tiistai 12. marraskuun 2019

Bullet Journal: Marraskuun layout 2019

Asia, jota ilman harvoin poistun kotoa, on kangaskassi. Mun laukku aina suht pieni ja kevyt (koska ne isot olkapääntappajalaukut on, noh, olkapääntappajia), sisältäen yleensä vain lompakon, puhelimen, avaimet sekä satunnaisen kokoelman huulituotteita ja pastilleja. Kaikki muut kaadan joka aamu kangaskassiin: Päivän eväät, kahvitermarin, isot kuulokkeet, lisälämmikehuivin, iltapäivän ruokaostokset sekä milloin mitäkin nyt koen päivän aikana tarvitsevani.

marbujo1

Mun kangaskassikokoelma on laaja ja kirjava, mutta kaikista lempparein kangaskassi on vuosia vanha Monkin kassi, jonkä printtinä vilisee avoimia ja suljettuja silmiä. Kutsun sitä silmäpussiksi aina jos saan asian keskusteluun livautettua. Omasta mielestäni varsin hyvä puujalkavitsi. Toistaiseksi en ole kohdannut ketään joka olis mun kanssa samaa mieltä.

marbujo2

Anyways, siitä kassista poimin teeman marraskuun bullet journal -sivuihin! Marraskuu on vähän semmoinen väliinputoaja, kun syksyn lehtiä ei enää oikein voi fiilistellä ja on liian aikaista joululle. Harmaan loppuvuoden sadepilvetkin ennätin jo käyttämään lokakuussa.. Joten mikäs sen ajankohdattomampi teema, kuin silmät.

marbujo3

Fonttina käytin pitkästä aikaa jotain muuta kuin sitä peruskaunoa, ja kokeilin vähän typewritermeininkiä tekemällä kirjaimiin väkäsiä vähän joka nurkalle. Ihan kivaa vaihtelua.

marbujo4

Ens kuussa tuskin tuottaa päänvaivaa että millähän teemalla sitä menis. Arvatkaa muuten mitä, meidän kämpässä on jo jouluvalot… Eiku kausivalot, kausivalot!!

marbujo5


Saatat pitää myös näistä:

14 Responses to “Bullet Journal: Marraskuun layout 2019”

 1. Maija sanoo:

  Yksinkertainen on kaunista ja ideoita saa usein ihan arkisista asioista!
  Marraskuu ei oo mun lempikuukausi, mutta onneksi mukavat jutut piristää, kuten konsertti ja hyvä ruoka :)

  • ia sanoo:

   Joo kaikista ankeimmat kuukaudet pitäiskin ladata täyteen kivaa tekemistä, me ollaan katsottu paljon leffoja ja viritelty jouluvalot jo hyvissä ajoin :D kiitos kun kommentoit <3

 2. Janita sanoo:

  Vaadin kangaskassista kuvaa, kuulostaa metkalta :D

 3. Heli sanoo:

  ”Joten mikäs sen ajankohdattomampi teema, kuin silmät.” naurahdin ääneen :D olet niin huippu kirjoittaja!

 4. emzi sanoo:

  On kyllä tosi kivan näköiset <3

 5. Milja sanoo:

  Silmäpussi nauratti ääneen, eli hyvä puujalkavitsi (ja muutenkin hauska teksti, niin kuin sulla yleensä).

  Sun blogi oli eka, jota aloin lukea joskus monta vuotta sitten. Välissä en lukenut sun blogia pariin vuoteen, mutta nyt käyn taas suhteellisen usein lukemassa sun tekstejä ja sä vaikutat kyllä hauskalta ja rennolta tyypiltä! Kiitos, kun kirjoitat tätä.

  • ia sanoo:

   Haha, kiva kuulla että upposi :D Vitsit, kiitos kauniista sanoista! Ihana kuulla että vierailet täällä vieläkin, vaikken sisältöä enää niin supertiheästi tuotakaan kuten silloin vuosia sitten. Mutta kiitos kun kommentoit ja luet <3

 6. Mari sanoo:

  Marraskuu on todellakin sellainen välikuukausi, johon on hankala keksiä mitään teemaa. Aivan mahtava tuo silmä-teema! Omassa bujossani marraskuun aloitussivu oli tähän saakka tyhjä, kun en ollut keksinyt mitään sopivaa aihetta. Mutta nyt pöllin tuon sadepilvi-teeman, joka sinulla oli lokakuussa :)

 7. Mapaula sanoo:

  En nyt sanoisi, että kämpässä on JO jouluvalot, eiku kausivalot. Itse kun aloin kuorruttamaan kämppää kaikenlaisilla valohärpäkkeillä heti syyskuun alussa 😁

  • ia sanoo:

   No joo, kyllä nyt aika moni valosarja menee sen kausiasian piikkiin, mutta välkkyvien parvekevalojen ja ympäri keittiötä vedettyjen värivalojen kohdala en oo enää niin varma :D

Kommentoi