maanantai 28. lokakuun 2019

6 (!?!) kauppareissua vaatinut hittipasta

Kauppareissu nro 1. Hmm, pitäiskö kokeilla sitä ainakin kolmessa eri ig-storyssa näkynyttä hittipastaa? Terveelliseltä se ei vaikuta, mutta sitäkin herkullisemmalta, ja helpoksikin sitä näköjään kehutaan. Saavun lähikauppaan 20.15 vain huomatakseni, että kauppa suljetaan poikkeuksellisesti juuri tänä kyseisenä satunnaisena arki-iltana klo 20 uusien kalustehankintojen vuoksi (?!). Jahas, ei sitten.

Kauppareissu nro 2. Jatkan toiseen lähellä sijaitsevaan kauppaan. No eihän siellä tietenkään ole juuri niitä tietynmerkkisiä ravioleita joita resepti vaatii.  Ja herra varjele että mä lähtisin jotain reseptiä muuntelemaan?! Sitä kuule mausteetkin mitataan gramman tarkkuudella ja asia on aivan eri onko se sun feta nyt pirkkaa vai rainbowta! No okei, en mä ehkä niin fanaattinen reseptinynny ole (tosin ei se kovin kaukanakaan ole..), joten rohkenen lähteä etsimään korvaavia ravioleja väärän ketjun kauppaan. Eli seuraa..

Kauppareissu nro 3. No ei ole kun jollain kanttarelleilla täytettyjä ravioleita, jotka menee nyt aivan liian länteen siitä alkuperäisestä reseptistä, joten luovutan.

asdf1

Kauppareissu nro 4. Tämä suoritetaan n. viikon kuluttua aikaisemmista kolmesta epäonnistuneesta kauppareissusta. Piipahdan kotimatkalla marketissa. Tihrustan kaupan kylmähyllyt läpi kolmeen kertaan, ei ravioleja. No, kasaan koriin kuitenkin sitten ne muut ruokaan tarvittavat aineet ja suuntaan kassalle. Tuotteiden skannaamisen jälkeen tajuan, että lompakko on kotona. Aivan kuten se oli jo aamulla kun matkustin töihin ja jännitin koko matkan että tuleeko tarkastajat kun matkakortti oli lompakossa, ja aivan kuten se oli lounastauolla, kun jouduin lainaamaan työkaverilta käteistä eväisiin. Miten taas meni noin niinkuin omasta mielestä.. Teen käänteisen kierroksen kaupan läpi ja palautan kaiken takaisin hyllyilleen.

Kauppareissu nro 5. Noniin, kotoa ollaan haettu lompakko ja se ekan kauppareissuyrityksen markettikin on auki. Mutta. Siellä. Ei. Ole. Niitä. Ravioleja.

Kauppareissu nro 6. Ei jumalauta auta muu kuin ottaa polkupyörä alle ja sykkiä lähimpään super mega giga markettiin, joita vihaan, koska en löydä niistä ikinä mitään. Niissä vihanneksetkin on jaoteltu johonkin kolmeen eri hyllykokonaisuuteen kun on lähi ja kauko ja luomu ja kauppias Keimon valinta -tärppihylly, ja mä haluaisin vaan ihan tavallisen valkosipulin?! No, löytyy raviolit (piti kysyä kauppiaalta kun hortoilin hiki selkää pitkin valuen jossain ”makuja kaakkois-kyprokselta”-hyllyvälissä) , ja löytyy lopulta kaikki muukin ruokaan tarvittava.

asdf2

Ja sitten oon kotona, ja saan vihdoin valmistettua sen hiton hittipastan. No onhan se ihan hemmetin hyvää, mutta ens kerralla teen kyllä makaronilaatikkoa.


Saatat pitää myös näistä:

22 Responses to “6 (!?!) kauppareissua vaatinut hittipasta”

 1. Avatar Sanjana sanoo:

  Reseptiä tähän maagiseen hittipastaan! 😁

 2. Avatar ida ihana sanoo:

  Ihania kuvia sinusta, toi paita sopii sulle tosi hyvin <3 Postaus sai myös taas hyvälle tuulelle, kiitos!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 3. Avatar Janita sanoo:

  Niin tiedän ton tunteen kun super mega giga marketista ei löydä mitään :D Jos tuo kyseinen kauppa sattuu kuulumaa s-ryhmän ketjuuun niin kannattaa ladata puhelimeen foodie – sieltä näkee tuotteen hyllyvälin/sijainnin kaupassa ja tarpeen vaatiessa vielä kartankin :D Välttänyt monet tuskailut sillä, en tiedä onko k-kaupalle samanmoista sovellusta.

  • ia ia sanoo:

   No kun se oli just k-ketjun kauppa :D Mutta en ole koskaan tuosta foodiestakaan kuullut, pitääpä ehdottomasti testata ens kerralla kun eksyn (kirjaimellisesti :D) s-ketjun kauppaan!

 4. Avatar Saana sanoo:

  Nyt on kyllä pakko saada tietää, mikä tämä hittipasta on!

 5. Avatar hannavuo sanoo:

  Aivan ihana tyyli sulla taas! Mutta hei mikä tää mysteeripasta oikein oli? Oon elänyt taas tynnyrissä…

 6. Avatar Salkko sanoo:

  Vau, näytätpä hyvältä näissä kuvissa! Kauppias Keimon valinta sai pyrskähtelemään, toi on niin totta :-D Edelliseen postaukseen viitaten, mustakin on kiva nähdä bloggaajan päällä samoja ”vanhoja” vaatteita yhdisteltynä eri tavoin sen sijaan, että kaikki on sitä uusinta uutta ja lempparia tasan sen käynnissä olevan sesongin ajan.

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitoksia! Joo sitä saa aina itekin jotain kiksejä kun onnistuu yhdistämään jonkin vanhan vaatekappaleen uudella tavalla :D

 7. Avatar Nina H. sanoo:

  Nämä sinun postaukset ovat kyllä niin hauskoja!!! Kovan homman takana sinun raviolit. Onneksi oli hyvää!@

  • ia ia sanoo:

   Haha, ihana kuulla että viihdytti! Se tästä olis puuttunut että kaiken tuon vaivannäön jälkeen se ei oliskaan ollut hyvää :D

 8. Avatar jtta sanoo:

  Foodie ja K-ruoka -sovellukset best, pelastaa monet kauppareissut <3

 9. Avatar Nimetön sanoo:

  Voi Juulia oot nii mainio, minulla on ollu niin paha mieli tännää ja sitten eksyin lukkeen tämän postauksen ja sait minut tyrskähtämään ääneen ku nauratti Kaakkois-Kypros! Ihan samat fiilikset jättimarketeista t. vastikään tunnin kauramaitoa semmosesta ettiny. Ku ei löydy nii ei löydy! Muttajoo kiitos<3 Mukavaa viikkoa ja parempaa onnea ens kauppamatkoille!

  • ia ia sanoo:

   Voi että, piristit minunki päivää tällä kommentilla! <3 Niin kiva kuulla että sain sulle paremman mielen :) Joo kauramaito on kans erittäin helposti hukkuva tuote, ja kananmunat?! Parempaa viikkoa ja kirpeetä jatkosyksyä sinne!

 10. Avatar Olppa sanoo:

  Hahaha, ei vitsit.. :D Ymmärrän, että varmasti tilanteessa ärsytti, mutta yleensä sellaisista tilanteista tulee lopulta hyvä tarina. :D

  Mikäs se hittiresepti sitten on? Mulla mennyt ohi… :)

  • ia ia sanoo:

   Joo, se hyvä tästä sentään sen onnistuneen iltaruuan jäleen onneksi seurasi :D Linkkasin sen tuohon ylimpään kommenttiin!

 11. Avatar Marjaana sanoo:

  Ihanan kiva ja arkinen postaus! Oon itkeskelly tänää omille jutuille koko illan niin tää postaus sai jopa nauramaan :) Jotai kananmunii mä oon jopa ettiny pienessäki kaupassa vaikka kuinka kauan 😀

  • ia ia sanoo:

   Voi että, ihana jos onnistuin ilahduttamaan! Ja tuntuu maailman tyhmimmältä kun sun kommentti on ollu täällä yli viikon ilman vastausta, anteeksi :( Toivottavasti sulla on ollut enemmän naurupäiviä kuin itkupäiviä tällä välillä :) <3

Kommentoi