torstai 10. lokakuu 2019

syyskuulumisia, system error -edition

okei, tilanne on edelleen semi-sos. kuin ihmeen kaupalla sainkin taisteltua hörppyä ottaneen koneeni päälle, mutta se sammuu 10 minuutin välein, ei toimi ollenkaan ilman virtajohtoa ja suuria kirjaimia ei voi käyttää, koska caps lockin alta paljastuu kaikea kummaa kuten º◊Ü∫∏˝Œ√ˆº∫fl∆º∫¬«“”„·Ç≠⁄· “ no mut hei, tää on päällä¡ {niin, ja huutomerkki on väärinpäin. eikä normaalit kaarisulutkaan toimi..} katsotaan, montako kuvaa saan ladattua tähän ennen kuin simahtaa.

syksyi2

omenat, jotka saivat haikailemaan omenakaurapaistoksen perään. vaniljajäätelöllä¡

syksyi4

kellot, jotka on jo kerätty ympäri taloutta samaan minigrip-pussiin valmiina yhteiselle matkalleen kohti kultasepän liikettä. any day now..

syksyi3

naapuripaikkakunnalla vieraillessa bongattu syysasun päälle vaihtanut puu, joka sai mut havahtumaan siihen, että en tosiaankaan asu enää kainuusta karkaamisen jäljiltä luonnon keskellä. en mä ole huomannut ruskaa täällä kaupungissa oikeastaan ollenkaan¡

syksyi5

joker-leffa, joka oli heittämällä paras tänä vuonna näkemäni leffa. ahdisti, kauhistutti ja välillä kai naurattikin, vahva suositus¡

syksyi1

syyssäässä kävely, minkä jälkeen tajusin että tarttee tosissaan kaivaa nyt jostain kellarikomeron perävasemmalta huivit ja hanskat käyttöön. {suloinen syyssolmupanta saatu glitteriltä}

syksyi6

taivaalta bongattu muuttolintuparvi. miten ne osaakin edetä noin synkronisoidustimiten ne päättää, että kuka saa olla keulassa? entä onko niillä joku varakeulamies joka lentää esimerkiksi heti toisena? niin paljon kysymyksiä¡

nonni, kolme kertaa se sammui ennen kuin ehdin tänne asti. mä lupaan niellä tappioni ihan pian ja marssia ostamaan uuden koneen. vähän vaan kirvelee, kun vakuutus ei korvaa lanttiakaan, 5 vuotta vanha kone kun on muka sen verran vanhus.. eihän ole, ikärasismia¡ ihanaa viikonloppua. mä suuntaan huomenna mökille hermolomalle tästä kaikesta elektroniikkasolmusta..


Saatat pitää myös näistä:

18 Responses to “syyskuulumisia, system error -edition”

 1. Avatar Ciara sanoo:

  Niillä linnuillahan muuten ymmärtääkseni ON sellainen varajohtaja, että kun ensimmäinen väsyy niin toinen siirtyy keulille. Siinä yhteydessä ehkä muutenkin tuo mudostelma synkkaa uusiksi…?

  Kaunista syksyn jatkoa!

  • ia ia sanoo:

   Niinkö? No mut sehän on vaan järkevää! Pitää ehkä vähän googlailla tätä lisää koska alkoi kiinnostaa :DD

  • Avatar Sanjana sanoo:

   Just näin! Ne vaihtaa aina keulalla olijaa, kun se on raskain paikka :) Fiksu systeemi.

   • ia ia sanoo:

    No onhan se nyt järkevää! Ehkä vähän tyhmä olo kun tuli yllätyksenä että linnut on niin fiksuja :,D

 2. Avatar riikka sanoo:

  ne vaihtelee, kukin mun käsittääkseni vuorollaan auran kärjessä, sit kun väsyy saa mennä hännille jne.

 3. Avatar Maija sanoo:

  Kauniita kuvia! Kauraomanapaistosta on tullut tehtyä pariin otteeseen, nam! Mukavaa viikonloppua!

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Joo munkin pitäis korkata kaurapaistoskausi tälle syksylle :D kiitos, toivottavasti sullakin oli kiva viikonloppu!

 4. Avatar Viivi sanoo:

  Voin lämpimästi suositella käytetyn yrityskoneen hankkimista esim Taitonetistä (https://taitonetti.fi/). Saa taatusti paremman kuin kaupasta samaan hintaan ostettu ”karvalakkiläppäri”! Mul on nyt käytössä kolmas käytettynä ostettu yritysläppäri (2 vuotta vanhana mulle, maksoin n 300€, uutena maksanu n 1700€). Kaksi edellistä pelitti hyvin noin 8 vuotta kumpikin opiskelu- ja työkäytössä.

  • ia ia sanoo:

   Ai vitsit, tähän pitää kyllä tutustua! Koska haluan ristiriitaisesti tehokkaan pelin enkå raaskis maksaa siitä puoltatoista tonnia.. :D kiitti vinkistä!

 5. Avatar Kisu sanoo:

  Tää oli huikee, nauratti :D En toki naura sun epäonnelle koneen suhteen, mutta kiitän sua tästä illan errorisesta piristyksestä¡

  • ia ia sanoo:

   Haha, kiva jos huvitti :DD hetken verran mietin että fiksaanko puhelimella virheet kuntoon mutta kyllähän tästä nyt ymmärtää vaikka huutomerkit väärin päin olisikin 😄

 6. Avatar Emmi sanoo:

  Aah, tulee mieleen edellinen kannettavani, jota käytin pitkään senkin jälkeen, kun suuri osa kirjaimista lakkasi toimimasta. Näytölle sai avattua erillisen näppäimistön mistä hiirellä pystyi klikkailemaan lauseeseen ne puuttuvat kirjaimet… Kesti joka kerta ehkä noin viikon kirjoittaa yhtään mitään. Mutta olisihan se nyt ollut raskaampaa maksaa oikein rahaa siitä uudesta koneesta :D

  • ia ia sanoo:

   Haha en kestä :DD Siis arvaa!! Kone alkoikin maagisesti pysymään hereillä, ja tajusin, että oikeanpuoleinen shift-näppäin toimii normaalisti!! Mä ajattelin nyt opetella vaan käyttämään oikeanpuoleista shiftiä ja unohtaa hetkeksi sen uuden koneen hankinnan :D

 7. Avatar Emmi sanoo:

  No niin, ihan hyvä se vielä on. Kestävän kehityksen nimissä :D

 8. Avatar Johanna sanoo:

  Moi Juulia, mä harvakseltaan käyn aina lukemassa sun blogia, nyt piti ihan kommentoida vaikka vanha julkasu onkin :)

  Joku, jota en muista, kerto tänä syksynä noista muuttolinnuista, ja miten ne just kaakattaa ihan hillittömästi lentäessään. Tän tyypin teoria tai tieto oli, että kaikki muut tsemppaa sitä keulatyyppiä, että jaksaa jaksaa, ja sitten kun ei enää jaksa niin saa jättäytyä hännille lepäilemään. Ja taas seuraavalle kunnon kannustushuudot. Monestihan eläimet käyttäytyy paljon järkevämmin tai johdonmukasemmin kuin ihmiset :)

  Sulosta joulun ootusta sulle :)

  T. Johanna 3C :D <3

Kommentoi