keskiviikko 23. lokakuun 2019

duunilooks

Mä en nyt tiedä onko blogimaailma valmis vielä tälle renesanssille. Eli tuhnuisen peilin kautta otetuille asukuville.  Ainoana erona se että päätä ei ole leikattu pois (laatukin on itseasiassa aika sama, otit sitten 2009 kuvan sillä iskän digipokkarilla tai 2019 puhelimen kameralla jonka takakameran unohdit putsata). No mut pistetääns nyt silti kolme peiliasukuvaa tulille, olitte siihen valmiit tai ette!

duunilooks2

Mä oon puhunut ennenkin siitä, että itse en oikein osaa ammentaa inspiraatiota lavastetuista asuista, joiden pääasia on lähinnä stailatata kampanjatuotteita, eikä niissä vaateparsissa oikeasti olla kuin se kuvaushetki (ja usein laukusta käydään vaihtamassa toinen setti päälle uusia kuvia varten). Mä haluan nähdä asuja jotka joku on oikeasti valinnut omasta vaatekaapista päälle aamulla ja joissa on kulutettu se päivä, aamusta iltaan.

duunilooks3

Tosin ehkä tällä vuosikymmenellä nyt olis voinut ottaa hyötyä irti tekniikan kehitysaskeleista ja kuvata ne asut edes sillä oikealla kameralla.. No mutku oli vaan niin hirveen näppärä ottaa ne kuvat puhelimella ruokkiksella työpaikan pukuhuoneessa samalla kun sun eväskeitto lämpiää mikrossa.

idduunilooks1

Joten tässä kolme asua viime viikolta! Tämän hetken jumitusvaatekappaleita on yhä edelleen nuo &Other Storiesin alepyjamahousut, sekä pari vuotta vanhat H&M:n pliseeratut hameet. Ostin samaa mallia aikoinaan kahdessa eri värissä, ja ne sattui olemaan jotain maagisen hyvää matskua kun ne ei osoita vieläkään mitään kulumisen merkkejä.

No mut, ens kerralla lupaan ottaa kuvat kameralla. Tai sit putsata tuon peilin.


Saatat pitää myös näistä:

20 Responses to “duunilooks”

 1. hannavuo sanoo:

  Ihanat asut! Varsinkin noi sun jumituspöksyt ja toi ekan kuvan paita. Mistä paita muuten on? :)

 2. nipsuu sanoo:

  Oon niin samaa mieltä aiheesta! Eli tämmöset on just hyviä, ja satakertaa inspiroivampia kuin ne liukuhihnalla kuvatut epäluonnolliset (”tässä mä kävelen keskellä tietä kahvikuppi kädessä”) feikkiasut.

  • ia sanoo:

   Kiva kuulla että tykkäät :) vaikka ei käy kieltäminen, onhan ne kahvikuppi kädessä kävelykuvat usein vaan ihan pirun hienoja :D

 3. Tii sanoo:

  Henkilökohtaisesti mua ei haittaa puhelimella kuvatut jutut.Selaan kaikkia blogeja pääasiassa kännykällä niin sille näytölle näidenkin sun kuvien laatu on aivan riittävä :)
  Ja samaa mieltä olen sun kanssa et on paljon mielekkäämpää kun asut on oikeesti ollu käytössä.

  • ia sanoo:

   Totta, miten se aina unohtuukin että varmaan valtaosa lukee blogeja pääsääntöisesti puhelimella :D

 4. Maija sanoo:

  Kivoja kuvia ja nätti toi vaalea hame :)

 5. Anonyymi sanoo:

  Älä ota kameralla xD Puhelin kuvissa on jotain aidompaa :)

 6. Ano sanoo:

  Siis, itse tykkäisin paljon enemmän siitä vanhasta, kotikutoisesta tyylistä. :D Niin blogeissa kuin videoissakin. Niin kuvien kuin asujenkin suhteen, tuntuu, että joskus 5-10 vuotta sitten blogit oli paljon inspiroivampia, koska bloggaajat olivat paljon kekseliäämpiä hyödyntämään sitä, mitä jo omistivat.

  Ehkä tässäkin tosin aika vaan kultaa muistot. :D Nostalgia on aina kamalan tehokasta tavaraa.

  • ia sanoo:

   oon kyllä samaa mieltä mutta aika voi tosiaan kullata muistot :D mutta harvemmin kyllä enää niitä samoja vaatekappaleita bongaa useammista postauksista!

 7. N sanoo:

  Mustakin on lukijana kiva nähdä ihmisten oikeita asuja! Jos tietää niiden olevan lavastettuja, niin tuntuu hassulta hakea niistä inspistä…

  Mistä muuten toi tokan kuvan kelta-musta-valkonen paita on?

  • ia sanoo:

   Hauska kuulla että joku muukin on tätä mieltä :) se on pari vuotta sitten Monkista hankittu!

 8. Nimetön sanoo:

  Alin asu on ihana! Vaatteiden mallit ja värit sopivat yhteen.

 9. Annu sanoo:

  Näyttää tuo hameenhelma pidentyneen sitten edellisen vuosikymmenen. Pliseeratut hameet ovat vaa niin mukavia. Pari viikkoa sitten uskaltauduin hameessa töihin pitkästä aikaa. Midimitta (koska välillä ihmeellisiä liikesarjoja), taskut (koska avaimet ja puhelin), joustava vyötärö (koska lounas😀). Suunnitelmissa on myös ottaa kansallispuvun osat käyttöön tuunaamunperinne -hengessä. Se villakangashame sukkisten kera on melkoinen lämmönlähde myös pakkasilla.

  • ia sanoo:

   Haha joo, hameen helman pidentymisen syy varmaankin kombinaatiossa trendit muuttuu sekä mä vanhenen :D Midimitta on kyllä käytännöllisyydensäkin vuoksi hyvä valinta, ja kaikki taskulliset asiat on aina plussaa! Tuu hei raportomaan mikäli päädyt ottamaan kansallispuvun hameen käyttöön, se olis jo todellista kierrätyshenkeä ^_^

 10. Emma sanoo:

  Noi pökät on makeet :D

Kommentoi