamos2

Reissuun lähdössä vähiten parasta on..

..se, että muistaa kuinka hermoja raastavia lapset voi olla. Anteeksi, ei sitä varmaan sais ääneen sanoa, mutta kyllä alkaa luustoa pikkuhiljaa nakertaa nuo napakat potkut alaselkään takanaolevan naperon toimesta, sekä toisen pienoisen hajottaessa tärykalvoja vertahyytävien parkaisujensa avulla.

vamos3

Ihanaa viikonloppua!


Saatat pitää myös näistä:

2 Responses to “kolme kuvaa perjantailta”

  1. Avatar Anniina9273829 sanoo:

    Olet tähän asti vaikuttanut ihan kivalta tyypiltä, mutta nyt jäi vähän ankea fiilis, kun lietsot lapsivihaa jälkeen kerran blogissasi. Annetaan lasten opetella elämistä ja syytetään mieluummin lasten vanhempia, jos käytöstavat ei oikein ole lapsosille vielä iskostuneet.

    Jos minulta kysytään, niin aito ja välitön lapsi on noin sata kertaa parempaa seuraa kuin vaikkapa huumorintajuton tai itsekeskeinen aikaihminen. Suosittelen tutustumaan lapsiin, lapset on ihania (ei tietenkään kaikki, mutta aika monet).

    • ia ia sanoo:

      ”Lietsot lapsivihaa jälleen kerran” oli kyllä nyt mun mielestä nyt vähän turhan karrikoitu ilmaisu, jaiks :D Pahoittelut jos tästä jäi sulle ikävä fiilis! Tottakai minäkin tunnen ihania lapsia ja tiedän myös sen, että kasvatuksesta ne käytöstavat on kiinni :)

Kommentoi