tiistai 03. syyskuun 2019

viikonloppu kuvina Kreikka-edition

Terveisiä lämmöstä! Mä olen ollut elämässäni yhden ainoan kerran rantalomalla (Teneriffalla yli viisi vuotta sitten..), joten oon kyllä repinyt kaiken riemun irti tästä harvinaisuudesta. Viikonvaihteen agendaan on kuulunut muun muassa..

greece1

..hotelliaamupaloja. Vakkarina kreikkalaista jugurttia tuoreella ananaksella ja kaikennäköisillä mysleillä. Yksi kysymys: Miksi tarjolla on säilykeananaksia, -persikoita ja muita sokeriliemihedelmiä, kun viisi metriä vasemmalle on ne kaikki samat hedemät mutta tuoreina versioina? Ja valitseeko joku mieluummin sen limaisen säilykepersikanpuolikkaan kuin tuoreen?

greece2

greece3

greece8

..varovaista rannalla lojumista ja suojakertoimen lisäämistä sen verran tiheään tahtiin, että nyt neljäntenä päivänä alkais olla tarve uudelle tuubille. Mulla on pitkästä aikaa rusketusrajat! Sekä kylkiäisenä kasa epämääräisiä pisamalaikkuja pitkin naamaa.

greece4

..meressä uimista ekaa kertaa ikinä ja ihmettelemistä, että miten se vesi voi olla niin turkoosia?! (Ja niin suolaista? Ja miks en osaa sukeltaa pitämättä nenästä kiinni ja miks sitä pitää silti kokeilla ja saada sitten kituset täyteen sitä saakelin suolavettä?)

greece5

greece6

..lautasellisia toisensa perään ruokaa. Mä luulen että tän reissun jälkeen ei ole matkalaukussa ne lisäkilot, vaan ihan sen laukun kantajassa.. Epäilin että riittääkö all inclusive -optiossa tarpeeksi syötävää kasvissyöjälle, mutta vielä mitä. Voisin tosin kyllä elää pelkästään fetalla ja tzatzikillakin.

greece7

..pilvettömiä taivaita ja siitä seuranneita vaaleanpunaisia auringonlaskuja.

Nyt me suunnataan seikkailemaan vähän muuallekin täällä saarella kuin takapihan uima-altaalle.


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “viikonloppu kuvina Kreikka-edition”

 1. Avatar - sanoo:

  Vitsi sulla on upee kroppa! Oon kateellinen :(

 2. Avatar Riikka sanoo:

  Moikka! Ihanat nuo oranssit bikinit! Mistä olet ostanut? Kiitos. Ihania kuvia. Hyvää lomaa!

 3. Avatar Suvi Maarit sanoo:

  Ihana lomatunnelma, tuli hirveä matkakuume 😊 (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

 4. Avatar Maija sanoo:

  Ihania kuvia! Nyt iski matkakuume :)
  Mukavaa loman jatkoa!

Kommentoi