torstai 13. helmikuun 2020

sadeaamun banaanipannarit

En tiedä miten oon selvinnyt näinkin pitkälle elämässäni tekemättä kertaakaan banaanipannareita! Eilen oli pitkästä aikaa vapaa aamu, ja aikaa oli kerrankin muullekin aamupalalle, kuin hississä nautitulle hätäbanaanille. Heitin sen hätäbanaanin blenderiin kananmunien ja kaurahiutaleiden kanssa ja tein banaanipannareita.

banaanipannarit

Banaanipannarit (7 pientä, ohje puolitettuna täältä)

 • 1 banaani
 • 2 kananmunaa
 • 0,75 dl kaurahiutaleita

Heitä kaikki blenderiin (toim. huom. mitä kypsempi banaani sitä makeammat letut!) ja anna pyöriä pari minuuttia kunnes lopputuloksena on kuohkea taikina. Paista pannulla pienessä määrässä rasvaa ja tarjoile esim. mustikoiden ja hunajan kanssa.

Nam!


Saatat pitää myös näistä:

4 Responses to “sadeaamun banaanipannarit”

 1. Avatar lusene sanoo:

  Kuulostaapa kivalta, helpolta ja kaiken lisäksi vielä terveelliseltäkin. Täytyy kokeilla!

  • ia ia sanoo:

   Testaa ihmeessä! Mä tein näitä tänään jo toisen kerran ja tuplasatsin, maistui myös talouden toiselle osapuolelle ihmeellisen hyvin :D

 2. Avatar Emma sanoo:

  Mäkään en oo kertaakaan vielä tehny banaanipannareita. Tämä kyllä johtuu siitä että en pitkään voinut banaania syödä koska anto allergisia oireita. Nykyään banaani menee hyvin joten ehkä pitää joku päivä näitä tehdä <3

Kommentoi