maanantai 09. maaliskuun 2020

duunilooks part 4

Takaisin työmaalle ja takaisin työasuihin! Mä oon nyt virallisesti luovuttanut talven suhteen. Ei sitä koskaan tullut, eikä ole vissiin tulossakaan, joten syrjäytin vaatekaapissa kaikki syys/talvisesongin asiat ja olen asunut viimeiset viikot vaaleissa väreissä.

duuniasuic1

Lyhythihaisissa kevätkoltuissa nyt ei tarkene vielä optimistikaan, mutta heitin maksimekon päälle neuleen, laitoin vyötärölle ohuen vyön, ja tungin neuleen helman vyön sisälle niin, että siitä tuli crop-mittainen. Varsin toimivaa niksipirkkailua.

duunilooxc5

Näissä duunilooks-otoksissa näkynee tästä eteenpäin se, kuinka olen onnistunut hajottamaan puhelimeni takalasin tuhannen silpuksi. Kukaan ei usko kun sanon, että vaan huomasin yksi aamu junassa istuessani takalasin helähtäneen sirpaleiksi. Tätä ei edeltänyt mitään dramaattista puhelimen pudotusta asfalttiin, vaan otin puhelimen laukusta ja totesin että ”oho kappas”. Tosin, puhelimen tiputtelu kuuluu arkirutiineihini siinä missä kahvinjuonti, että ehkä yksi kolahdus seittemästäkymmenestäkolmesta sai vaan puhelimen kärsivällisyyden vihdoin katkeamaan ja se totesi ettei se enää jaksa kattella tota mun heittelyä..

duunilooxc2
No mutta, viime aikojen suurimpiin elektroniikkahankintoihin on kuulunut jo uusi läppäri, jonka hankkimista muhiteltiin varmaan neljättä kuukautta ja taistelen tämän uuden kanssa nyt itkuraivareiden partaalla varmaan viidettä iltaa. Ilmeisen moni asia ennätti muuttua macbookkien maailmassa tämän viimeisen kuuden vuoden aikana ja moni juttu mikä toimi konevanhuksella ei enää toimikaan uuden kanssa.. ARGH.  Joten eipä nyt hoppuilla, yhdet tekniikkaraivarit nyt kerrallaan.

Kivaa uutta viikkoa!


Saatat pitää myös näistä:

2 Responses to “duunilooks part 4”

  1. Avatar Nimetön sanoo:

    Keskimmäinen asu (lila asu hameenhelmalla) on todella kiva. Halkio sopii sinulle, näyttää naiselliselta ja etäisesti jopa filmitähtimäiseltä.

    Muutkin asusi ovat kyllä kivoja ja tykkään tavasta, jolla juuri sinä matchailet värejä asuissasi.

    • ia ia sanoo:

      No van, kiitos kivasta kommentista! Mäkin olen erityisen ihastunut tuohon mekon halkioon, odotan vaan milloin olis taas mekkokelit ja pärjää ilman neulekuorrutusta :)

Kommentoi