tiistai 05. marraskuun 2019

kalenterimerkintöjä lokakuulta

Kuten oon jossain bujoilua käsittelevässä postauksessa kertonutkin, niin mulla on tapana printtailla kalenterin sivujen väliin satunnaisia puhelimella otettuja kuvia ja näin ollen tehdä kalenterista pientä visuaalista päiväkirjaa. Ei ne kuvat useasti ole edes mitään perus perjantaipullaotoksia kummempia, mutta pikkukuvien printtailu ja journalin selailu on yksiä lempiharrastuksiani: Ihana selata viikkoja taaksepäin ja muistaa kuvien kautta kivoja arkihetkiä.

Ajattelin vaihtelun vuoksi printtiversioiden sijaan lyödä muutamat kalenterikuvat kalenterimerkintöineen blogiin :) Joten tässäpä pari hetkeä lokakuulta. Ja okei yks marraskuulta.

pola1

19.10. Valokarnevaali

Tämä on kalenterissa vuosi toisensa jälkeen, vaikka joka kerta siellä lintsillä on ne samat valot siellä samassa maailmanpyörässä ja ne samat ihmislaumat ottamassa niitä samoja hohtohattaraselfieitä, niin onhan se värivalojen seassa vaeltelu aina yhtä tervetullutta valoterapiaa. Plussaa ylihintaisesta nutellavohvelista.

1572867841867

24.10. Skam @Vantaan kulttuuritalo

Ostettiin muutaman kaverin kanssa hullareilta liput Vantaan Kulttuuritalolla pyörivään Skamin teatteriversioon ihan nostalgiasyistä, kun silloin pari vuotta sitten tuli kyseinen sarja aika antaumuksella ahmittua. Vaikka teatteriversio olikin ehkä vähän nuoremmalle yleisölle suunnattu (no öö niin oli se sarjakin.. :D), niin siitä huolimatta esitys oli varsin viihdyttävä!

1572867911416

25.10. Etsi asu töiden jälkeen!!

Juu, eli halloween-asu tietty. Päätettiin järjestää meillä pienimuotoiset halloween-juhlat, ja kun aloin kuulla että yhdellä jos toisellakin kutsutulla oli jo asu mietittynä, niin iski pieni paniikki: Vaikka lätkäisin kutsuun puolitosissani pukupakon, niin tuo oma osuus meinas jäädä sitten hoitamatta. Ai että sitä tuskaa kun tungeksin sateisena iltapäivänä puolen Helsingin kanssa Punanaamioissa ja Juhlamaailmoissa (käytettyäni toki ensin edellisen yön puhelimen näyttöä silmät kiiluen skrollaten kun koitin etsiä inspiraatiota – sitä kuitenkaan löytämättä). Selasin puolenkymmentä asukansiota ja pläräsin hassuja hattuja, irtoviiksiä ja ties mitä kokovartalosukkia, ennen kuin käsiin tarttui alekorissa pyörinyt musta sädekehä ja päätin olla kuoleman enkeli. Lisäsin asuun vielä siivet ja piilarit ja epätoivoisen yrityksen tummanpuhuvasta silmämeikistä.

pola2

26.10. Halloween-juhlat

Tykkään järkkäillä juhlia erityisesti siksi, että pääsen koristelemaan kodin asiaankuuluvasti! Tosin aika maltilla mä nyt vedin, parit paperiviirit ja itsekaiverrettu kurpitsa ja lisäksi muutama koristelyhty sekä Charlie-kummitus, joita aion säästää seuraavillekin vuosille.

1572867809521

2.11. Aamiainen @Fazer

Saatiin pitkästä aikaa pari lapsuudenystävää samaan kaupunkiin yhtä aikaa, ja vaikka aikataulut ei natsanneet kuin lauantai-aamun klo 9-10.30 verran niin otettiin tuosta reilusta tunnista ilo irti ja käytiin aamiaisella (tai oikeastaan brunssilla) Fazerilla seuranamme liuta japanilaisturisteja. Vaikka siitä muistoksi ei nyt tullutkaan nättiä flatlayta tuorepuuroilla ja hedelmäasetelmilla vaan randomräpsy rehellisistä munavoikarjalanpiirakoista, niin olipa silti ihana aamun aloitus!


Saatat pitää myös näistä:

4 Responses to “kalenterimerkintöjä lokakuulta”

 1. hannavuo sanoo:

  Ihania hetkiä tallentunut!

  Täytyy suositella myös Cafe Ekbergin aamiaista ja brunssia. Ei sisällä mitään kovin ihmeellistä, mutta kaikki on vaan niiiiin hyvää. Ah <3

 2. ida ihana sanoo:

  Fazerin brunssi on kyllä niin parhautta!:) <3 Ja etenkin hyvän ystävän kanssa jaettuna, annoin viime jouluna lahjakortin brunssille eräälle ystävälleni, ja pääsin sitten hänen kanssaan siitä nauttimaan ;)
  Mukavaa loppuviikkoa,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Kommentoi