maanantai 25. marraskuun 2019

duunilooks part 2 ja alkutalven pukeutumisen lempparit

duunilooks2

musta samettihame – Näyttää omaan silmään aivan törkeän kivalta lähes minkä tahansa perusneuleen kaverina! Musta väri on helppo yhdistää mihin vaan, ja hohtava sametti upgreidaa ankeimmankin neuleen jotenkin astetta kivemmannäköiseksi. Paras hame on taskullinen, omani löysin &Other Storiesilta.

duunilooks3

hiuspannat – Vaikka harvoin tulee lähdettyä mukaan hetken trendeihin, niin hiuspannat on tuntuneet harvinaisen omalta jutulta. (Olisko tää ristittävissä jo mun kolmanneksi hiusasusteiden aikakaudeksi? Eka oli rusetit ja toka knallit, never forget..) Pannoilla saa helposti vielä yhden lisäpäivän kuivashampoon kylläistämälle tukalle sekä sen kivan pienen lisän muuten tylsäntuntuiseen asuun. Tämän syksyn lempparipannat oon löytänyt Glitteristä, ja jopa yhden sellaisenkin, joka ei paina parin tunnin käytön jälkeen ohimoita kuin orastava megamigreeni.

duunilooks4

korkeakauluksiset neuleet – Ennen ahdistuin pooloneuleista, mutta nykyisellä työpaikalla on niin pirun viileää ainakin kylmimpinä talviaamuina, että olen kaivanut toimettomana ylähyllyllä majailleita neuleita takaisin päivittäiseen käyttöön. Vaikka neule olisi muuten ohut, niin korkealle kiipeävä kaulus tuo yllättävän paljon lisälämpöä! Suosin neuleita, joissa suurin osa on luonnonkuitua kuten villaa/alpakkaa/puuvillaa. Polyamidi pienissä määrin on ihan jees, se tuo neulokseen kestävyyttä, mutta akryyliä vältän. Pro tip: Hanki villakampa! Sillä saa kammattua neuleen pinnasta nypyt pois (koska ei ole olemassa villaneuletta johon ei muodostuisi nyppyjä). Niitä saa esim. Eurokankaasta. Niin, laadukkaita neuleita pyrin bongailemaan alesta.

duunilooks1

sisäkengät – Mun tämänhetkiset lempifarkut on mallia nilikat vilikkuu, joka ei ole kovin terveellinen kombinaatio tuon nollaa lähentelevän ulkolämpötilan kanssa. Siispä olen siirtynyt taas käyttämään sisätiloissa sisäkenkiä (kevyet Niken lenkkarit jo parin vuoden ajan, oon päättänyt niiden käyvän kaiken kans) ja jättämään ulkokengät, eli nilikat vilikkuu-housujen tapauksessa korkeavartiset maiharit, pukukaappiin. Enkä mä raskailla talvikengillä jaksaiskaan koko päivää edes sisätiloissa tarpoa.


Saatat pitää myös näistä:

11 Responses to “duunilooks part 2 ja alkutalven pukeutumisen lempparit”

 1. Maija sanoo:

  Hameita on mukava käyttää, itsellä ollut käytössä syksyn aikana farkkuhame ja nahkahame. Kiva toi sun samettihame! :)

 2. Laura sanoo:

  Tuun huutelemaan identtisen kommentin lähes jokaiseen postukseen: ihania arkikuulumisia! Tää postaus viihdytti huomattavasti aikaista aamupalansyöntiä. Sulla on ihana tyyli kirjoittaa.

  Ois kiva kuulla niistä vaatteista, mitä käytät edelleen tolta rusettivaiheelta! :D Ite muistelen jotain 2010-vuoden värikkäitä hameita ja sukkiksia kaiholla

  • ia sanoo:

   Eikä, ihana sinä <3 Mua ärsytti jotenkin ihan simona tämän postauksen kuvat kun ne on niin suttuisia, ja samalla ärsytti oma saamattomuus kun en ole kuvannut niitä paremmalla kameralla ajan kanssa :D Joten sun kommentti piristi ihan ekstrapaljon! Hauska postausidea, mäpä koitan kaivella kaappeja jos sieltä löytyisi jotain vuosien takaisia aarteita!

 3. Tiu sanoo:

  Minka malliset nuo Niken tennarit on? Tosi kivan näköiset! :)

  • ia sanoo:

   Ne taitaa olla Tanjunit! Ihanan kevyet ja pehmoiset ja samalla edulliset :)

   • Katariina sanoo:

    Mä huomasin saman ja nyt mulla löytyy näitä jo kolmea eri väriä… :D Mut nätit ja kivat lenkkarit on niin vaikeet löytää! Plus nää tukee mun lättäjalkaa hyvin.

    • ia sanoo:

     Haha, mulla on vasta mustat ja valkoiset :D Mutta kui luksusta on kengät, jotka ei koskaan purista mistään ahh!

 4. Jutli sanoo:

  Ihanat pökät nuo mustat lepattavat, mistä he ovat peräisin? Täällä lempparivaatteena ehdottomasti viime jouluna poikaystävältä lahjaksi (omasta vahvasta kehotuksesta) saatu paksu villatakki, joka tuntuu passaavan koko vaatekaapin kanssa yhteen. Tsempit yhä jatkuvaan marraskuun harmauteen!

  • ia sanoo:

   Kiitos! Ne on &Other Storiesin alesta bongattu :) En tosin löytänyt niitä enää kun koitin netistä penkoa, pöh. Haha, kuulostaa toimivalta joululahjataktiikalta :D Mäkin tartteisin jonkun neuletakin jolla sais kuorrutettua kaikki sifonkihepenet joilla ei enää tarkene!

Kommentoi