lauantai 21. maaliskuun 2020

duunilooks part 5

Jahas, viime aikojen asuvalinnoista voi päätellä että mieliala on ollut aika mustavalkoinen.

mustavalko33

Sekä sen, että rusetit on tehneet tällä viikolla comebackin! Kävin vastikään kampaajalla värjäämässä tukkaa taas astetta punaisemmaksi (ei sillä että se näistä tuhnuisista peilikuvista nyt yhtään sen erilaisemmalta näyttäisi :D) ja oon koittanut pidentää pesuväliä, ettei nyt ihan viikottain tarvitsisi olla tekemässä kylppäristä murhapaikkaa punaisella hoitoaineella. Paras keino elvyttää tukka kolmanteen aamuun pesun jäljiltä on kuivashampookylläistys, iso nuttura sekä ohut huivi rusetiksi solmittuna.

mustavalko11

Mutta mites noi valkoiset housut! Mistä lähtien leveämmät lahkeet on näyttäneet kivoilta? Mielikuvissani yhdistän nuo mieluummin paljon vaaleampaan yläosaan, mutta kevätfiilistä odotellessa kelpaa se mustakin.

mustavalko66

Rentoa viikonloppua :)


Saatat pitää myös näistä:

4 Responses to “duunilooks part 5”

  1. Avatar Laura sanoo:

    Onpa freesejä asuyhdistelmiä! 😍

  2. Avatar Sista sanoo:

    Tosi kivoja asuja! Mistä noi valkoiset housut on?

Kommentoi