sunnuntai 17. marraskuun 2019

polaroideja viime päiviltä

marrandco1

Yöllinen korvapuustireissu. Eräänä iltana meille iski aivan hillitön lämpimien korvapuustien ja kylmän maidon himo. Hetki punnittiin mielessä ajatusta puustipellillisen pyöräyttämisestä, mutta kun pullaa täytyi saada NYT eikä parin tunnin taikinan kohottelun, kanelisokeroinnin, raesokeripelleilyn sekä paistamisen jälkeen, niin tyydyttiin irtopisteen pulliin. Jotka tosin löytyi vasta kolmannesta ruokakaupasta, kahdesta ekasta piti poistua se jäätävä kuumotus niskassa että ”varastinko mä sittenkin jotain?!”, joka iskee aina kun poistut jostain ostamatta mitään. Ja kassan ohitushetkellä toistelet vaan mielessäsi mantraa ”act normal act normal act normal”. En voi olla ainoa.. No mutta, pullat saatiin ja ei hitto että olinkin ehtinyt unohtaa tuon jumalallisen lämpimän pullan ja kylmän maidon yhdistelmän.

Pelimessut. Käytiin itseasiassa tänään pyörähtämässä GameXpossa, joskin mä lähdin mukaan aiika pitkin hampain. Hauskaa kuitenkin oli, että konsolipeliständien uumenista löytyi myös lautapelejä. tuo Trivial Pursuitin Frendit -versio jäi ehkä jopa vähän kummittelemaan! Viihdytettiin nimittäin itseämme taannoisella mökkireissulla kyselemällä toisiltamme Frendit-aiheisia kysymyksiä (kuten mitä Chandler ja Joey osti huoltoasemalta Phoebelle joululahjaksi? Piste sille jolta löytyy vastaus), aika hauskaa että tälle aktiviteetille löytyis ihan oma pelikin.

Joka vuosi aikaisemmin huudeille hiipivän joulun ihmettely. Helsingin keskustan Vepsäläinen (entinen Habitat) on muuttunut ihan käsittämättömäksi joulukoristeiden tyyssijaksi, ja musta tuntuu että sain ladattua jouluisten asioiden kiintiön täyteen sielussani ihan vaan seisomalla keskellä koristeita täyteen tykitettyä kauppaa about kolmen minuutin ajan. Sielun täyttymisestä huolimatta meillä saattaa olla tai saattaa olla olematta kuusi valosarjaa himassa tulilla..

marrandco2
Piiitkästä aikaa pr-tapahtumassa piipahtaminen. On se kumma kun noita eventtejä aina ujostelee, ja varmaan juuri sen sosiaalisen paineen vuoksi monet tapahtumat multa ohi aina livahtaakin, mutta Giambattista Valli for H&M -tilaisuuden uskaltauduin katsastamaan varsinkin kun olotilaa oli helpottamassa pari ihanaa avecia.

Firman pikkujoulut. Uuden työpaikan pikkujoulut juhlittiin jo isänpäivää edeltäneenä lauantaina. Olipa ihan superkiva ilta, oon niin iloinen että kohdalle on osunut niin ihana työporukka! Pukukoodi oli glitter, johon mä parhaani mukaan osallistuin kimaltavalla paidallani ja glitter-eyelinerilläni. Jota tosin etsin ennen lähtöä miltei puoli tuntia kääntäen koko kämpän ylösalaisin: Olin aivan varma että sellaisen ostin, ja kävin läpi mun laukun sekä kangaskassin jossa kaikki päivän ostokset oli ainakin viiteen kertaan, etsien myös läpi kaikki epätodennäköisimmät paikat aina jääkaapista pyykkikosiin ja sohvatyynyjen välösiin. Missä se eyeliner lopulta oli? No, eteisen kaapin perällä joululahjapaperirullan sisällä. D’uh.


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “polaroideja viime päiviltä”

 1. Saija sanoo:

  Frendit-kysymykseesi vastaus: TOILET SEAT COVERS!! :D

  Siis voi hitto että ois aivan paras tommonen Frendit-aiheinen tietovisapeli, vaan arvaa onko itellä ketään kenen kanssa pelata! Ei ole kaveripiirissä ultimaattisia faneja (??!).

  • ia sanoo:

   Hei täältä saat kyllä takuuvarmasti yhden pelikaverin! :D Ja oikea vastaus, haha!

 2. mmagic sanoo:

  Toilet seat covers! :D

 3. Maisa sanoo:

  Toiletseat covers! (Kuulen tän päässäni Phoeben innostuneella äänellä) :D

  • ia sanoo:

   Jep, ja sen intonaation millä se sanoo sen! Miten ne replat voikin jäädä mieleen :D

 4. Nimetön sanoo:

  Niitä vessanistuinsuojapapereita!! ;D

Kommentoi