torstai 12. syyskuu 2019

eilisen asu

plisse4

Paita : Kirjava, koska en ehtinyt aamulla meikata juuri lainkaan ja ajattelin tarpeeksi överin kuosivalinnan vievän huomion pois naamasta.

Hame : Pitkä, koska tajusin etten ole sheivannut sääriäni muutamaan päivään..

Huulipuna : Otin mukaan laukkuun kun ajattelin lisätä sen jälkeen kun olin saanut aamujunassa kahvini ryystettyä, mutta unohdin punan tyystin ja laukun pohjalla se pysytteli koko päivän.

Kuvien rajaus : Outo, koska maassa oli hirvee parvekevalojen jatkojohtoumpisolmu joka piti saada rajattua kuvista pois.

Poseeraus : Vasen käsi leukaluulla niinkuin olisin maailmanlopun viisaudenhammassäryissä.

plisse3

Huomenna perjantai, woop woop!


Saatat pitää myös näistä:

6 Responses to “eilisen asu”

 1. Avatar Heli sanoo:

  Asupostaus, josta tykkäsin oikeesti ja tätä ei oo tapahtunu moneen vuoteen!

 2. Avatar emzi sanoo:

  Ihana asu! <3

 3. Avatar Minttu sanoo:

  Vähän surullista et meikittömät, luonnolliset kasvot on jotain mistä pitäis viedä huomio pois, saati sit et sääret pitäis piilottaa, jos niitä ei oo sheivannu muutamaan päivään… Ymmärrän ettet ollu ihan tosissas, mut tuskinpa sulle ois toisaalta tullu mieleen kirjottaa tollasta ellet osin aattelis noin. Meiän yhteiskunnan naiskuva on rakentunu atm semmoseks et kasvojen odotetaan olevan meikattu (tai ne näyttää ”väsyneiltä”) ja about kaikki ihokarvat poistettu silmistä alaspäin, mut ehkä silti vois tarkastella omia asenteitaan ja ainakin mahdollisuuksien mukaan olla ite vahvistamatta kirjoituksissaan niitä.

  • ia ia sanoo:

   Joo oma ajatuksenkulku tämän keissin suhteen oli lähinnä se, että olin ekaa viikkoa uudessa duunipaikassa esimiehenä ja halusin olla siisti nyt edes ekan viikon ajan :D hetken päästä voi höllätä, haha. Mutta kiitos kommentista, oikeassa olet ja tärkeitä asioita!

Kommentoi