keskiviikko 08. tammikuun 2020

Alkavana vuonna olen ehtinyt..

1578512428125

..juhlistaa vuosikymmenen vaihtumista ystävien seurassa. Se kului aika pitkälti keittiönpöydän ääressä: Ostin hetken mielijohteesta uuden lautapelin, ”5 sekuntia”, jossa on nimensä mukaisesti viisi sekuntia aikaa miettiä kolme asiaa kortin kertomasta kategoriasta. Niitä voi olla mitä vain kolmen keltaisen ruuan nimeämisestä kolmeen asiaan joita ei kannata tehdä työhaastattelussa, ja kun se vuoro lasahtaa omalle kohdalle niin et muuten tasan keksi sitä kolmatta. (Kun taas toisen vuoroa odottaessa keksisit pienen novellin verran S-kirjaimella alkavia miehennimiä, kun kaveri jäätyy Sepon ja Santerin jälkeen SPauliin..)

1578513072931

..luistella ekaa kertaa varmaan viiteentoista vuoteen. Haluttiin jotain kivaa yhteistä talvitekemistä, joten hankin sitten ittelleni luistimet, joita en ole hallussani pitänyt sitten varmaan yläasteen liikuntatuntien. (Hokkarit, koska kaunokit on kuulema nössöille. Mutta pinkeillä terien suojuksilla kuitenkin!) Hetken bambimaisen haparoinnin jälkeen se alkoi sujua jopa ilman käsien valtavaa tukivatkaamista. Tosin tyydyin sahaamaan edes takaisin pientä rinkiä arviolta nelivuotiaan pikkunappulan kanssa samalla kun isot pojat pelasi viereisellä kentällä jääkiekkoa, heh.

..käydä kiertämässä Lux Helsingin. Koitettiin olla ovelia kettuja ja ajoittaa visiitti maanantai-iltaan just valojen syttymisen jälkeen, mutta vielä mitä, jonotettiin yhteensä varmaan kolme varttia raajat hyhmässä kun ovelina kettuina paikalla oli koko PK-seutu, muu Suomi sekä puolet Euroopan ja Aasian turisteista.

1578512532608

..päättää vakaasti, että nyt on parin kuukauden lusmuilun jälkeen aika ottaa itteään niskasta kiinni ja alkaa tehdä ruokaa. Hävettää myöntää edes ittelle sitä valmis- ja noutoruuan määrää, joilla ittensä on elättänyt viime aikoina.. Eilen sain kuitenkin aikaiseksi helkkarinmoisen saavillisen Chili sin Carnea (resepti täällä), joista puolet eriytin vielä toiseen saaviin ja paistoin sisään lihansyöjälle jauhelihaa. Kyllä se taas tästä!

..kuulla näyttäväni venäläiseltä. Minulta kysyttiin ensin ”do you speak english?”, jonka perään lause jatkui hetken päästä ”..or do you speak russian, because look like a russian”. Lookin teki allaoleva asu, syytän hiuspantaa yhdistettynä pooloon.

1578513346598

..haaveilla uudesta bujosta. Olen päättänyt haluta Leuchtturmin uuden jännänvihreän version, mutta löytyykö niitä jännänvärisiä versioita ikinä pisteellisinä mistään muualta kuin tunnin matkan päässä olevasta hämyisestä kauppakeskuksesta, niin ei löydy..

..pestä pyykkikorin niin tyhjäksi, että pohjalla on enää Suomen pelipaita, joka pitäis pestä käsin. Se on ollut siellä toukokuisesta MM-lätkävoitosta asti. Eli käytännössä pyykkikori on tyhjä. Onneks ei voitettu viime viikonloppuna.

id1578512705534

Ihanaa alkavaa uutta vuotta kaikesta harmaudesta huolimatta!


Saatat pitää myös näistä:

4 Responses to “Alkavana vuonna olen ehtinyt..”

 1. Avatar Maija sanoo:

  Mukavasti lähtenyt sun uusi vuosi käyntiin! Heh, mua on luultu virolaiseksi, mutta otin sen kohteliaisuutena! :)

  • ia ia sanoo:

   En kyllä edes yhtäkkiä osais sanoa että mikä ominaispiirre tekee virolaisen näköiseksi :D

 2. Avatar ida ihana sanoo:

  Upea tuo kiva kuva, mulle niin tutusta paikasta! Tätä postausta oli taas kiva lukea, ja inspiroiduin itsekin ainakin kaivamaan luistimeni taas esille, kiitos siitä!:)
  Ihanaa sunnuntaita <3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Kommentoi