sunnuntai 06. lokakuu 2019

Epäonnea

Näissä kuvissa olin innoissani uusista alepöksyistäni (&Other Stories, tuntuma kuin pyjamapökät ja cropped-mitan ansiosta tappijaloille juuri sopiva mittaiset!), ja autuaan tietämätön siitä, että kohta ketuttaa ja rankasti.

giantpants1

Onnistuin nimittäin kaatamaan tonkallisen vettä läppärini päälle. Se meni kuin hidastetusta filmistä: Olin kurottamassa pöydältä kynää, ja käsivarteni kaappasi mukanaan täyden kurkkupurkillisen vettä, joka lähti kallistumaan suoraan näppäimistön päälle. Taustalla alkoi kuulua O Fortuna, kun nesteet läikähti komeassa kaaressa pitkin pöytää laskeutuen tietokoneen päälle, ja mä aloin riuhtoa johtoja, muistikorttia ja ulkoista kovalevyä irti koneesta mielipuolisella voimalla hiukset puolelta toiselle edelleen hidastetun filmin lailla heittelehtien. Vuorokauden mittaisesta ylöalaisin kuivattelusta huolimatta kone on entinen. Tarttis varmaan ilmoitella vakuutusyhtiöön..

giantpants3

Nyt sitten koitan neppailla tätä tekstiä puhelimella ja paljon pidempään novelliin ei hermot meinaa riittää. Listaan loppuun vielä muutama kivan asian ettei tää nyt ihan valittamiseksi mene: 1. Mun uus työpaikka on best, 2. Mennään tänään katsomaan the Joker ja oon super innoissani, 3. Ens viikolla alkaa Tempparit. Ainiin, vai saaks sitä myöntää ääneen..

giantpants4
Rentoa sunnuntaita!
giantpants2


Saatat pitää myös näistä:

12 Responses to “Epäonnea”

 1. Avatar Tii sanoo:

  Saa sannoo!Tempparit woopwoop! :D
  Ja kivat pöksyt hei!

 2. Avatar Laura sanoo:

  No onpas sulla päheet pökät! (Kuulostipa tätimäiseltä) Mut oikeesti ihan mahtavat housut, jotenkin leveät lahkeet on ruvennut kiinnostamaan vaikka aiemmin en olisi niitä pukenut ikinä!!

  • ia ia sanoo:

   Haha, tätimeininki on välillä ihan ok :D kiitos! Joo nämä kiehtoi lähinnä tuon pehmeydensä puolesta, leveät lahkeet tuli bonuksena. Mutta ei tarvii olla noiden kanssa kovin kummoinen yläosa jotta asu näyttää kivalta ^_^

 3. Avatar Alina sanoo:

  Voihan räkä! Onneksi osaat silti kaivaa positiivisia ajatuksia, vaikka noin inhasti koneelle kävi. Tärkeä taito elämässä, joka tarjoilee ajoittain tuulettimeen osuvaa paskaa. Tervaskanto-tutkimuksessa positiivinen elämänasenne on muuten yhdistetty pitkään elinikään!

 4. Avatar Sanna sanoo:

  Ihana asu ja oot tosi söpö ☺️

 5. Avatar ida ihana sanoo:

  Voi ei, ikävä kuulla :( Ihanat kuvat sait kuitenkin napisttua ennen onnettomuutta <3 Meillä on muuten olkkarissa toi sama peikonlehti-juliste!
  Mukavaa viikkoa kaikesta huolimatta,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 6. Avatar emzi sanoo:

  Mä menisin ihan paniikkiin jos noin ikinä kävis mun koneelle. hyi.

Kommentoi