keskiviikko 11. syyskuun 2019

syyskuun muistilista

Oisko se sitten vihdoin aika palata arkeen? Kesästä taitaa muistuttaa enää haaleat arvet nilkoissa ötökänpuremista. Tosin näissä kuvissa ne puremat on vielä vähän enemmän kuin arpia, ois ehkä voinut editoita pois.. Näihin parin viikon takaisiin kuviin ei myöskään ehtinyt pieni rusketus jonka kerkesin kartuttaa lomareissun aikana, mulla on kuulkaas oikein RAJAT ja kaikkee! Tekis mieli tempaista housut alas ja esitellä rajoja että kattokaa ny oon mä ruskettunut kun pohjaväri oli Tikkurilan Maalarinvalkoinen, mutta toistaiseksi oon pitänyt housut jalassa ja myhäillyt vaan itsekseni.

pallomeggo1

M u i s t i l i s t a   s y y s k u u l l e:

Muista mennä ensi maanantaina vanhan duunipaikan sijaan uuteen lokaatioon. Ääks, miten jännää! Työnkuva säilyy samana mutta vaihdan konsernin sisällä toiseen brändiin. Oon niin innoissani :)

Varaa kampaaja. Ja keksi sitä ennnen että mitä hittoo sitä tukalle tekis.. Pitäisköhän pitkästä aikaa koittaa kasvattaa sitä vähän? Tosin otsiksesta en varmaan koskaan osaa luopua.

Skarppaa muutenkin vähän ulkoisen habituksen kanssa. Tuijotan tässä kohtaa erityisesti tässä näppiksellä pomppivia kynsiä, joissa on 15-vuotiaan punkkarin tavoin rapistuneet kynsilakat ehkä kahden viikon takaa..

pallomeggo2

Siivoa vaatekaappi (eli viikkaa pinot uusiksi kun jokainen hylly muistuttaa jätelavaa), tuo varastosta syksy-ja talvikamat ja vie varastoon kesätakit ja -kengät.

Tee bujoon sivut syyskuulle, tai edes sille osuudelle mitä siitä on jäljellä.

Ala tehdä taas enemmän ruokaa. Tälle illalle katsoin reseptin kvinoalla ja fetalla täytetyistä paprikoista, sen vois kokeilla töiden jälkeen!

Tuijota telkkaria. Se on syksyisin enemmän kuin sallittua. Vahtilistalla on ainakin Ensitreffit Alttarilla, Temptation Island, Vain Elämää ja Suurin Pudottaja.

Mitä teidän syksylistalta löytyy?

pallomeggo3


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “syyskuun muistilista”

 1. Ciara sanoo:

  No mulla on listalla opiskelua, kun jossain ajatushäiriössä ajattelin että sehän vois olla kivaa ja hyvinhän tässä on aikaa aloittaa opiskelut kokopäivätyön ja muitten velvollisuuksien lisäksi.
  Kurssit on olleet käynnissä ehkä viikon ja meinaan saada jonkun paniikkikohtauksen näitten kanssa.

  Sun rauhallinen syksynaloitus kuulostaa aika kivalta.

  • ia sanoo:

   No huh, aika kova kombo! Ei sitä tajuakaan miten ”helpolla” pääsee kun ainakin toistaiseksi opiskelut on itsellä pois syysagendasta. Hurjasti tsemppiä syksyyn! :)

 2. lusene sanoo:

  Onnea uudesta työpaikasta! :) Minun syksylistaltani löytyy lähinnä kaikkea tylsää, kuten työpaikan etsimistä, mutta toivottavasti jostain ilmaantuu jotain kivaakin (kuten vaikka se työpaikka) :,D Pitäisi myös muuttaa opiskelijakämpästä pian pois ja hankkiutua eroon isohkosta määrästä kamaa. Voi kun kaiken voisi myydä vain näppärästi deletoimalla niin kuin Simsissä.

  • ia sanoo:

   Kiitos paljon! Mä pidän peukkuja työpaikalle :) Ja tsemppiä kämpän karsimiseen! Semmoisen pikkupakkopaineen alla saa yleensä parhaiten aikaiseksi, mullakin oli raivausurakka edessä kun aikoinaan opiskelijakaksion joutui jättämään :D Sims-deletointi hymyilytti :,DD Voimii!!

 3. Ziru sanoo:

  Oon nykyään huono blogien lukija kun eksyn niihin niin harvoin, mut kivaa on se että saa lukee monen monta uutta postausta kerralla :D sun tekstit aina elokuun alusta piristi ja ilostutti tätä iltaa! Mun syksylistalla on samantyylisiä juttuja, erityisesti kohta siivoa vaatekaappi.. katselulistalle lisään Maajusille morsian :D tosin en omista tällä hetkellä tv:tä joten saa nähdä mitä tulee lopulta katsottua. Ja ainiin, joku virkkaus/kutomisprojekti tekis myös mieli alottaa! Tulipas tästä romaani. Mut kiitos sulle kun ahkeraan postailet, sulla on niin hauska kirjotustyyli! Niin ja tsemppiä uusien työkuvioiden kanssa! :)

  • ia sanoo:

   Jeii, kiva jos nää jaksaa viihdyttää aina silloin kun tänne osut! Me kans aloitettiin maajusseja parin ekan jakson verran ja aikaisempi kausi katsottiin mutta vielä ei toi uusi koukuttanut, mut ehkä siihen vois vielä palata.. Virkkaus best, ala jo nyt tehdä jotain joululahjoja niin oot ittestäs niin ylpee joulukuussa ^_^ Kiitti vaan ittelles kun kommentoit <3

 4. Janita sanoo:

  Läksyjä, läksyjä ja läksyjä! 10 vuotta siitä ku valmistu ammattiin ja nyt taas koulun penkillä uutta alaa opiskellen, et tää syksy menee vahvasti opiskelun (ja vähän töidenkin) parissa… mutta silti innoissani siitä! :)

  • ia sanoo:

   Tsemppii koulujuttuihin! Ei sitä ees muistakaan enää miten paljon duunia se opiskelu vaatii, nyt kun voi jättää työt vaan työpäivän jälkeen oven taakse :D Mut ihania uusia juttuja sulla <3

 5. Ellu sanoo:

  Syksylistalta löytyy opiskeluun oikeasti panostaminen (tai no ainakin vois yrittää), hirveästi piirtämistä ja valmistautumista marraskuun Prahan reissuun! Siitä oon kyllä tajuttoman innoissani, pääsen viimeinkin tapaamaan yhtä internetin kautta löytynyttä ystävää <3

  • ia sanoo:

   Ooh, Praha oli kiva! Mukavaa reissua sitten kun se koittaa :) Ja miten ihanaa, oon innoissani sun ja sun ystävän puolesta <3

Kommentoi