keskiviikko 29. tammikuu 2020

6x ilon aihe

dada3

Erityiskiva synttärikortti jonka löysin poikaystävän synttärilahjan kylkeen. Itse lahja (rannekello) meni vaihtoon kun mun valinta ei osunutkaan ihan nappiin, mutta kortin osasin sentään valita!

dada5

Pitkästä aikaa joltain muulta kuin tuhnusumulta näyttänyt auringonlasku. Aurinkoinen lauantai päättyi myös pilvettömään iltaan, ja auringonlaskusta tuli jo etäisesti kesä mieleen! No juujuu ollaan vasta tammikuussa, mutta silti.

dada1

Toisen ilahdus, kun toin sille aamulla sänkyyn lettuja kynttilöiden ja synttärionnittelulaulun kera. Tosin synttäriaamuyllätys kosahti vähän siihen, kun olin velmuna ostanut jääkaappiin valmiiksi lettuhilloa ja pursotettavaa kermavaahtoa, jotta ei sitten aamulla toinen herää kerman vispaukseen. No eiköhän se osannut päätellä maagisesti jääkaappiin ilmestyneistä tarpeista mun lettuyllärin, pöh. Olis pitänyt piilottaa ne edes vihanneslokeron perälle!

dada6

Täydellisesti yllärinä säilyneet vauvakutsut kaverille. Koristevastaavan roolin myötä puhalsin toistakymmentä ilmapalloa, ripustin kaksi viiriä (kolmannen niistä ilmapalloista), tökin tarjottavat täyteen oh baby -tikkuja ja ripottelin kämpän täyteen baby-konfettia vessaa myöten.

dada4

Yhden naisen pitsatehdas, jota pyöritin viime lauantaina saaden aikaiseksi 6 pikkupizzaa tarjottavaksi illanistujaisiin. Ihan ässä juhlatarjottava muuten: Ostin pakkaseen valmispohjia, pilkoin täytteitä ennakkoon jääkaappiin ja lätkin kiertoilmauuniin kolme pizzaa kerrallaan. Helppoa, semi halpaa ja aivan sairaan hyvää.

dada2

Eräänä aamuna lähikaupasta mukaan napattu banaani ja kahvi, jotka oli niin söpösti samaa keltaista.


Saatat pitää myös näistä:

4 Responses to “6x ilon aihe”

 1. Avatar Maija sanoo:

  Kivoja ilonaiheita! Valmispizzapohjat on kyllä käteviä arjen pelastajia! :) söpöt vauvakutsujen koristeet!

 2. Avatar Riikka sanoo:

  Hei, näyttää herkullisilta nuo pikkupizzat, niiden täytteet vähän kiinnostelisi? :)

  • ia ia sanoo:

   Mä voisin heittää näistä oman pienen blogipostauksen, oli sen verran hyviä! 😊

Kommentoi