lauantai 19. lokakuun 2019

aistihaaste

Tää ois tämmönen juttu kuin aistihaaste, eli kerron jokaisesta aistista just nyt jonkin tuntemuksen. (Eli otin eilen pari kuvaa naamastani jotka halusin julkaista, mutta mulla ei ole kuvista muuta kerrottavaa kuin että korvikset sopi kivasti paitaan ja poseraan käsi naamalla koska mun leuassa on kauhee finni. Niin enhän mä nyt sitä voi kirjottaa.)

details2

Kuulo – Kuulen kun telkkarissa pauhaa joku Netflixin DC-Comicsin sarja ja poikaystävän rouskutus kun se kuorii ja syö auringonkukan siemeniä sohvalla.

Haju – Tulin äsken kylppäristä, jossa tuoksui hetki sitten lämmitetty sauna, eli kosteat ja lämpimät puiset lauteet.

Näkö – Näen edessäni pöydällä pinon Nyt-liitteitä ja lehtileikkeitä, jotka mun täti pakkasi mulle mukaan kun kävin kyläilemässä siellä pari päivää sitten ja joita lueskelin aiemmin tänään läpi. Se on kyllä jo perinne, poistun sieltä aina lehti- ja leikepinon kanssa! Tällä kertaa pinossa oli mm. Antti Holman haastattelu, ohje fetatsatsikiin ja juttu mun vanhasta taloyhtiöstä.

Tunto –  Tunnen mun rutikuivat kynsinauhat ja hiplustan niitä koko ajan sormenpäillä. Pitäis muistaa taas alkaa käyttämään käsirasvaa öisin.. Muulloin en osaa sitä oikein käyttää, koska aina välittömästi sen jälkeen kun oon rasvannut käteni mulla tulee tarve esimerkiksi aukoa talouden kaikki kaapinovet ja jättää rasvaisia sormenjälkiä joka paikkaan. Ei vaan kykene olla paikoillaan sitä viittä minuuttia mikä käsirasvan imeytymiseen menisi.

Maku – Nyt en maista mitään, mutta kohta tungen leipäläpeni täyteen reissaria. Vois keittää siis vähän iltateetä ja paahtaa sen kaveriksi pari ruisleipäpalasta, päälle voita, juustoa ja silmusalaattia.

details2

Ihanaa viikonloppua!


Saatat pitää myös näistä:

6 Responses to “aistihaaste”

 1. Avatar Tiia sanoo:

  Moi, palaan aina seuraamaan tauon jälkeen muistaessa blogisi olemassaolon. Tulee sellainen kodikas konstailematon fiilis, kun juttujasi lukee. :)

  Simppelin kivat korvikset, mistä moiset?

  Kirpeän ihanaa syssynjatkoa!

  • ia ia sanoo:

   Vitsit miten kiva kuulla, kiitos! :) tulipa hyvä mieli! Korvikset on &Other Storiesilta. Sitä samaa sinnekin 🍂🍂

 2. Avatar Kisu sanoo:

  Hei, mun äitikin aina säästää mulle kasakaupalla lehtileikkeitä! Nyt ne ovat kyllä radikaalisti vähentyneet, kun äiti siirtyi sähköiseen hesariin :D

 3. Avatar Heli sanoo:

  Tää oli söpö postaus <3

Kommentoi