keskiviikko 22. tammikuu 2020

duunilooks part 3

Lätkäistäiskö taas ilmoille puhelimeen tallentuneita duuniasukuvia viime päivien varrelta! (Aikaisempia otoksia löytyy täältä  ja täältä. )

duunilooks8

Tiistai – Päivä ennen kampaajaa, kun koitin hämätä maailman huonointa tukkapäivää kahvilautasen kokoisilla korviksilla. Korvikset on paperia, ja päivän päätteeksi huomasin niihin tarttuneen meikkiä siihen kohtaan mistä ne olivat poskea hiplanneet. Ehkä korvikset oli just sen takia alessa ja mä olin se ainoa ei-todellakaan-kaukaa-viisas.. No, uusi iltarutiini on sitten naamanpesun päätteeksi myös korvisten reunan pesu saippuavedellä.

duunilooks9Perjantai – Fiilasin erityisen paljon tuota ruskean ja oranssin komboa, johon poimin värit Glitterin alesta löytyneestä leopannasta. Oltiin sovittu töiden jälkeen lounasdeitit Haru Sushiin, joten jaksoin vähän kihartaa kuontaloakin.

duunilooks10
Maanantai – Halusin väkisillä päälleni tuon alesta löytyneen jalokiviasiahameen, johon yläosaksi ei löytynyt muuta tummansinistä kuin neuletakki. Käänsin sen sitten nurinpäin jotta neuletakki muuntui neulepuseroksi, ja mietin koko päivän ajan, että onks tää kiva vai näyttääks tää nyt vaan siltä että puin paidan päälle väärinpäin.oranssihame
Tiistai – Paistinperunalla otetusta kuvasta ei oikein erota, mutta laitoin oranssinpunaista luomiväriä mätsäämään hameeseen ja pantaan, ja näytin koko päivän itkuiselta.

duunilooks7
Keskiviikko – Ruskea mokkahame on selkeesti tämän hetken lempparivaate, kolmatta kertaa päällä viikon sisään. Tänään valitsin sen kaveriksi beigen neuleen (on muuten eka beigenvärinen omistamani vaatekappale, olo instant adult) ja beigetäplikkäät korvikset.

Nyt mä hyökkään just uunista tulleen pannarin kimppuun!


Saatat pitää myös näistä:

14 Responses to “duunilooks part 3”

 1. Avatar Julia sanoo:

  Ihana toi jalokiviasiahame! Mistä se on?

 2. Avatar lusene sanoo:

  Tosi kivoja asuja! Ja juuri kun ehdin katsoa, että onpa kiva tukka tuossa ekassa kuvassa :D Hyvin hämätty siis.

  Söpö tuo jalokivihame ja neuletakki toimii yllättävän hyvin noinkin. Ajattelin itse ensin, että siinä on vain taas tällainen jännä selkäpuoli.

  • ia ia sanoo:

   Haha hyvä hämäysnuttura siis :D Kiitti! Taidan nykäistä sen väärin päin toistekin :D

 3. Avatar Taina sanoo:

  Onpa kivoja asuja, varsinkin toi mokkahame on ihana! Mut eiks neulepaidoissa tuu kuuma touhutessa? Vai ootko viä HM:n myymälässä töissä?

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! En ole enää H&M:llä töissä ja suurimman osan päivästä muutenkin toimiston puolella :)

 4. Avatar Maija sanoo:

  Kivoja asuja! Mukavaa alkavaa viikonloppua!

 5. Avatar Myy sanoo:

  Ihanat asut!

 6. Avatar Js sanoo:

  Hei loistava idea toi neuletakki nurinpäin! :)

 7. Avatar Karoliina sanoo:

  Ihana hame. Mistä se on?

  Kaivoin tällä viikolla kaapista itse tekemäni mokkahameen 90-luvun kässän tunneilta 😁

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Se on &Other Storiesilta tilattu :) Diy mokkahame kuulostaa erittäin käyttökelpoiselta löydöltä, wow! :D

Kommentoi