lauantai 28. syyskuu 2019

30-vuotissynttärit!

Kaupallinen yhteistyö: Koristeet My Dream Day, juomat Proud, Evergreen ja Hummingbird

bday13

Nyt ollaan oltu virallisesti viikon päivät kolmenkympin toisella puolen. Aika hurjaa.. Muistan nimittäin, että ekat synttärit joista koskaan blogiin mitään kirjoitin oli mun 18-vuotissynttärit :D 30 vuoden ikä ei yllätyksekseni ole aiheuttanut enää mitään sen suurempia ikäkriisejä, ehkä ennätin tekemään sen ”eiherranjumalamihintääaikaoikeinmeni”-surutyön jo pari vuotta sitten (jotenkin 28 tuntui paljon pahemmalta!). Ja toisaalta oon kans päättänyt, että ikä ei merkkaa loppujen lopuksi yhtään mitään, sitä on just sen ikäinen miksi itsensä tuntee (ja mun kämpän koristeiden perusteella se taitaa olla jotain viiden ja kymmenen ikävuoden väliltä).

bday2

bday3

Mietin ensin että olisin järjestänyt isommatkin juhlat, varannut tilat ja pelit ja pensselit ja kutsunut paikalle kaikki mahdolliset kaverit ja perheenjäsenet, mutta jos sen kaliiberin juhlia havahtuu suunnittelemaan 2 viikkoa ennen juhlapäivää, niin vapaana ei ole kyllä juhlatilan juhlatilaa.. Niinpä päädyin järjestämään pienimuotoisemmat n. 10 hengen juhlat kotona ja panostamaan koristeluihin ja diy-herkkuihin sen minkä suinkin vaan pystyin. Onnekseni koristeiden ja juomapuolen kanssa mua auttoi yhteistyökumppanit: Sain kuvissa näkyvät juhlakoristeet My Dream Daylta, sekä juomat Momentin Groupilta bloginäkyvyyttä vastaan, joten siinä mielessä tämä merkintä on kaupallinen yhteistyö.

bday6

bday14

bday5

Vaikka synttärijuhlille uhrasin ekat ajatukset jopa (lol) kahta viikkoa ennen h-hetkeä, niin tottakai kaikki käytännön ährääminen piti jättää viimeisille päiville.. Mietin ensin koristeiden tilaamista jostain ebaysta, mutta sieltä pakettia olisi saanut odottaa hyvällä mäihällä kuukauden päivät, joten valitsin koristeet kotimaiselta perheyritykseltä My Dream Day:lta, joka toimittaa paketin 1-2 arkipäivässä. Olisin kyllä tehnyt sieltä koristetilauksen vaikkei oltaisi yhteistyöhön päädyttykään, sen verran sydänsilmäemojeita heidän valikoima nimittäin aiheutti ja vieläpä kohtuullisilla hinnoilla.

bday7

bday10

bday11

Halusin keksiä juomapuolelle jotain erityistä, joten päädyin toteuttamaan Pinterestistä bongaamani mimosa-baarin! Laitoin tarjolle pari erityisen nättiä pulloa kuohuvaa (Proud Cuvée Brut, erittäin kuiva ranskalainen kuohuviini joka toimii juhlajuomana itsessään enemmän kuin mainiosti), ja kehotin yhdistämään siihen tuoremehua ja viimeistelemään hedelmillä. (Huomaa ledvaloketjulla ympäröity kirjaintaulu, poikaystävän taidonnäyte :D)

bday1

Sain myös juhlahumuun pari pulloa Evergreen Sauvignon Blanc-valkoviiniä, joka on pakattu pullopakkauksista ympäristöystävällisimpään eli PET-pulloon. Hauskaa, että sain osana lahjaa myös kuivan luomuvalkkarin :D

bday20

bday19

Nostettiin alkumaljat teemaväreihin sopivalla roséella (ihanan marjainen ja mausteinen Hummingbird Rosé Organic).

bday17

Valitsin juhliin pukukoodin ”what would Juulia wear?”, ja se osoittautui törkeän hauskaksi ideaksi! Olin yllättynyt miten paljon jengi oli panostanut: Oli itse tuunattuja paljettipallopaitoja, space bunseja, henkselimekkoja, kukkaprinttiä, pilkkuja, tupsukorviksia ja jopa oma kestopilli (mä otan usein illanviettoon mukaan oman pillin etten sotke huulipuniani :D). Lupasin palkita parhaan asun, joten jokainen sai äänestää mielestään parasta asua minkä lisäksi mä annoin omat pisteeni.

bday21

bday29

bday61

bday46

bday48
bday39

bday32

bday15
Olipahan aivan törkeän hauska päivä ja ilta! <3 Tosin konfettitykistä ammuttuja paljetteja löytynee sohvan välistä vielä seuraavillakin synttäreillä..
bday22


Saatat pitää myös näistä:

26 Responses to “30-vuotissynttärit!”

 1. Avatar Maija sanoo:

  Kivat koristeet ja juomat sun synttäreillä! Kaikilla näytti olevan mukavaa! :)

  • ia ia sanoo:

   Mäkin olin ihan innoissani kaikesta, pitäis panostaa juhliin useamminkin :D kiitos kun kommentoit!

 2. Avatar hannnavuo sanoo:

  Ihanan näköiset ja oloiset synttärit! Onnea!

 3. Avatar lusene sanoo:

  Ihanan oloiset juhlat <3 Haluan ehkä toteuttaa tuon mimosabaari-idean joskus joissakin omissa kemuissa.

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Joo suosittelen, super helppo toteuttaa ja helposti saa näyttävännäköistä mitä enemmän hedelmiä vaan jaksaa pilkkoa :D

 4. Avatar emz sanoo:

  Voi että ihanat juhlat teillä ollu :) Ja tosi kiva idea toi Mimosa baari :)

 5. Avatar ida ihana sanoo:

  Toi mekko sopii sulle ihan tosi hyvin!:) Muutenkin tästä postauksesta tuli hyvä mieli :) Isot onnittelut vielä, 30v on hyvä ikä
  terveisin Ida 31v ;)
  Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! Kannatti mennä vielä viidenteen vaatekauppaan kun neljästä ekasta ei löytynyt mitään kivaa :D hoho, täydellisessä iässä ollaan kuule molemmat!

 6. Avatar nasse sanoo:

  Onnea! Omat kolmekymppiset häämöttää vuoden päässä, pitäisi varmaan alkaa ajatustasolla jo aktivoitumaan jos isoja bileitä meinaa…

  Ihan huikea tuo pukeutumisteema! Näyttäisi menneen ihan nappiin. Ekan kuvan kohdalla ihmettelinkin jo, miten voi ollakin noin yhteneväiset stailit kaikilla :D

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! Joo mä veikkaan että et voi olla liian ajoissa, ja mitä vähemmän jää vikoille päiville niin sitä vähemmän stressiä ja enemmän tunteja yöuniin :D haha ei todellakaan oo yhteneväisiä tyylejä meillä, siks oli niin hauska nähdä yhtäkkiä niin monta settiä jotka olisin voinut pukea itsekin :D

   • Avatar nasse sanoo:

    Kolmekymppisiä googlaillessa pakko nyt tulla kertomaan, että varasin juhlatilan (vuokramökin) näin sopivasti neljä kuukautta ennen h-hetkeä… :D tämä koronatilanne kyllä hieman mutkisti suunnitelmia, sillä mulla oli toiveena oikein tyylikkäät cityjuhlat sviitissä, mutta ehkä tää mökkimeininki on kuitenkin enemmän mua :D

    • ia ia sanoo:

     Jaiks, pahaan aikaan osui kolmekymppiset! Toivottavasti saat olosuhteista huolimatta ihanat juhlat, mökki kuulostaa just hyvältä vaihtoehdolta 🤗

 7. Avatar JS sanoo:

  hei mahtava toi pukeutumisteema! :D

 8. Avatar Olppa sanoo:

  Ihanan näköistä :) Ja paljon onnea! :)

 9. Avatar ninni sanoo:

  Vau! Aivan upeasti laitettu kaikki tarjoilut, koristeet ja tietysti juhla-asut! Kiinnitin huomion myös upeaan makrameen. mistä olet sen hankkinut vai oletko tehnyt itse? :)

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! Se on itseasiassa entisen työkaverini tekemä, niin upea että tekis mieli saada noita asuntoon vaan lisää ja lisää :D

 10. Avatar Jenska sanoo:

  Heippa!

  Mistä tuo sinun ihana mekko on peräisin? :)

 11. Avatar Saara sanoo:

  Täältäkin pointsit pukukoodille, ihan mahtava idea! Ja hyvin olivat vieraat panostaneet tähän.

 12. Avatar inja sanoo:

  Aivan mahtava pukukoodi-idea. Aion ottaa käyttöön, kun omat kolmikymppiset juhlitaan reilu vuoden päästä. :D Mulla on joskus ollut myös tuo mimosabaari ja se toimi tosi hyvin. Lisäksi näyttää ihanalta! :)

  Paljon onnea vielä sulle näin jälkijunassa! Muistan sun 18-v synttäripostauksenkin! :D

  • ia ia sanoo:

   Ole hyvä, ota vaan :D Joo mimosabaari oli kyllä kivaa vaihtelua (vaikka perusbooli sen lisäksi löytyikin)! Kiitos paljon :) haha apua, et voi muistaa?! :D

Kommentoi