tiistai 04. helmikuun 2020

tiistain 4x pyllystä ja 4x korjausliike

Tänä tiistaina pyllystä oli:

1. Ehkä kriittisimmällä mahdollisella hetkellä (eli aamukuudelta alkavan työvuoron ja huonosti nukuttujen yöunien kynnyksellä) loppuneet suodatinpussit.

2. Lähikioskit, joista yksikään ei auennut 5.15 että olisin saanut sitä kahvia. Miksi ei aukea??

tiistaisia1

3. Lounaspuuro, jonka päälle ajattelemani luumupiltin olin jättänyt kotiin. Punnitsin sitten laittavani puuron päälle hilloa jonka löysin työpaikan jääkaapista (en saanut lähmäistä kantta edes kantta auki jota pidin vähän huonona merkkinä), pestoa jonka myöskin löysin työpaikan jääkaapista (koska työkaveri kertoi joskus syöneensä hyvää puuroa pestolla ja parmesaanilla. Mulla ois ollut siihen puolet!), ja lopulta päädyin sirottelemaan päälle sokeria. Ois ny ollu ees voisilmä.

4. Yleisen kömpelöyden ilmentymä, joka olin koko päivän ajan heittäen ainakin kolme paperitolloa roskakorin ohi ja jättämällä puhelimen työpaikalle työpäivän päätteeksi.

tiistaisia2

Pyllypäivän käänsi voitokkaaksi kuitenkin:

1. Auringonpaiste, joka kuikki sälekaihtimien välistä kun pääsin kotiin. Milloinhan viimeks olis ollut auringonpaisteen aikaan kotona? Parasta kuuden aamuissa on se että ne myös loppuu kahdelta!

2. Uusi bullet journal, jota laitoin tulille taas tänään parin aukeaman verran. Oon päättänyt olla lempeämpi ittelleni ja olla potematta huonoa omatuntoa, vaikka sen aloitus viivähtikin helmikuun puolelle.

tiistaisia4

3. Puurofiaskon murheen hukuttaminen uunifetapastaan, koska tänään oli kansallinen uunifetapastapäivä! Tulin kulhollisesta kylläiseksi, mutta vedin toisenkin ihan vaan siksi koska se oli niin hemmetin hyvää. Zero regrets.

4. Sohvalla nukutut kahden tunnin iltapäiväpäikkärit.

tiistaisia3

Tsemppiä uuteen viikkoon!


Saatat pitää myös näistä:

14 Responses to “tiistain 4x pyllystä ja 4x korjausliike”

 1. Avatar Marie sanoo:

  Ymmärrän turhautumisen tunteet! Vinkki: talouspaperiarkista saa oikein kelvon suodatinpussin!

  • ia ia sanoo:

   Hei pitääpä muistaa tää ens kerralla! Tosin talouspaperikaan ei oo aina itsestäänselvyys tässä huushollissa :D

 2. Avatar lusene sanoo:

  Ahh herkun näköinen uunifetapasta siellä. Kiva, ettei ollut ihan täysin pyllypäivä sitten kuitenkaan! Omakin päiväni alkoi vahvasti kun heräsin kolmen tunnin yöunien jälkeen puoli seitsemältä, koska minulla oli ennen yhdeksää suuhygienistiaika toisella puolella kaupunkia. Kappas keppanaa, aikani peruttiin kun seisoin jo bussipysäkillä.

  Onni kääntyi kuitenkin, kun sain toisesta hoitolasta peruutusajan tälle päivälle ja suuhygienisti oli tosi mukava, käynnistä jäi hyvä mieli. Aivan 5/5. Sitten vielä scorasin kirppikseltä eurolla käyttämättömän silkkipaidan ja aurinkokin paistoi, jee!

  • ia ia sanoo:

   Voi eii! No mut onneksi loppu hyvin kaikki hyvin ja universumi vielä palkitsi silkkipaidalla, ihan super löytö :)

 3. Avatar emma sanoo:

  Tulin onnelliseksi tuosta päikkäriasiasta, onneksi joku muukin nukkuu muutakin kuin ihanteellisia ja suositeltuja puolen tunnin päikkäreitä! <3

  • ia ia sanoo:

   Haha joo siis on mullakin herätyskello kunnianhimoisesti soimassa puolen tunnin päästä, mutta en ikinä kykene heräämään vielä silloin 😄

 4. Avatar Sipu sanoo:

  Tiiäthän, että talouspaperista saa helposti taiteltua suodatinpussin? Vastaisuuden varalle <3 Joskus oon hätätilanteessa turvautunut jopa vessapaperiin :D

  • ia ia sanoo:

   En tienny! Ja hitto talouspaperia meillä ois kerrankin ollut :D pitääpä muistaa ensi kerralla! Tosin realistisempaa on se vessapaperin löytyminen tästä taloudesta kuin talouspaperin..

 5. Avatar anne sanoo:

  pitää yrittää itsekin miettiä, et jonkun päivän pilaavan asian rinnalle keksisikin jonkun mukavan ja onnistuneen asian! hui, mihin mennään noin aikaisin töihin tai siis mitä nykyään teet? :)

  • ia ia sanoo:

   Heh joo, ei tunnu päivä niin kurjalta jos lopulta jää plussan puolelle kivojen asioiden laskun jälkeen 😄 mun piti mennä valmistautumaan yhteen palaveriin ekstra-ajoissa, normisti meen seiskaan 😊

 6. Avatar Elina sanoo:

  …2019? Onks tässä yks epäonnistuminen lisää :D

 7. Avatar Tiia sanoo:

  Miun maanantain pelasti työkaverin toimistolle tuoma karkkipussi. Työhön orientoituminen tuntu paljon helpommalta, kun oli muutama hedelmäkarkki seurana :D Parin postauksen takainen jalokiviasiahame löytyy nyt myös miulta! Onneks sain vielä netistä alehintaan, se on vaan niin i-h-a-n-a! Näytän varmaan ihan sellaselta sydänsilmäemojilta, kun ajattelen vaan sitä hametta :D

  • ia ia sanoo:

   Haha parasta on arkipäivien pienet yllättävät karkki-ilot :D Uu, onnea uudesta vaatekappaleesta! Se hame on kyllä niin kiva. Ja plussaa siitä että tuntuu ettei sitä tarvitse silittää ikinä :D

Kommentoi