tiistai 11. helmikuun 2020

tiistain tipunkeltainen

Miksen ole aikaisemmin tajunnut settien nerokkuutta! Nappasin viime syksynä alesta ensin tuon kirkkaankeltaisen pitsisen paitapuseron, ja kun saman matskun hameversiokin meni aleen, en voinut vastustaa kiusausta ostaa koko settiä. Ensi alkuun ujostelin kanarianlinnun keltaisieni kanssa sen verran että yhdistin niitä erikseen ja lähinnä mustaan, mutta pari päivää sitten ajattelin taistella tuota loputonta harmautta vastaan tuplakeltaisen voimin. Kun osien väliin lisäsi vielä vyön niin tuohan meni miltei mekosta.

tripla
Semmoinen lintuhavainto tähän tiistaihin. Kivaa uutta viikkoa!


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “tiistain tipunkeltainen”

 1. Avatar Maija sanoo:

  Pirteä väri tähän harmauteen! Ei helmikuussa pitäisi sataa vettä.. Mukavaa viikon jatkoa!

  • ia ia sanoo:

   Eiks oo! No jep, tuntuu että tätä sadetta on jatkunut jostain syyskuusta asti.. Alan menettää jo toivoni koko talven suhteen :D kiitos sitä samaa sinne!

 2. Mä siis myös niin vannon settien nimeen! Mulla kans muutamia vastaavia 💕

 3. Avatar Laura sanoo:

  Näyttääpä kivalta! Itse luotan pukeutumisessa ainaiseen mustaan tai harmaaseen, mutta näyttääpä jotenkin virkistävältä toi kokokeltainenkin! Ehkä pitäis uskaltautua joskus kokeilemaan myös kunnon värejä?

 4. Avatar Emma sanoo:

  Tosi ihana piristys tähän harmaaseen talveen <3

Kommentoi