perjantai 31. tammikuun 2020

Ihan paras perjantaipizza

Ajattelin heittää tänne viime viikonloppuna askartelemieni törkeän hyvien pikkupizzojen täytekombon! Tein nimittäin ensin viime perjantaiseen pizzanhimoon viinilasillisen kaveriksi yhden pienen pizzan, ja se pirulainen maistui niin hyvältä, että arvasin sen uppoavan lauantaina meidän järkkäämässä juhlissakin. Ja kun juhlien jälkeiselle aamulle ei jäänyt siivuakaan kuudesta pikkupizzasta jäljelle, niin päättelin etten ollut mielipiteeni kanssa ainoa.

dada7

Törkeän hyvän vegepizzan täytteet:

 • Mutti-pizzakastiketta
 • vihreää pestoa
 • punasipulia
 • valkosipulia (puristimen läpi oman maun mukainen määrä)
 • aurinkokuivattua tomaattia
 • tuoretta tomaattia
 • mozzarellaa
 • juustoraastetta (käytin Rainbown Quattroa)
 • rucolaa

Jos haluat oikaista kuten meitsi niin käytä valmispohjia (mä ostin pakastealtaasta Rainbown 4-packin), lätki ensin pohalle kastike ja muutama teelusikka pestoa, sitten silputtua sipulia ja vähän valkosipulia, aurinkokuivatun tomaatin palasia, tuoreen tomaatin viipaleita ja lopuksi pieniä mozzarellaslaisseja. Kuorruta koko komeus juustoraasteella ja sit vaan uuniin (katso pohjien pakkauksesta asteet ja aika). Uunista tulleen pizzan päälle vielä rucolaa niin ai että siin on (laiskojen) jumalten pizza edessä!

Ihanaa viikonloppua!


Saatat pitää myös näistä:

4 Responses to “Ihan paras perjantaipizza”

 1. Avatar Maija sanoo:

  Kiitos ohjeesta! Täytyy testata :)

 2. Avatar Nana sanoo:

  Munkin lempparitäytteet,niin hyvää!vain paholaisenhillo puuttuu.ja oliivit:)

Kommentoi