keskiviikko 02. lokakuun 2019

Bullet Journal: lokakuun layout 2019

Bullet journal update alert! Syyskuu ehti livahtamaan sormien välistä, enkä tehnyt bujoon kuin pari hassua viikkoaukeamaa. Koko kuukausi kun starttasi kesälomareissuviikolla ja jatkui parin viikon synttäripanikoinnilla.. Ei hirveesti journaloitu. Mutta nyt lokakuussa palasin takaisin ruotuun, ja vihdoin oli sopiva aika ripotella sivut täyteen ankeita sadepilviä jotka on roikkuneet teemaideasivulla jo vuoden alusta asti.

lokabujo1

lokabujo2

lokabujo3

lokabujo4

Käytin Zebran liilaa ja sateensinistä mildlineriä, Signon valkoista geelikynää sekä jotain perus 0.3 -huopakärkikynää. Oon hävittänyt mun Zebran vaaleanharmaan mildlinerin.. Mutta onneksi Crayolan Supertipseistä löytyi korvaaja. Kattokaa ny kun puhun kynistä kuin askartelukerhon toimikunnan johtaja..

lokabujo5
lokabujo6

lokabujo8

Sain muuten edelliseltä työpaikalta lähtiessäni läksärilahjaksi lahjakortin Akateemiseen Kirjakauppaan (paras lahja ikinä!), ja ajattelin tuhlata sen ensi vuoden bujoon. Pakko varmaan hypätä Leuchtturm-kelkasta pois kun en jaksa yhtään enää kattella tuota ghostaamista.. Mutta mikä vihko tilalle (joka löytyisi mieluusti Akateemisen valikoimista)? Kertokaa oi kanssabujoilijat!

lokabujo7


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “Bullet Journal: lokakuun layout 2019”

 1. Heli sanoo:

  Superkivat pilvet ja värit!

 2. Jjj sanoo:

  Mitä oh ghostaus?

  • ia sanoo:

   Se on sitä kun paperista kuultaa läpi toiselle puolelle kaikki mitä oot piirtänyt :D

 3. Nimetön sanoo:

  Tigeristä ostin 4 € bullet journalin eivätkä perus stabilot näy läpi. Se on siis sellainen kirja jossa on sivuilla pisteitä jne ihan perus bujo.

 4. emzi sanoo:

  On kyllä ihanan näköinen :D

Kommentoi